Nova Varoš - vesti

Nemački ambasador u poseti Novoj Varoši

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Nova Varoš - U sredu 24. januara u radnoj poseti u Novoj Varoši boraviće ambasador Republike Nemačke u Srbiji Aksel Ditman. On će tom prilikom posetiti Dom zdravlja u toj opštini i obići kotlarnicu koja je finansirana iz sredstava kreditne linije za infrastrukturne projekte lokalnim samouprava... »

Sneg u Srbiji pod kontrolom (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
Obilne padavine ipak nisu paralisale našu zemlju, mada je bilo problema. Svi važniji putni pravci efikasno očišćeni i posuti solju
SNEG koji je padao tokom vikenda i u ponedeljak je dostigao visinu od gotovo pola metra, zadavši glavobolju putarima u Polimskoj dolini i na Zlataru. Magistralni put koji od Zlatibora vodi prema Prijepolju i dalje ka južnom... »

Deo Banjaluke bez grejanja do daljnjeg

Blic pre 1 dan
U banjalučkim naseljim Nova Varoš, Rosulje, Krajina i delu naselja Paprikovac oko 20 časova biće prekinuto grejanje zbog kvara na delu magistralnog toplovoda "Industrija", rekla je portparol preduzeća "Toplana" Žaklina Mijatović.
Prema njenim rečima, tehničke ekipe će raditi celu noć i uložiti maksimalne napore da do jutarnjih časova otklone kvar. - Verujemo da ćemo u toku noći uspeti popraviti kvar, te da će svi potrošači ujutru imati uredno grijanje –... »

(Kurir TV) Slobodan je heroj Nove Varoši: Smetovi po selima viši od metra, a on upregao volove i pomaže starijima!

Kurir pre 1 dan
NOVA VAROŠ - U selu Amzići kraj Nove Varoši, gde je jutros osvanulo između 30 i 40 centimetara snega, a smetovi preko metra, meštani se sami organizuju i čiste put volovskim zapregama i drvenim vozom. Starijim meštanima, a u selu su uglavnom staračka domaćinstva, najviše pomaže mladić Slobodan... »

Smetovi preko metar i po, mašine čiste puteve ka selima

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Nova Varoš - Severni vetar koji je duvao čitave noći zavejao je dobar deo lokalnih i seoskih puteva na Pešteru, a smetovi su ponegde i preko metar i po. ,,Od jutros 14 mašina čisti puteve ka centrima mesnih zajednica. Ljudi su na terenu od pet jutros, plan je da danas očistimo glavne puteve i... »

InfoKG 7 dana: Marija, Sobovica, Lepenica, kvadovi, granata, Mitrović, Krst časni…

InfoKG pre 2 dana
U Kragujevcu su nedelju za nama obeležili: Marija prva beba rođena u Novoj godini po julijanskom kalendaru, počelo formiranje radne zone Sobovica, uz nju "niče" i nova varoš, STRAVIČNO - dve žene sa bebom se džipom zamalo survale u Lepenicu, zdravstvenim ustanovama i organizacijama 90,7 miliona,... »

Sneg usporio saobraćaj, vejavica i u nižim predelima

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Prijepolje / Nova Varoš - Sneg na planinama jugozapadne Srbije, sišao i do Lima. Otežan saobraćaj na usponima magistrale Zlatibor – južni Jadran i na putu ka Pljevljima. U noći između petka i subote sneg je pao na planinama jugozapadne Srbije – Zlataru, Zlatiboru, Jadovniku, Jabuci, Javoru,... »

Parastos vojvodi Bojoviću

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Nova Varoš - U Crkvi Svete Trojice u Novoj Varoši danas u 12,30 časova služiće se parastos vojvodi Petru Bojoviću, povodom 73. godišnjice smrti. Parastos u znak sećanja na slavnog zemljaka organizuje Udruženje potomaka ratnika 1912 -1920. godine u Novoj Varoši, koje nosi vojvodino ime. Petar... »

,,Sloga” iz Nove Varoši dobila novog vlasnika

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Nova Varoš - Preduzeće "Sloga" iz Nove Varoši dobilo je novog vlasnika, koji je obećao da će obnoviti i proširiti proizvodnju, namiriti zaostale dugove i plate. U tom preduzeću, koje se bavi proizvodnjom autodelova hidraulike i pneumatike za teretna vozila, autobuse i traktore, nekada su proizvodi... »

Nekad izvozili u EU, novi vlasnik hoće da obnovi

B92 pre 7 dana
B92: Nekad izvozili u EU, novi vlasnik hoće da obnovi
Nova Varoš -- Preduzeće "Sloga" iz Nove Varoši dobilo je novog vlasnika, koji je obećao da će obnoviti i proširiti proizvodnju, namiriti zaostale dugove i plate.
U tom preduzeću, koje se bavi proizvodnjom autodelova hidraulike i pneumatike za teretna vozila, autobuse i traktore, nekada su proizvodi odlazili na tržišta širom Evrope, preneo je RTS. "Mi smo dali naloge da se izvrše popisi,... »

©2018 Netmark d.o.o.