Nova Varoš

"Vrabac" samo kad je sunčano: Nova mini električna vozila po centru ne saobraćaju kada je ispod 15 stepeni

Večernje novosti pre 22 minuta
Zimski red vožnje: interval na 30 minuta, u periodu od 11.00 do 16.00. ELEKTRIČNA mini vozila, uvedena kako bi olakšala stanarima Varoš kapije kretanje po proširenoj pešačkoj zoni, trenutno ne saobraćaju jer vreme nije pogodno. Kada je temperatura… »

Kako postati pčelar sa 427 evra

Politika pre 16 sati
Nova Varoš - Bio u 19. veku na Zlataru čuveni pčelar Đoko Zečević, za koga pričaju da je pozne godine dočekao. Živeo 114 leta, od 1808. do 1922, a kažu da je i u dubokoj starosti imao stotinak košnica „vrškara”. Danas njegov praunuk Đoko… »

Turistički radnici iz Prijepolja i Nove Varoši spremni za sajam turizma u Beogradu

Sandžak press pre 22 sata
Prijepolje/Nova Varoš – Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma održaće se najveći i najznačajniji turistički događaj u zemlji i regionu jugoistočne Evrope, sajam sa dugom tradicijom… »

Kako postati pčelar sa 427 evra

PP media pre 14 sati
Nova Varoš – Bio u 19. veku na Zlataru čuveni pčelar Đoko Zečević, za koga pričaju da je pozne godine dočekao. Živeo 114 leta, od 1808. do 1922, a kažu da je i u dubokoj starosti imao stotinak košnica „vrškara”. Danas njegov praunuk… »

Danas krajnji rok za plaćanje paušalnog poreza

PP media pre 2 dana
Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Danas ističe krajnji rok za plaćanje paušalnog poreza za preduzetnike i to prvog za koji neće stići rešenja u poštansko sanduče, bar ono klasično. Zgrada Poreske uprave u Prijepolju Naime, na snagu je stupio novi… »

Zukorlić spreman da se izvini Ugljaninu i drugim bošnjačkim političarima

PP media pre 2 dana
Novia Pazar/Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Muamer Zukorlić je na svom facebook profilu, kako pise indeksonline, večeras objavio da je, kako kaže, “u cilju bošnjačkog jedinstva i zajedničke liste” spreman da uputi izvinjenje lideru SDA… »

Policija pojačava kontrolu saobraćaja

PP media pre 2 dana
Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Pojačana kontrola učesnika u saobraćaju biće sprovedena od 17. do 23. februara, saopštio je MUP, a kontrola će biti usmerena na prekoračenje brzine, nepropisno preticanje, vožnju u alkoholisanom stanju i pod… »

Nova Varoš ugostila hodočasnike za Crnu Goru

PP media pre 2 dana
Nova Varoš – Nakon što su prenoćili i okrepili se na Zlataru, jutros su iz Nove Varoši ispraćena četvorica hrabrih momaka koji su krenuli pešice u Crnu Goru sa željom da „u duhu pravoslavlja, mirom, slog i dostojanstveno, brane svetinje“… »

Autobus udario u stenu na putu Nova Varoš – Prijepolje

IndeksOnline pre 3 dana
Prijepolje/Nova Varoš/Beograd – Autobus beogradskih registarskih oznaka, koji je prevozio putnike, udario je u stenu a potom se zaustavio uz samu provaliju, na putu od Nove Varoši prema Prijepolju. Nezgoda, u kojoj je povređen vozač, desila se u… »

Vučić: Pred Srbijom su sudbinski važni izbori, “pročićavanje” redova SNS na lokalu

PP media pre 4 dana
Prijepolje/Priboj/Nova Varoš/Zlatibor/Užice/Beograd – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su predstojeći izbori sudbinski važni za zemlju jer će odlučiti njen budući put. “Pred Srbijom su sudbinski važni izbor. Na njima građani… »

Vesti dana »