NIN

BIA objavila dokumenta o smrti Vladimira Cvijana! Evo šta piše u njima!

Blic pre 19 dana
Bezbednosna informativna agencija objavila je danas dokumenta o uzrocima smrti advokata Vladimira Cvijana, bivšeg pravnog savetnika i generalnog sekretara predsednika Borisa Tadića, a potom člana predsedništva SNS. Cvijan je preminuo 5. januara 2018… »

Radomirović ponovo kandidat za predsednika UNS-a

RTV pre 24 dana
BEOGRAD - Aktuelni predsednik Udruženja novinara Srbije, osnivač i glavni urednik portala Pištaljka, Vladimir Radomirović ponovo je kandidat za predsednika ovog udruženja. Njega je na tu funkciju predložilo 74 novinara i foto-reportera iz brojnih… »

Radomirović se ponovo kandidovao za predsednika UNS-a

Novi magazin pre 24 dana
Predsednik Udruženja novinara Srbije (UNS) Vladimir Radomirović kandidovaće se opet za tu funkciju, nakon što ga su predložila 74 novinara i foto-reportera, saopštio je danas UNS. Njegovu kandidaturu podržali su pojedini novinari Radio-televizije… »

Radomirović se ponovo kandidovao za predsednika UNS-a

Danas pre 24 dana
Predsednik Udruženja novinara Srbije (UNS) Vladimir Radomirović kandidovaće se opet za tu funkciju, nakon što ga su predložila 74 novinara i foto-reportera, saopštio je danas UNS. Njegovu kandidaturu podržali su pojedini novinari Radio-televizije… »

Vladimir Radomirović ponovo kandidat za predsednika UNS

N1 Info pre 24 dana
Predsednik Udruženja novinara Srbije Vladimir Radomirović kandidovaće se opet za tu funkciju, nakon što ga su predložila 74 novinara i foto reportera, saopštio je UNS. Njegovu kandidaturu podržali su novinari Radio-televizije Srbije… »

Vladimir Radomirović ponovo kandidat za predsednika UNS-a

Cenzolovka pre 24 dana
Osnivač i glavni urednik portala Pištaljka Vladimir Radomirović biće ponovo kanditat za predsednika Udruženja novinara Srbije nakon što ga je danas za tu funkciju predložilo 74 novinara i foto-reportera iz brojnih redakcija po Srbiji (RTS i RTV… »

Piše Ivan Mrđen: „Ciriški zec“ u Cetinjskoj 1

Nova pre 24 dana
Redakcija NIN-a raspisala je ovih dana novi konkurs za NIN-ovu nagradu, za najbolji roman objavljen na srpskom jeziku u 2021. godini. Uz poziv zainteresovanim piscima i izdavačima da svoje romane, prvi put objavljene u ovoj kalendarskoj godini, pošalju… »

Izbor ljudi je moj: Stefanović demantuje da je Vučić uticao na postavljanje kadrova u MUP

Večernje novosti pre 24 dana
MINISTAR odbrane Nebojša Stefanović ocenio je juče kao potpuno besmislene i sumanute tvrdnje da mu je predsednik Srbije nametnuo Dijanu Hrkalović za državnog sekretara, kako to za NIN tvrdi nekadašnji pripadnik Odeljenja za tajno praćenje MUP Milan… »

Rat protiv kriminala ili politički obračun

Vreme pre 25 dana
U 123. "Zumiranju", emisiji u produkciji nedeljnika Vreme, glavni urednici NIN-a i Vremena, Milan Ćulibrk i Filip Švarm razgovaraju sa Jelenom Zorić, novinarkom N1 o aferama koje se neprestano otvaraju a ostaju bez ishoda.… »

Vučić: Nasmejao sam se kad sam video da piše da sam Stefanoviću nametnuo Dijanu Hrkalović

Beta video pre 25 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su netačni navodi u nedeljniku NIN da je nametnuo bivšu državnu sekretarku Dijanu Hrkalović sadašnjem ministru odbrane, a tada ministru policije, Nebojši Stefanoviću. Beta/MOD… »

Vesti dana »