Odbojka

Svetski kup za odbojkaše: Brazil bez poraza do zlata

Dnevnik pre 4 sata
Odbojkaši Brazila osvojili su zlatnu medalju na Svetskom kupu u Japanu sa svih 11 pobeda, srebro je pripalo Poljacima, a bronza Amerikancima. Ove tri reprezentacije su igrale u najjačim sastavima i očekivalo se da podele odličja na takmičenju koje… »

Odbojkašice Zvezde i Železničara za trofej Superkupa

Telegraf pre 6 sati
Na šest do sada odigranih utakmica u Superkupu, Vizura je pet puta bila pobednik, a jednu titulu je osvojilo Jedinstvo iz Stare Pazove. Odbojkašice Crvene zvezde i Železničara boriće se u četvrtak od 17.30 za trofej Superkupa Srbije u USC… »

Vladimir Knežević novi odbojkaš Pazara

Radio sto plus pre 8 sati
Odbojkaški klub Novi Pazar angažovao je srednjeg blokera Vladimira Kneževića, koji je u redove tog superligaša stigao iz rumunske Kampije Turzi. "Dobro treniramo, spremamo se, a nadam se da će doći i rezultati. Mislim da imamo kvalitetnu ekipu… »

Vladimir Knežević novi odbojkaš Pazara

IndeksOnline pre 9 sati
NOVI PAZAR – Odbojkaški klub Novi Pazar angažovao je srednjeg blokera Vladimira Kneževića, koji je u redove tog superligaša stigao iz rumunske Kampije Turzi. “Dobro treniramo, spremamo se, a nadam se da će doći i rezultati. Mislim da imamo… »

Vladimir Knežević za jači blok

RTV Novi Pazar pre 9 sati
Odbojkaški klub Novi Pazar angažovao je srednjeg blokera Vladimira Kneževića, koji je u redove tog superligaša stigao iz rumunske Kampije Turzi. “Dobro treniramo, spremamo se, a nadam se da će doći i rezultati. Mislim da imamo kvalitetnu ekipu… »

Odbojkašice Zvezde i Železničara za trofej Superkupa

RTS pre 9 sati
Odbojkašice Crvene zvezde i Železničara boriće se u četvrtak od 17.30 za trofej Superkupa Srbije u USC "Voždovac" na Banjici. Kako je saopšteno iz Crvene zvezde, ulaz na utakmicu je besplatan, a ujedno su pozvali sve učenike osnovih škola i… »

Odbojkašice Zvezde i Železničara za trofej Superkupa

Dnevnik pre 9 sati
BEOGRAD: Odbojkašice Crvene zvezde i Železničara boriće se 17. oktobra od 17.30 za trofej Superkupa Srbije u USC "Voždovac" na Banjici. Aktuelne šampionke Srbije i osvajčice duple krune iz prošle sezone predvodiće kapiten i tehničar Ivanom… »

Superkup za odbojkašice: Zvezda i Železničar u borbi za trofej

Kurir pre 10 sati
Odbojkašice Crvene zvezde i Železničara boriće se sutra od 17.30 za trofej Superkupa Srbije u SC "Voždovac" na Banjici. Akuelne šampionke Srbije i osvajčice duple krune iz prošle sezone predvodiće kapiten i tehničar Ivanom Lazarević, a… »

Novi sportski teren za školu u Obrenovcu

Studio B pre 10 sati
Izgradnju terena za mali fudbal, rukomet, košarku, odbojku, koje će koristiti 800 đaka Tehničke škole, finansira Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu, koji je izdvojio 3,1 milion dinara. Sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak… »

Odbojkaši Brazila osvojili Svetski kup

RTV pre 14 sati
TOKIO - Odbojkaši Brazila osvojili su Svetski kup u Japanu sa maksimalnim učinkom, 11 pobeda, uz samo 5 izgubljenih setova. Drugo mesto je zauzela Poljska, a treće SAD. Alan Souza, korektor Brazila, proglašen je za najboljeg igrača (MVP) takmičenja… »

Vesti dana »