Nova Varoš - vesti

Četrdeset folkloraša iz Nove Varoši krenulo je danas put Turske

Sandžak haber pre 3 dana
Četrdeset folkloraša iz Nove Varoši krenulo je danas put Turske gde će zajedno sa kulturno umjetničkim društvima iz Čačka i Dimitrovgrada, naredne sedmice predstavljati Srbiju na internacionalnoj smotri folklora.Igrače je ispratio i predsjednik opštine Radosav Vasiljević koji im je poželeo srećan... »

Nova Varoš: Skuplje zagrevanje kancelarija

Večernje novosti pre 4 dana
Novovaroška preduzeća plaćaće od oktobra 25 odsto veću cenu grejanja
PREDUZEĆA u gradu na padinama Zlatara, umesto dosadašnjih 121 dinar, od idućeg meseca plaćaće za 25 odsto skuplje zagrevanje poslovnog prostora. Nova cena iznosiće 145,2 dinara po metru kvadratnom. Cena grejanja za fizička lica... »

Nova Varoš: Skuplje zagrevanje kancelarija

Srbija danas pre 4 dana
Novovaroška preduzeća plaćaće od oktobra 25 odsto veću cenu grejanja
Preduzeća u gradu na padinama Zlatara, umesto dosadašnjih 121 dinar, od idućeg meseca plaćaće za 25 odsto skuplje zagrevanje poslovnog prostora. Nova cena iznosiće 145,2 dinara po metru kvadratnom. Cena grejanja za fizička lica... »

Gimnazijalci i tehničari pod jednom „kapom“

Danas pre 9 dana
Odlukom Vlade Srbije ugašene novovaroška Gimnazija i Tehnička škola Oko 400 srednjoškolaca iz zlatarskog kraja od 3. septembra obrazuje se pod okriljem novoformirane ustanove pod nazivom Srednja škola Nova Varoš.
Odluku o „gašenju“ Gimnazije „Pivo Karamatijević“ i Tehničke škole i osnivanju nove obrazovne ustanove usvojila je početkom avgusta Vlada Srbije na predlog Ministarstva prosvete, u sklopu nove mreže škola u Srbiji i... »

Bolji uslovi za novovaroške đake, renovirana OŠ „Živko Ljujić”

Glas Zapadne Srbije pre 10 dana
Nova Varoš – Radovi na rekonstrukciji OŠ „Živko Ljujić” u Novoj Varoši privode se kraju. Direktor ove obrazovne ustanove, Risto Popović u izjavi za Glas zapadne Srbije rekao da će đaci mlađih razreda od ponedeljka imati nastavu u renoviranom školskom objektu po ustaljenom rasporedu. „Osnovnu školu... »

Đaci u strahu prelaze magistralu, umesto semafora tu je baba

Večernje novosti pre 11 dana
Roditelji đaka u opštini Nova Varoš, koji uglavnom rade u šumi i na terenu, sav svoj posao moraju da ostave ili da angažuju babe, dede i komšije, kako bi decu bezbedno preveli preko opasog puta
Đaci iz naselja Šanac, Milanovac, Mahala i Petrovac, u opštini Nova Varoš, koji moraju da pređu magistralu, svakodnevo se susreću sa strahom da li će živi doći do škole. Pročitajte još : ŠKOLA VEĆ ŠEST GODINA GRADILIŠTE: Đaci i... »

Kada nema semafora, dobra je i baba

Vesti online pre 11 dana
Ðaci iz naselja Šanac, Milanovac, Mahala i Petrovac, u opštini Nova Varoš, koji moraju da pređu magistralu, svakodnevo se susreću sa strahom da li će živi doći do škole.
Roditelji đaka koji uglavnom rade u šumi i na terenu, sav svoj posao moraju da ostave ili da angažuju babe, dede i komšije, kako bi decu bezbedno preveli preko ovog veoma frekventnog puta, jer ne postoji nijedan obeleženi pešački... »

Saobraćajna nesreća na putu Nova Varoš-Prijepolje, povrijeđene dvije osobe

Sandžak press pre 11 dana
Dvije osobe lakše su povrijeđene u sudaru automobila “audi A4″ i pasat B6“ koji se dogodio u čevtrtak večer na izlazu iz Nove Varoši ka Prijepolju. Saobraćaj na tom dijelu puta bio u prekidu duže vremena, zbog čega je došlo do formiranja kilometarskih kolona, piše PP Media. Ekipa Hitne pomoći brzo... »

Stiže asfalt do manastira na najvišoj nadmorskoj visini u Srbiji

Glas Zapadne Srbije pre 12 dana
Nova Varoš – Sledeće sedmice počinje asfaltiranje puta kroz Vodenu Poljanu od Prevoja do manastira Sv. Kozme i Damjana u dužini od 3,2 kilometra, rekao je za Glas zapadne Srbije predsednik opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević. Prema njegovim rečima sredstva za asfaltiranje ove deonice u iznosu od... »

Sinaj, svojevrsna varoš u varoši

Dnevnik pre 16 dana
I dok jedni smatraju da je avgust dosadan mesec, jer u sredinama poput Palanke skoro da nema dešavanja, svi ipak delaju, navodno nekako uspavano i mrzovoljno spremajući se ili vraćajući sa odmora.
Ovdašnji đaci smatraju da avgust treba produžiti za nedelju, dve, a time bi se, po ovoj logici, i raspust produžio, odnosno odložio početak nove školske godine za oko 4.000 ovdašnjih osnovaca i srednjoškolaca. Ali, kada se malo... »

Jovančić: "Zaslužili smo jedan bod"

Sportske.net  pre 1 sat  još 8 povezanih

Vremeplov: Rođen Jovan Hadžić

RTV  pre 1 sat  još 1 povezana

Anćeloti: Nismo potcenili Zvezdu, teško je protiv ovakve odbrane!

Sportski žurnal  pre 1 sat  još 2 povezane

Britanija: Bolesni par iz Solzberija nije otrovan novičokom

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.