Nova Varoš

Saniraju se problemi izazvani obilnim snežnim padavinamau zapadnoj Srbiji

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Ivanjica/ Nova Varoš/ Čačak - Situacija u zapadnoj Srbiji kada su u pitanju problemi izazvani snežnim padavinama, polako se stabilizuje. „Vojska Republike Srbije nam se obratila, jer smo oduvek imali dobru saradnju i komunikaciju, ali za sada nam… »

Sneg napravio probleme meštanima Nove Varoši; Najveći deo opštine Ivanjica ima struju

RTV pre 14 sati
NOVA VAROŠ - Sneg koji je u velikim količinama prethodnih dana pao na teritoriji opštine Nova Varoš napravio je meštanima velike štete, situacija na putevima bila je alarmantna, a ista situacija bila je i kada je u pitanju snabdevanje električnom… »

Vanredno stanje u više opština

Vesti online pre 14 sati
Sneg koji je padao proteklog vikenda i dalje stvara velike probleme u više delova Srbije, a vanredna situacija je proglašena u opštinama u Ivanjica, Babušnica, Nova Varoš, Sjenica, u delovima Vranja, i u Crnoj Travi gde je situacija najteža, jer je… »

Danas počinje Božićni post, vladika Atanasije uputio poruku vernicima

PP media pre 16 sati
Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Počeo je šestonedeljni Božićni post, kojim se vernici Srpske pravoslavne crkve, pripremaju za praznovanje rođenja Isusa Hrista. Vladika mileševski Atanasije uputio je poruku vernicima povodom početka posta, koju… »

Danas počinje Božićni post, vladika Atanasije uputio poruku vernicima

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati
Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Počeo je šestonedeljni Božićni post, kojim se vernici Srpske pravoslavne crkve, pripremaju za praznovanje rođenja Isusa Hrista. Vladika mileševski Atanasije uputio je poruku vernicima povodom početka posta, koju… »

Ponovo stigla struja u Novu Varoš: Posle snežne kataklizme život se vraća u normalu

Telegraf pre 17 sati
Mehanizacija uspeva da se probije i do najudaljenijih kuća u Novoj Varoši. Obilne snežne padavine u novovaroškom kraju napravile su ogromne probleme meštanima zbog čega je uvedena vanredna situacija. Sneg koji je na pojedinim mestima dostigao visinu… »

Posle snežne kataklizme život se vraća u normalu: Mehanizacija uspeva da se probije i do najudaljenijih kuća u Novoj…

RINA pre 17 sati
Posle snežne kataklizme život se vraća u normalu: Mehanizacija uspeva da se probije i do najudaljenijih kuća u Novoj Varoši, u njihove domove ponovo stigla struja Nova Varoš - Obilne snežne padavine u novovaroškom kraju napravile su ogromne… »

Vasiljević - Danas je sve normalizovano, nas zima nikada nije mogla da iznenadi

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati
Nova Varoš - Prethodnih dana je bila veoma alarmantna situacija u Novoj Varoši, jer je sneg pao u velikim količinama i napravio štete meštanima i što se tiče puteva a i u snabdevanju električne energije, rekao je prvi čovek opštine Radosav… »

Vasiljević: Normalizovana situacija u Novoj Varoši

PP media pre 18 sati
Nova Varoš – Prethodnih dana je bila veoma alarmantna situacija u Novoj Varoši, jer je sneg pao u velikim količinama i napravio štete meštanima i što se tiče puteva a i u snabdevanju električne energije, rekao je prvi čovek opštine Radosav… »

Detalji zimske apokalipse u Srbiji! Načelnik u sektora za vanredne situacije: Spasli smo 34 ljudi, evakuisali 18: I dalje…

Kurir pre 19 sati
Zbog obilnih snežnih padavina, pet opština u Srbiji proglasilo je vanredno stanje, a to su Ivanjica, Babušnica, Nova Varoš, delovi Vranja i u Crnoj Travi. Neka od naselja su ostala bez struje, a ekipe su odmah izašle na teren kako bi omogućile… »

Vesti dana »