Obrenovac

Petlići igrali za 16, OFK Beograd odneo prvo mesto

RTS pre 11 sati
Dečaci koji su rođeni tačno deceniju posle bombardovanja Jugoslavije nisu nas samo uverili da Srbija ne oskudeva u fudbalskim talentima, već i da možemo da budemo spokojni kada je reč o nasleđu memorijala "Igrajmo za 16". Pobednici na drugom… »

Gornje livade bez vode do 12 sati: Sanira se havarija na vodovodu u Novom Sadu

Večernje novosti pre 2 dana
ZBOG radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti novosadsko naselje Gornje livade. GO OBRENOVAC U JKP „Vodovod i kanalizacija“ navode sa postoji mogućnost da u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže bude… »

Nastavlja se suzbijanje odraslih komaraca

Telegraf pre 2 dana
Sektor ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća" nastavlja sa akcijama suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji Beograda. U petak, 27.maja, u terminu od 18.00-24.00 časa akcijama sa zemlje i vode tretiraće se… »

Požar u restoranu u Obrenovcu: Gorela kuhinja, jedna osoba povređena

Telegraf pre 3 dana
Na lice mesta odmah su izašli pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice Obrenovac. U popodnevnim časovima danas je izbio požar u jednom restoranu u Obrenovcu. Vatra je, kako saznajemo, izbila u kuhinji restorana. Tom prilikom jedna osoba je… »

Gori objekat u Obrenovcu: Jedna osoba povređena

Blic pre 3 dana
U Obrenovcu, u ulici Ulici Vojvode Mišića broj 228 došlo je do požara nešto posla 17 časova. Kako nezvanično saznaje RTV Mag, jedno lice je povređeno. Na lice mesta odmah su izašli pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice Obrenovac. Okolni… »

Gori objekat u Obrenovcu: Jedna osoba povređena

Blic pre 3 dana
U Obrenovcu, u ulici Ulici Vojvode Mišića broj 228 došlo je do požara nešto posla 17 časova. Kako nezvanično saznaje RTV Mag, jedno lice je povređeno. Na lice mesta odmah su izašli pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice Obrenovac. Okolni… »

Vatrena stihija u kafiću u Obrenovcu Ima povređenih!

Alo pre 3 dana
U popodnevnim časovima na objektu u Ulici Kralja Petra prvog u Obrenovcu izbio je požar. Na lice mesta odmah su izašli pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice Obrenovac Vatra je izbila u prizemlju zgrade, na uglu ulica Kralja Petra Prvog i Vojvode… »

Predlog Radojičića kako se rešiti zagađenja lepo zvuči, ali Beograd nije Pariz

N1 Info pre 5 dana
Tokom zimskog perioda koji je za nama, stanovnike Beograda i okoline često je budila vest da je vazduh koji udišu jedan od najzagađenijih na svetu. Zoran Radojičić, koga mnogi već opisuju kao "odlazećeg" gradonačelnika, tokom posete Parizu dobio… »

Baka Milici nema ko ne pokuca na vrata da traži pelcer! Komšije stanu pa se dive, a rasađuje ih pomoću krompira! Evo kako…

Kurir pre 6 dana
OBRENOVAC - Ruža je ukras svakog dvorišta i prava slika posvećenosti njegovog vlasnika. Zato se može reći da je Milica Stepanović, više nego posvećena ovom cveću, koje krasi gotovo svaki kutak u njenom dvorištu. I ovog proleća u njemu… »

Izmene u saobraćaju zbog planiranih radova na putu, evo gde će i koliko trajati

Blic pre 7 dana
Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-763, Obrenovac - Ub, od 23. do 27. maja, u periodu od 7 do 15 časova, planirani su radovi na košenju razdelnog pojasa. Za vreme radova biće zauzete preticajne saobraćajne trake u oba smera. Na… »

Vesti dana »