Novica Tončev

Mutno: Novica Tončev svesno gazi zakone

Kurir pre 1 dan
On se ponosi svojom firmom i pitanje je kako njegova firma tako dobro radi kada je na vlasti. To je sigurno posledica trgovine uticajem, kaže analitičar Marko Matić. Novica Tončev, ministar bez portfelja zadužen za nedovoljno razvijena područja… »

Tončev vilu na Dedinju vrednu milion i po evra kupio za magacin?! Ministar i te kako svestan da prikrivanjem imovine krši…

Kurir pre 2 dana
Ministar bez portfelja zadužen za nedovoljno razvijena područja Novica Tončev poseduje vilu na Dedinju, a kao formalni vlasnik vodi se njegova kompanija, saznaje Kurir. Tončev je za Kurir rekao da nije lično kupio vilu na Dedinju vrednu čak 1,5… »

Ključna reč je OFFSHORE

Nova pre 3 dana
Zahvaljujući Pandorinim papirima saznali smo da brojni političari i javne ličnosti širom sveta prikrivaju svoja bogatstva, otvarajući ofšor kompanije u zemljama koje omogućavaju velike poreske olakšice. Srpska javnost saznala je za nekoliko onih… »

Hit odbrana! Novica Tončev za Kurir: Vilu na Dedinju nisam kupio ja već moja firma - Tončev gradnja!

Kurir pre 3 dana
Ministar bez portfelja zadužen za nedovoljno razvijena područja Novica Tončev za Kurir je prvo rekao da nije kupio vilu na Dedinju, a onda je promenio ploču. Za Kurir je zatim rekao da on lično nije kupio vilu na Dedinju vrednu čak 1,5 miliona evra… »

Ekskluzivno! Kurir saznaje: Funkcioner SPS Novica Tončev kupio vilu na Dedinju (foto)

Kurir pre 3 dana
Novica Tončev, ministar bez portfelja u Vladi Srbije i funkcioner SPS, kupio je vilu na Dedinju, saznaje Kurir ekskluzivno. Kako saznajemo, vrednost kuće je više od milion i po evra! Ovih dana, Tončev je u žiži javnosti jer je u Pandorinim papirima… »

Ivica Dačić za Kurir: Pitaću Novicu Tončeva odakle mu pare za vilu na Dedinju i da li je prijavio Agenciji!

Kurir pre 3 dana
Ivica Dačić, predsednik Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije (SPS), kaže za Kurir da prvi put čuje da je potpredsednik njegove partije i ministar bez portfelja Novica Tončev kupio vilu na Dedinju. On naglašava da će s Tončevim… »

Ofšor poslovanje – šta jeste, a šta nije problematično sa njim?

Talas pre 3 dana
Nedavno curenje poslovne dokumentacije iz nekoliko advokatskih kancelarija koje se bave registrovanjem preduzeća u poznatim poreskim rajevima – Pandora papers i dalje politički potresa mnoge zemlje. Ovo curenje dokumenata iznova je pokrenulo raspravu… »

Novica Tončev: Građevinac, ministar, vlasnik of-šor firme…

Danas pre 6 dana
Ono što ne može da se kupi sa malo para može se pazariti sa mnogo novca, kao da je jedan od životnih stavova aktuelnog ministra bez portfelja zaduženog za razvoj siromašnih delova Srbije Novice Tončeva. Ovaj potpredsednik Socijalističke partije… »

Dojčinović: Nijedna institucija nije pozvala Krik zbog Pandorinih papira

Cenzolovka pre 7 dana
Glavni i odgovorni urednik Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) Stevan Dojčinović rekao je danas da niko od državnih organa nije kontaktirao KRIK povodom dokumenata iz medjunarodnog projekta "Pandorini papiri" (Pandora Papers) u kojima… »

Sve afere Novice Tončeva od Surdulice do Devičanskih ostrva

Nova pre 7 dana
Pored Siniše Malog, Novica Tončev je još jedan ministar iz aktuelne Vlade Srbije čije se ime našlo u dokumentima iz međunarodnog projekta „Pandorini papiri“. Kako je objavio istraživački portal KRIK, Tončev je 2010. godine tajno osnovao… »

Vesti dana »