Nina Badrić

Povratak Music Awards Ceremony, najvećeg muzičkog događaja u regionu

Telegraf pre 6 dana
Nina Badrić, Gazda Paja, Angellina, Karolina Gočeva, Lena Kovačević, Aleksandra Radović, Rasta, Breskvica, Voyage, Tropico Band, Magla Band i Nevena Božović nominovaće svoje favorite. Tačno u 19 časova večeras lajv Instagram nominacijama… »

"Ne podnosim laži i igrice" Nina Badrić o životnim lekcijama koje je naučila, a evo zbog čega je najviše srećna!

Kurir pre 22 dana
Od prvog dana kada se pojavila na muzičkom nebu bivše Jugoslavije, Nina Badrić je sve kupila čarobnim glasom, pozitivnom enegrijom i harizmom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. I godinama kasnije ništa se nije promenilo. Pesmama zna da rasplače… »

Ne podnosim laži i igrice Nina Badrić o životnim lekcijama koje je naučila

Alo pre 22 dana
Nedavno ste promenili imidž, a kada žena promeni frizuru mnogi kažu da se zaljubila. Od prvog dana kada se pojavila na muzičkom nebu bivše Jugoslavije, Nina Badrić je sve kupila čarobnim glasom, pozitivnom enegrijom i harizmom koja nikoga ne… »

"Ne podnosim laži i igrice": Nina Badrić o životnim lekcijama koje je naučila "odlučila sam da budem srećna"

Blic pre 22 dana
Od prvog dana kada se pojavila na muzičkom nebu bivše Jugoslavije, Nina Badrić je sve kupila čarobnim glasom, pozitivnom enegrijom i harizmom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. I godinama kasnije ništa se nije promenilo. Pesmama zna da rasplače… »

Smršala 20 kilograma i promenila frizuru Nina Badrić drastično promenila izgled, svi očarani njom!

Blic 01.11.2022
Pevačica Nina Badrić otkrila je da je smršala 20 kilograma, a sada je promenila frizuru i sudeći po prvim reakcijama javnosti, napravila je pun pogodak! Nina je dugu kosu skratila do ramena i očarala fanove, a mnogi komentarišu da sada izgleda još… »

Ošišala se Nina Badrić! Smršala 20 kilograma, promenila frizuru i napravila pun pogodak - izgleda kao holivudska zvezda!

Mondo 31.10.2022
Nova frizura Nine Badrić nema koga nije oduševila, pogledajte kako joj stoji! Nova frizura Nine Badrić nema koga nije oduševila, pogledajte kako joj stoji! Pevačica Nina Badrić otkrila je da je smršala 20 kilograma, a sada je promenila frizuru i… »

Šok transformacija Nina Badrić se odlučila na ovaj korak, vratila se 20 godina unazad (foto)

Alo 31.10.2022
Pevačica je ovoga puta je iznenadila sve kada je objavila novu fotografiju. Pevačica Nina Badrić retko menja imidž, a ovaj put je napravila promenu zbog koje izgleda fenomenalno. Pevačica je ovoga puta je iznenadila sve kada je objavila novu… »

"Vratila si se 20 godina unazad" Nina Badrić retko menja imidž, a sad skratila kosu i pokazala novu frizuru! Svi je hvale…

Kurir 31.10.2022
Pevačica Nina Badrić retko menja imidž, a ovaj put je napravila promenu zbog koje izgleda fenomenalno. Pevačica je ovoga puta je iznenadila sve kada je objavila novu fotografiju na društvene mreže. Vidno je skratila kosu, ali i ofarbala je u nešto… »

Nina Badrić za smršala 20 kilograma, otkrila svoju tajnu: Desile su se velike promene, nije mi bilo lako

Telegraf 26.10.2022
- Konačno sam zadovoljna kilažom, ali se i mnogo bolje osećam. Ranije bih, kada pojedem komad mesa, obavezno dva sata odspavala, jer sam bila umorna - istakla je Nina. Nina Badrićse pohvalila da je smršala 20 kilograma jer je izbacila samo jednu… »

Izbacila jednu namirnicu i smršala 20 kilograma: Ovo je jelovnik Nine Badrić uz pomoć kojeg je dovela liniju do savršenstva

Blic 26.10.2022
Nina Badrić se pohvalila da je smršala 20 kilograma jer je izbacila meso iz ishrane. Pevačica je bila veliki gurman i obožavala je da jede specijalitete od govedine, svinjetine i piletine, ali kada je shvatila da ne može da skine višak kilograma… »

Vesti dana »