Nikolina Pišek

Nikolina Pišek (46) o životu posle Vidojeve smrti, kako se stvarno osećala i šta sad

Luftika pre 3 dana
Voditeljka Nikolina Pišek progovorila je iskreno o životu nakon smrti supruga Vidoja Ristovića u intervjuu koji je dala dnevnom listu Avaz.ba a prenosi portal 24sedam. Na samom početku intervjua Nikolina se dotakla tragedije koja ju je, malo je reći… »

Potresi i toksične stvari Nikolina Pišek razočarana nakon smrti supruga, otkrila ko joj je okrenuo leđa tokom teškog…

Alo pre 3 dana
Dotakla se brojnih stvari. Voditeljka Nikolina Pišek u svom velikom intervjuu progovorila je iskreno o životu nakon smrti supruga Vidoja Ristovića. Naime, na samom pičetku intervjua Nikolina se dotakla tragedije koja ju je, malo je reći slomila. Ovom… »

Veliki intervju Nikoline Pišek o smrti supruga Vidoja i povratku na male ekrane: "Mnogi prijatelji su me izdali i okrenuli mi…

Blic pre 3 dana
Voditeljka Nikolina Pišek u svom velikom intervjuu progovorila je iskreno o životu nakon smrti supruga Vidoja Ristovića. Na samom pičetku intervjua Nikolina se dotakla tragedije koja ju je, malo je reći slomila. Ovom prilikom otkrila je kako sada… »

"Osećam se kao da me je pogodio zemljotres" Veliki intervju Nikoline Pišek o smrti supruga Vidoja i povratku na male ekrane!

Kurir pre 3 dana
Voditeljka Nikolina Pišek u svom velikom intervjuu progovorila je iskreno o životu nakon smrti supruga Vidoja Ristovića. Na samom pičetku intervjua Nikolina se dotakla tragedije koja ju je, malo je reći slomila. Ovom prilikom otkrila je kako sada… »

Osećam se kao da me je pogodio zemljotres! Nikolina Pišek o smrti supruga i povratku na TV - "Ima dobrih i loših strana"

Mondo pre 3 dana
Nikolina Pišek u svom velikom intervjuu govorila o životu nakon smrti supruga Vidoja i povratku na televizijsku scenu. Nikolina Pišek u svom velikom intervjuu govorila o životu nakon smrti supruga Vidoja i povratku na televizijsku scenu. Nikolina… »

Osvanula objava na profilu pokojnog Vidoja: Na profilnoj slici Nikolina i on: Svi su u šoku

Blic pre 7 dana
Danas se na Instagram profilu pokojnog Vidoja Ristovića pojavila bizarna objava. Naime, na Instagram storiju je osvanula objava od druge osobe, koja je sve začudila. Ono što je mnogima zapalo za oko je činjenica da Vidojev profil koristi osoba koja… »

Miša Grof se oglasio zbog objave na profilu pokojnog Vidoja: Evo ko ima pristup njegovim mrežama: "On je moj prijatelj, to je…

Blic pre 7 dana
Danas se na Instagram profilu pokojnog Vidoja Ristovića pojavila bizarna objava. Naime, na Instagram storiju je osvanula objava od druge osobe na kojoj je označen Dragoslav Ilić. Profil pokojnog Vidoja koji je pratilo 54.000 ljudi odjednom je postao… »

Oglasio se Miša Grof nakon objave na profilu pokojnog Vidoja: "On je moj prijatelj, to je greška"

Telegraf pre 6 dana
- Kako to mislite prodao? Ja nisam znao ni da to može da se proda. Verovatno je neka greška - rekao je Miša. Danas se na Instagram profilu pokojnog Vidoja Ristovića pojavila bizarna objava, a sada se oglasio i Miša Grof. Naime, na Instagram storiju… »

Miša Grof i bogataš iz Amerike se oglasili povodom šok objave! Otkriveno šta se desilo sa profilom Vidoja Ristovića na…

Kurir pre 6 dana
Bizarna situacija dogodila se danas i šokirala sve prijatelje pokojnog Vidoja Ristovića koji ga prate na Instagramu na kojem se odjednom pojavila objava biznismena Dragoslava Ilića. Profil pokojnog Vidoja koji je pratilo 54.000 ljudi, odjednom je… »

Prekinula tišinu: Nikolina Pišek konačno progovorila o Vidojevom neverstvu, a svekra optužila za ovo

Svet & Skandal pre 15 dana
Smrt Vidoja Ristovića otkrila je brojne porodične tajne… Ni nakon četiri meseca od kako je prerano preminuo istoričar umetnosti, Vidoje Ristović, strasti u njegovoj porodici se ne smiruju. Udovica Nikolina trpi udarce sa svih strana, a retko kad se… »

Vesti dana »