Notr Dam

Najtvitovaniji događaj godine – Gori Notr Dam

RTS pre 12 sati
U požaru u katedrali Notr Dam, 15. aprila je izgoreo deo drvene konstrukcije ovog istorijskog zdanja. To je vest sa najviše komentara na „Tviteru“ u 2019. godini, navodi ova društvena mreža. „Tviter“ je naveo da je hešteg #NotreDame na prvom… »

Požar u Notr damu najtvitovaniji događaj godine

Danas pre 22 sata
Požar u pariskoj katedrali Nort dam u aprilu je vest sa najviše komentara na Tviteru u 2019. godini, saopštila je danas ta društvena mreža. Tviter je naveo da je hešteg #NotreDame izbio na prvo mesto najkorišćenijih u svetu kada se radi o vestima… »

Požar u Notr damu najtvitovaniji događaj godine

Novi magazin pre 22 sata
Požar u pariskoj katedrali Nort dam u aprilu je vest sa najviše komentara na Tviteru u 2019. godini, saopštila je danas ta društvena mreža. Tviter je naveo da je hešteg #NotreDame izbio na prvo mesto najkorišćenijih u svetu kada se radi o vestima… »

Požar u Notr Damu najtvitovaniji događaj godine

N1 Info pre 22 sata
Požar u pariskoj katedrali Nort Dam u aprilu je vest sa najviše komentara na Tviteru u 2019. godini, saopštila je ta društvena mreža. Tviter je naveo da je hešteg #NotreDame izbio na prvo mesto najkorišćenijih u svetu kada se radi o vestima, ali… »

Zlatni medaljon na aukciji zbog obnove Notr Dama

RTS pre 5 dana
U Parizu će na aukciju biti ponuđen zlatni medaljon, iskovan 1864. godine. Dobijeni novac će biti iskorišćen za obnovu katedrale Notr Dam, koju je 15. aprila zahvatio veliki požar. Do sada je prikupljeno oko milijardu evra putem Fondacije Notr Dam i… »

Javno telo nadgleda plan obnove katedrale Notr Dam

RTV pre 7 dana
PARIZ - Poverenički odbor novog javnog tela koje nadgleda izgradnju pariske katedrale Notr Dam sastaje se danas prvi put. Zvaničnici razgovaraju o planu za rekonstrukciju zgrade, dva dana nakon što je telo legalno oformljeno, preneo je AP. Predsednik… »

Vremeplov: Austrougarska vojska okupirala Beograd

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Na današnji dan 1914 - Austrougarska vojska okupirala je Beograd u Prvom svetskom ratu, ali je ubrzo prinuđena da ga napusti posle velikog poraza koji su joj srpske trupe nanele u Kolubarskoj bici. Danas je ponedeljak, 2. decembar, 336. dan… »

Vatikan vratio Jerusalimu delić Hristovih jasli

Dnevnik pre 11 dana
JERUSALIM: Hrišćani u Jerusalimu slave jer je jedna mala relikvija, delić jasli u kojima je spavao Isus Hrist, nakon rođenja, vraćen u Svetu zemlju, javio je AP. Taj komad drveta star je 1.400 godina i bio je poslat iz Rima u jerusalimsku crkvu u… »

Vatikan vratio u Svetu zemlju relikviju sa Isusovih jasli

N1 Info pre 11 dana
Hrišćani su slavili jer je mala drvena relikvija za koju se veruje da je bila deo Isusovih jasli vraćena u Svetu zemlju nakon što je pre skoro 1.400 godina poslata u Rim papi na poklon. Relikvija veličine palca pokazana je vernicima u Crkvi Notr Dam… »

Novi vrh katedrale Notr Dam – rustičan ili moderan

RTS pre 17 dana
Katedrala Notr Dam u Parizu, koja je izgorela u aprilu ove godine, ostala je bez vrha svog tornja, krova i mnogih artefakata koji su se u njoj nalazili. General Žan Luj Žorželan i arhitekta Filip Vilno se ne slažu oko toga da li novi vrh tornja na… »

Vesti dana »