Ognjen Koroman

Koroman optužio FSS: Igrali biste i s Kosovom zbog interesa

Nova 21.01.2021
Fudbaleri Srbije morali su da promene plan na američkoj turneji i umesto sa SAD igraće sa selekcijom Paname, što je u svom stilu prokomentarisao i Ognjen Koroman. Bivši reprezentativac i nekadašnji igrač Crvene zvezde poznat je kao kritičar i… »

Koroman: Nudili su mi funkciju u FSS samo da ućutim

Nova 08.01.2021
Ognjen Koroman je imao veoma burnu 2020. godinu, pa je od trenera Smedereva došao do jednog od nepoželjnih u srpskom fudbalu. Pa, ipak, moglo je da bude i potpuno drugačije da je prihvatio ponudu FSS. “Meni je svaka godina takva. Od januara sam bio u… »

Budimir Vujačić: Bezrezervna podrška Nemanji Vidiću

Nova 06.01.2021
Otkako je u novembru Nemanja Vidić izneo niz kritika na račun aktuelnog rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije, uz njega su javno stali Nemanja Matić, Ognjen Koroman, a njima se sada pridružio i Budimir Vujačić, nekadašnji defanzivac Vojvodine… »

Ognjen Koroman: Kritičar bez pardona

Danas 23.12.2020
Ličnost Danas Zadržavanje Ognjena Koromana na graničnom prelazu Mali Zvornik između Srbije i Bosne i Hercegovine, a potom i odvođenje u Beograd kako bi ga saslušao UBPOK, izazvalo je sumnju da je u pitanju vid odmazde zbog njegove kritike srpskog… »

Poledica uz Koromana: Naš fudbal najkorumpiraniji u Evropi

Nova 22.12.2020
Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", stao je iza stavova Ognjena Koromana, bivšeg igrača koji je pričao o nameštanjima i mahinacijama u srpskom fudbalu. Koroman je u nedelju priveden u beogtradsku policiju na… »

“Ugrožena mi je bezbednost u Srbiji, zato sam u Srpskoj”

Nova 22.12.2020
Ognjen Koroman bio je jedan od gostiju u jutarnjem programu televizije Nova S i govorio je o nedavnom privođenju na graničnom prelazu Mali Zvornik. Bivši fudbalski reprezentativac je u emisiji “Probudi se” otkrio šta se zapravo dešavalo te… »

Koroman za Nova.rs: Nemam tetku kao Vulin da šalje pare

Nova 22.12.2020
Bivši fudbaler Ognjen Koroman otkrio je za portal Nova.rs da je u ponedeljak, dan posle privođenja na granici Bosne i Hercegovine i Srbije, imao neprilika sa policijom i u suprotnom smeru. Koroman je u nedelju priveden jer je putem društvenih mreža… »

Vulin o privođenju Koromana: Nije zbog vređanja Vučića, već ozbiljnih optužbi na račun Terzića i Kokeze

Večernje novosti 21.12.2020
PREDSEDNIK Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da bivši fudbaler Ognjen Koroman nije priveden zato što je vređao predsednika Aleksandra Vučića, već zato što je Zvezdana Terzića, Slavišu Kokezu i Marka Parezanovića optužio za… »

Vulin: Koroman nije priveden zato što je vređao Vučića

B92 21.12.2020
Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da bivši fudbaler Ognjen Koroman nije priveden zato što je vređao predsednika Aleksandra Vučića. Kako je naveo, on je priveden zato što je Zvezdana Terzića, Slavišu Kokezu i Marka… »

Vulin: Heroji sa tvitera se obično brane da su bili pijani

Alo 21.12.2020
Bivši reprezentativac i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman, zadržan je na prelazu Mali Zvornik kada je prešao granicu sa Srbijom. Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin otkrio je zašto je uhapšen Ognjen Koroman: - Ognjen… »

Vesti dana »