Obrenovac

Osam novih igrača u FK Zlatibor

Zoom UE pre 6 sati
ČAJETINA – FK Zlatibor angažovao je osam novih igrača pred nastavak takmičenja u Linglong Superligi Srbije. Sudeći prema pozicijama, čajetinski tim bio je najdeficitarniji na sredini terena. Nova pojačanja su Ivan Marković (22), napadač koji je… »

GZZJZ predložio Sekretarijatu za životnu sredinu 90 mera za bolji vazduh u prestonici

Danas pre 3 dana
Gradski zavod za javno zdravlje dostavio je Sekretarijatu za zaštitu životne sredine Nacrt Plana kvaliteta vazduha za Beograd za narednu deceniju, sa ukupno 90 predloženih mera, saopštila je danas gradska uprava i pozvala javnost da do 30. januara… »

Dostavljen Plan kvaliteta vazduha za Beograd, predloženo 90 mera

N1 Info pre 4 dana
Gradski zavod za javno zdravlje dostavio je Sekretarijatu za zaštitu životne sredine Nacrt Plana kvaliteta vazduha za Beograd za narednu deceniju, sa ukupno 90 predloženih mera, saopštila je gradska uprava i pozvala javnost da do 30. januara pregleda… »

Sin Jovan pošteno obrukao Lazara Ristovskog u "Poteri", nije znao odgovor na pitanje i ostavio Memedovića u čudu!

Alo pre 6 dana
Prošle nedelje je tim u "Poteri" postavio rekord od 1.080.00 dinara, a samo sedam dana kasnije u kasi je bilo deset puta manje novca. Nova epizoda popularnog kviza "Potera" emitovana je u ponedeljak na RTS, a kao jedan od takmičara pojavio se ekomonista… »

Sin Lazara Ristovskog obrukao se u kvizu Potera! Svaki osnovac je znao odgovor, a Memedović je odmah hteo da mu zove oca!

Kurir pre 6 dana
Nova epizoda popularnog kviza "Potera" emitovana je u ponedeljak na RTS, a kao jedan od takmičara pojavio se ekomonista Jovan Ristovski, sin slavnog glumca Lazara Ristovskog. U prvoj igri Jovan je osvojio samo 30.000 dinara i dao je tačne odgovore na… »

Na kojoj reci je obrenovac? Sin Lazara Ristovskog hit na društvenim mrežama zbog pogrešnog odgovora! (foto, video)

Mondo pre 6 dana
Sin proslavljenog srpskog glumca i zvezda serije "Drim Tim" rekao Dunav umesto Sava! Sin proslavljenog srpskog glumca i zvezda serije "Drim Tim" rekao Dunav umesto Sava! Producent Jovan Ristovski, sin glumačkog para Danice i Lazara Ristovskog, pokušao… »

Obustava saobraćaja na dva puta, ima više magle

Nova pre 6 dana
JP "Putevi Srbije" saopštili su jutros da je obustavljen saobraćaj na putu Jalovik - Planinarski dom, zbog izlivanja vode na putu, kao i na putu Leskovac - Barje (državni put II A reda broj 227). Zbog pojave magle smanjena je vidljivost na: auto-putu… »

Asovi starog kralja Petra: Kako su srpske tobdžije bile jače od tri neprijateljska puka

Večernje novosti pre 7 dana
PUTEM Valjevo-Lajkovac-Ub-Trstenica stigli smo u Obrenovac. Austro-Mađari su hteli da pređu preko Save, bez uspeha uostalom, i bombardovali su varošicu, ali šteta nije velika. Nekoliko probušenih zidova i nekoliko ogrebotina od šrapnela. Jedino… »

Sneg u celoj Srbiji, u Doljevcu vanredna situacija

Nova pre 8 dana
Sneg i dalje pada širom Srbije, najviše ga ima na planinama. Na Pešterskoj visoravni snega ima preko pola metra, a u Tutinu pada ledena kiša zbog čega su mnoga seoska domaćinstva ostala bez struje. U opštini Doljevac zbog izlivanja reke proglašena… »

Usporen saobraćaj na auto-putu na deonici Preljina-Obrenovac zbog snega

IndeksOnline pre 8 dana
BEOGRAD – Javno preduzeće ”Putevi Srbije” saopštilo je večeras da se na auto-putu E-763, na deonici Preljina-Obrenovac, zbog snežnih padavina saobraćaj odvija usporeno. Vozačima se savetuje da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja… »

Vesti dana »