Nina Stojanović

Srpkinje promenile pozicije Najnovija WTA lista je baš iznenađujuća

Alo pre 23 sata
Među prvih 10 igračica sveta nije bilo promena. Nina Stojanović od danas zauzima 111. mesto na WTA listi, što je jedna pozicije niže u odnosu na prošlonedeljni poredak. Olga Danilović ostala je 126. teniserka sveta, a Aleksandra Krunić je na 140… »

WTA: Mali skok Krunićeve, Stojanovićeva 111, Olga 126.

B92 pre 1 dan
Srpska teniserka Nina Stojanović je od ponedeljak zauzima 111. mesto na WTA listi, što je jedna pozicije niže u odnosu na prošlonedeljni poredak. Olga Danilović ostala je 126. teniserka sveta, a Aleksandra Krunić je na 140. poziciji, što je za… »

Nema srpkinja u top 100: Nina Stojanović na 111. mestu, nema promena u prvih 10!

Kurir pre 1 dan
Srpska teniserka Nina Stojanović pokvarila je plasman za jednu poziciju i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 111. mesto. Stojanović je 111. teniserka sveta sa 690 bodova. Medju prvih 10 teniserki sveta ove nedelje nije bilo promena, prva je i dalje… »

Nina Stojanović 111. teniserka sveta, napredovala Aleksandra Krunić

Nova pre 1 dan
Naša teniserka Nina Stojanović pokvarila je plasman za jednu poziciju i na novoj WTA listi zauzima 111. mesto. Stojanović je 111. teniserka sveta sa 690 bodova. Među prvih 10 teniserki sveta ove nedelje nije bilo promena, prva je i dalje Australijanka… »

WTA lista: Napredak Aleksandre Krunić

Srbija danas pre 1 dan
Bez promena u vrhu. Izašla je nova WTA listi, a na njoj najbolja srpska tenisrka Nina Stojanović zauzima 111. mesto, što je jedna pozicije niže u odnosu na prošlonedeljni poredak. Olga Danilović ostala je 126. teniserka sveta, a Aleksandra Krunić… »

VTA: Stojanović 111. teniserka sveta, bez promena u Top10

Dnevnik pre 1 dan
LONDON: Srpska teniserka Nina Stojanović je od danas zauzima 111. mesto na VTA listi, što je jedna pozicije niže u odnosu na prošlonedeljni poredak. Olga Danilović ostala je 126. teniserka sveta, a Aleksandra Krunić je na 140. poziciji, što je za… »

BTA: Stojanović 111. teniserka sveta, bez promena na vrhu

RTS pre 1 dan
Srpska teniserka Nina Stojanović od danas zauzima 111. mesto na VTA listi što je jedna pozicija niže u odnosu na prošlonedeljni poredak. U prvig 10 nije bilo izmena a od srpskih teniserki najviše je napredovala Aleksandra Krunić. Olga Danilović… »

WTA: Stojanović 111. teniserka sveta, bez promena u Top10

RTV pre 1 dan
LONDON - Srpska teniserka Nina Stojanović je od danas zauzima 111. mesto na WTA listi, što je jedna pozicije niže u odnosu na prošlonedeljni poredak. Olga Danilović ostala je 126. teniserka sveta, a Aleksandra Krunić je na 140. poziciji, što je za… »

VTA: lista još uvek bez Srpkinja u najboljih 100! Nina Stojanović najbolja rangirana, ali tek 110. Na svetu

Blic sport pre 7 dana
Srpska teniserka je od danas zauzima 110. mesto na WTA listi, što je napredak za tri pozicije u odnosu na prošlonedeljni poredak. je popravila plasman za dva mesta i sada je 126. teniserka sveta, a Aleksandra Krunić je na 144. poziciji, što je za… »

Konačno dobra vest! Napredak naših teniserki, bez promena na vrhu liste!

Alo pre 8 dana
Srpska teniserka Nina Stojanović je od danas zauzima 110. mesto na WTA listi, što je napredak za tri pozicije u odnosu na prošlonedeljni poredak. Olga Danilović je popravila plasman za dva mesta i sada je 126. teniserka sveta, a Aleksandra Krunić je… »

Vesti dana »