Nova Varoš

Malinare očekuje dobra cena crvenog zlata

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
Nova Varoš -U ovo doba godine cena maline je prvo pitanje koje postvaljaju proizvođači crvenog zlata, a ministar poljoprivrede u Vladi Srbije, Branislav Nedimović je poručio da nema razloga za brigu. „Ove godine će biti dobra cena , dobre su nam… »

Država će finansirati izgradnju vodovodnog sistema u Božetićima

PP media pre 1 dan
Nova Varoš – Projekat izgradnje vodovoda započela je lokalnma samouprava u Novoj Varoši, a završiće Ministarstvo poljoprivrede, koje je obezbedilo 70 do 80 miliona dinara. Foto: A.Rovčanin Resorni ministar Branimir Nedimović prilikom posete ove… »

JKP Treći septembar bogatije za tri kamiona, dar beogradske Gradske čistoće

PP media pre 23 sata
Nova Varoš – Komunalno preduzeće 3. septembar iz Nove Varoši dobilo je tri vozila koja će opštini koristiti za održavanje gradske čistoće. Vradna donacija novovaroškim komunalcima stigla iz Beograda, foto: A.Rovčanin Donacija u vidu cisterne… »

Zbog nepotpisanih ugovora vlasnici turističkih čamaca na Uvcu štrajkuju

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Nova Varoš - Vlasnici čamaca koji u kanjonu Uvca voze turiste u panoramsko razgledanje protestvuju ispred sedišta Specijalnog rezervata prirode „Uvac“ jer kasni potpisivanje ugovora za ovogodišnju sezonu. Tender je raspisan u februaru i tada je… »

Spas za stočare u zlatarskim selima: Gradi se vodovod u Božetićima, izdvojeno 70 miliona dinara

B92 pre 19 sati
Nova Varoš -- Selima podno Zlatara bog je dao sve osim vode. Nekoliko stotina vrednih stočara, već decenijama muči muku sa vodosnabdevanjem, a snalazili su ne razne načine - kopali utrobu zemlje nekoliko stotina metara, u pomoć pozivali rašljare… »

Nedimović: Sledi reforma sistema za poljoprivredne penzionere u Srbiji

B92 pre 21 sat
Nova Varoš -- Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović istakao je u Novoj Varoši da će se uskoro pristupiti rešavanju problema koji ima veliki broj poljoprivrednika. Kako je rekao, ovi problemi vezani su za penzijsko-invalidsko osiguranje. "Imamo… »

GG „Za bolju Novu Varoš” predala listu za izbore u Novoj Varoši

Sandžak press pre 1 dan
Nova Varoš – Za lokalne izbore u Novoj Varoši predata je i peta izborna lista. Reč je o GG „Za bolju Novu Varoš” čiji je nosilac Nikola Jelić. Na Izbornoj listi nalazi se 27 odborničkih kandidata, koje je podržalo 233 građanina ove… »

Izložba slika Ljiljane Šunjevarić u Umetničkom prostoru U10

Danas pre 1 dan
Izložba „Varoš nova“ Ljiljane Šunjevarić, otvorena je sinoć u Umetničkom prostoru U10 a trajaće do 13. juna. Slike ove umetnice su ovećeg formata, a prizori na njenim platnima „nude se oku kao pogled kroz prozor u pokretu – prozor voza ili… »

Izložba slika Ljiljane Šunjevarić u galeriji „U10“

RTS pre 3 dana
U Umetničkom prostoru „U10“ 28. maja u 20 časova otvoriće se izložba slika „Varoš nova“ Ljiljane Šunjevarić, umetnice iz Beograda koja radi kao vanredni profesor na Fakultetu umetnosti Univerziteta u Prištini sa sedištem u Kosovskoj… »

GG „Za bolju Novu Varoš” predala listu za izbore u Novoj Varoši

PP media pre 5 dana
Nova Varoš – Za lokalne izbore u Novoj Varoši predata je i peta izborna lista. Reč je o GG „Za bolju Novu Varoš” čiji je nosilac Nikola Jelić. Nikola Jelić nosilac liste GG “Za bolju Novu Varoš”, foto: A.Rovčanin Na Izbornoj listi… »

Vesti dana »