Nova Varoš - vesti

Đukić: Zajednički projekti opština za povećanje nataliteta

RTV pre 6 dana
RTV: Đukić: Zajednički projekti opština za povećanje nataliteta
PRIBOJ - Ministarka bez portfelja, zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović razgovarala je u Priboju i sa načelnikom Zlatiborskog okruga Bobanom Perišićem i predstavnicima opština Priboj, Nova Varoš i Prijepolje o populacionoj politici.
"Mišljenja sam da zajednički projekti opština mogu dati najbolje rezultate u ovoj oblasti. Svesni smo koji su limitirajući faktori u realizaciji populacione politike,ali i koje mere se moraju preduzeti. Svima nam je zajednički... »

U Novoj Varoši ćirilični komunalni računi

Sandžak press pre 6 dana
Oko 4.000 novovaroških domaćinstava i privrednika dobilo je nove komunalne račune štampane ćirilicom. To pismo koristi se i za sajt komunalnog preduzeća, a opština Nova Varoš po primeni ćirilice u svojim dokumentima prednjači među opštinama u okruženju. Martovski komunalni računi štampani ćirilicom... »

Mantiju zamenili stočarstvom

Sandžak press pre 7 dana
Nova Varoš – Porodica Srećka Popovića iz sela Kućani sa obronaka Murtenice na svojoj farmi krava godišnje proizvede više od 200 000 litara mleka što ih svrstava u najveće proizvođače mleka na teritoriji opštine Nova Varoš. U staji ima oko 40 visokomlečnih muznih krava simentalske rase i skoro isto... »

Potvđena optužnica za ubistvo radnice pumpe Kristine Kaplanović iz Nove Varoši

Sandžak press pre 7 dana
Nova Varoš – Milošu Srebriću (36) potvrđena je danas u Višem sudu u Beogradu optužnica za ubistvo Kristine Kaplanović (20), radnice pumpe. Pripremno ročište, kako saznajemo, zakazao je za 7. maj ove godine. Kako „Blic“ saznaje, tokom istrage koja se vodila prethodnih mjeseci, policija nije pronašla... »

Mantiju zamenio stočarstvom

Večernje novosti pre 8 dana
Domaćinstvo iz sela Kućani, nedaleko od Novog Pazara, na svojoj farmi krava godišnje proizvede 200.000 litara mleka
PORODICA Srećka Popovića, iz sela Kućani na obroncima Murtenice, na svojoj farmi krava godišnje proizvede više od 200.000 litara mleka, što ih svrstava u najveće proizvođače mleka na teritoriji opštine Nova Varoš. U staji ima oko... »

Potvđena optužnica za ubistvo radnice pumpe Kristine Kaplanović iz Nove Varoši

Glas Zapadne Srbije pre 10 dana
Nova Varoš - Milošu Srebriću (36) potvrđena je danas u Višem sudu u Beogradu optužnica za ubistvo Kristine Kaplanović (20), radnice pumpe. Pripremno ročište, kako saznajemo, zakazao je za 7. maj ove godine. Kako „Blic“ saznaje, tokom istrage koja se vodila prethodnih meseci, policija nije pronašla... »

Podršku iz fonda za lokalne samouprave dobile opštine Nova Varoš i Priboj

Sandžak press pre 10 dana
Podršku iz Fonda za lokalne samouprave Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave za realizaciju projekata ove godine dobiće 59 opština i gradova Srbije među kojima su Priboj i Nova Varoš. Iz Fonda za lokalne samouprave biće finansirana realizacija tri vrste projekata, pa će 33 lokalnih... »

Slepa plete džempere

Glas Zapadne Srbije pre 10 dana
Nova Varoš - Gotovo da nema stanovnika po selima Zlatara koji nije čuo za slepu Miroslavu Šaponjić (74), koja živi u zaseoku Popadići, a plete najlepše džempere, tunike i gunjeve. Bez obzira na ogroman hendikep, niko je, kako kažu meštani, do sada nije video neraspoloženu ili čuo da je izustila... »

Srpska dijaspora zainteresovana za ulaganje u novovaroški kraj

Glas Zapadne Srbije pre 11 dana
Nova Varoš - Predstavnici srpskog rasejanja iz petnaestak zemalja, okupljenih u Pokret „Rodoljuba Otadžbine i Dijaspore“ obišli su Novu Varoš i tom prilikom nakon sastanka sa opštinskim rukovodstvom posetili su nekoliko privrednih subjekata koji se bave uglavnom proizvodnjom zdrave hrane. Gosti iz... »

I na Zlatarskom jezeru niče akvapark - Otvaranje do početka letnje sezone

Ekapija pre 13 dana
Ilustracija (Foto: Olesia Bilkei/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: Olesia Bilkei/shutterstock.com) Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i opština Nova Varoš finansiraće zajedničkim sredstvima izgradnju akvaparka na Zlatarskom jezeru, prenosi PP media. Ukupna vrednost projekta iznosi... »

Vučić: Želimo da budemo sledeći u EU

Danas  pre 11 sati  još 1 povezana

Audi povlači 1,2 miliona vozila

Danas  pre 9 sati  još 1 povezana

Mali najavio nove rekonstrukcije centralnih ulica

Večernje novosti  pre 9 sati  još 1 povezana

Sunce, pa moguća kiša: U Srbiji u sredu pretežno sunčano i toplo

Večernje novosti  pre 7 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.