Notr Dam

Božićna čestitka iz Notr Dama: Dirigent i horisti nastupali u radnim odelima i sa šlemovima na glavi

Blic pre 25 dana
Prvi put od požara u kojem je gotovo uništena, pariška katedrala Notr Dam bila je domaćin koncerta hora za Badnje veče, koji se svake godine tradicionalno održava. Koncert je u katedrali snimljen ranije tokom meseca, a emitovan je na francuskoj… »

Stiže novi plej u Partizan: Bio jedan od najboljih plejeva u Americi, sada je na putu za Srbiju! (video)

Hot sport pre 26 dana
U danu kada je najavljen odlazak Gordića, čini se da je poznata i njegova zamena! Iz tabora košarkaškog kluba Partizana jutros je proizašla priča da je Nemanja Gordić na izlaznim vratima kluba, a šuška se i da će karijeru nastaviti u Mornaru… »

Korona nije zaustavila proslavu Božića, ali je ove godine potpuno drugačiji

N1 Info pre 27 dana
Uprkos koroni, Božić po gregorijanskom kalendaru se obeležava širom sveta. Ipak, ove je godine potpuno drugačiji od svih dosadašnjih. Uz posebne mere i maske, bez druženja ili s minimalnim brojem okupljenih. Izvor: N1 Zagreb Prvi put od velikog… »

VIDEO Emitovan koncert za Badnje veče iz Notr Dama, članovi hora sa zaštitnim kacigama

Radio 021 pre 27 dana
Prvi put od požara u kojem je gotovo uništena, pariska katedrala Notr Dam bila je domaćin koncerta hora za Badnje veče, koji se svake godine tradicionalno održava. Koncert je u katedrali snimljen ranije tokom meseca, a emitovan je na francuskoj… »

Najtužnije Badnje veče u Notr Damu ikada

Alo pre 27 dana
Prvi put od požara u kojem je gotovo uništena, pariska katedrala Nort Dam bila je domaćin koncerta hora za Badnje veče, koji se svake godine tradicionalno održava u Francuskoj. Koncert je u katedrali snimljen ranije u toku meseca, a emitovan je na… »

Emitovan koncert za Badnje veče iz Notr Dama

RTV pre 27 dana
PARIZ - Prvi put od požara u kojem je gotovo uništena, pariska katedrala Nort Dam bila je domaćin koncerta hora za Badnje veče, koji se svake godine tradicionalno održava u Francuskoj. Koncert je u katedrali snimljen ranije u toku meseca, a emitovan… »

Održan koncert za Badnje veče u Notr Damu, prvi put od užasnog požara

Telegraf pre 28 dana
- Bilo je veoma dirljivo, bio je ovo prvi put da smo svi bili u Notr Damu od požara - rekao je violončelista Gotje Kapison. Prvi put od požara u kojem je gotovo uništena, pariska katedrala Notr Dam bila je domaćin koncerta hora za Badnje veče, koji… »

Ruska fabrika satova Raketa obnavlja časovnik Notr Dama

Politika 17.12.2020
MOSKVA - Inženjeri fabrike satova Raketa iz Sankt Peterburga pomažu u restauraciji časovnika Katedrale Notr Dam u Parizu, koji je uništen u velikom požaru u aprilu 2019. godine, saopštila je pres služba te fabrike. Kako se navodi, inženjeri Rakete… »

Ruska fabrika pomaže u obnovi časovnika Notr Dama

Dnevnik 17.12.2020
MOSKVA: Inženjeri fabrike satova Raketa iz Sankt Peterburga pomažu u restauraciji časovnika Katedrale Notr Dam u Parizu, koji je uništen u velikom požaru u aprilu 2019. godine, saopštila je pres služba te fabrike. Kako se navodi, inženjeri Rakete… »

Virtuelni doček Nove godine uz Žan Mišel Žara u digitalizovanom Notr Damu

N1 Info 14.12.2020
Začetnik elektronske muzike Žan Mišel Žar održače na novogodišnje veče virtuelni koncert u digitalizovanoj verziji crkve Notr Dam, koji će se moći da se prati besplatno i uživo na društvenim mrežama, a sponzorisaće ga Unesko. Žar će… »

Vesti dana »