Olivera Jovićević

Pitanja, Olivera, a ne praporci

Danas pre 6 dana
Srbija je imala priliku još jednom da prisustvuje monologu Prvorođenog u Upitniku na Javnom servisu. I naravno, Prvorođeni nije imao priliku da odgovori na mnoga pitanja, iz prostog razloga što mu nisu ni postavljena. Autorka emisije Olivera… »

Ne bira li Vučić i svoje protivnike?

Danas pre 10 dana
Posle gostovanja predsednika u emisiji Upitnik na RTS-u Više pažnje u javnosti je privuklo ono što se dešavalo pre i posle gostovanja Vučića u utorak u emisiji Upitnik na RTS-u nego samo gostovanje i jednoiposatno izlaganje predsednika države. Od… »

Navijačka pretorijanska garda

Danas pre 10 dana
Gostovanje Olivere Jovićević novinarke RTS kod Aleksandra Vučića, vlasnika svih medija sa nacionalnom frekvencijom i predsednika Srpske nasilne stranke, skraćeno SNS, na Radio-televiziji Srbije u utorak 5. novembra, bila je idealna prilika da se svi… »

Olivera Jovićević: Novinarka pod upitnikom

Cenzolovka pre 10 dana
Olivera Jovićević trenutno je najčešće pominjano ime u novinarstvu a njena autorska emisija Upitnik uskoro bi mogla da dobije i epitet kontroverzna. Foto: Medija centar Beograd Ne događa se često da građani blokiraju ulaz kako sagovornik ne bi… »

Olivera Jovićević: Novinarka pod upitnikom

Danas pre 11 dana
Ličnost Danas Olivera Jovićević trenutno je najčešće pominjano ime u novinarstvu a njena autorska emisija Upitnik uskoro bi mogla da dobije i epitet kontroverzna. Ne događa se često da građani blokiraju ulaz kako sagovornik ne bi mogao da dođe… »

Gostovanje predsednika Vučića pratilo pola Srbije - 1.778.000 ljudi gledalo "Upitnik"!

Alo pre 12 dana
Posle šest meseci u emisiji na RTS! Gostovanje predsednika Srbije Aleksandara Vučića u utorak uveče u "Upitniku" voditeljke Olivere Jovićević na RTS, oborilo je sve rekorde gledanosti. Gostovanje predsednika gledalo je 1.778.000 ljudi! Njegovo… »

Izjava dana: Da li je to Vučić sinoć u „Upitniku“ najavio povlačenje iz politike?

BizLife pre 13 dana
Foto: Youtube/RTS U emisiji „Upitnik“ autorka Olivera Jovićević pitala je predsednika Srbije Aleksandra Vučića šta je krajnji cilj bavljenja politikom i šta je to što bi trebalo da se postigne ili dogodi pa da političar poput Vučića kaže… »

Obradović: Vučić nije smeo da se suoči sa tri studentkinje

Novi magazin pre 13 dana
Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije smeo da se suoči sa tri studentkinje koje su ga večeras čekale na tri različita ulaza Radio televizije Srbije. Ispred RTS-a gde su se okupile pristalice… »

Vučić: Ušao sam na ulaz u Aberdarevoj, i to pešice

N1 Info pre 14 dana
Predsednik Aleksandar Vučić je izjavio u Upitniku da je ušao u zgradu RTS na "išaran ulaz" u Aberdarevoj ulici i to pešice. Organizatori "1 od 5 miliona", s druge strane, tvrde da to nije moguće. Ne mislim da je rešenje da nekoga sačekavate i… »

Sergej Trifunović napao Oliveru Jovićević! (foto)

Alo pre 13 dana
Bez srama i blama. Sergej Trifunović je postavio uvredljiv tvit na račun voditeljke RTS-a i urednice emisije "Upitnik" koji se emituje na kanalu RTS1. U poruci stoji njena fotografija uz komentare: "Idemo lutko, brže, jače, dublje", kao i komentar… »

Vesti dana »

Uz rame Lebronu! "Kraljević" Luka u istoriji košarke!

Sportske.net pre 1 satjoš 14 povezanih

U nesreći u rudniku u Kini poginulo 15 osoba

N1 Info pre 35 minutajoš 8 povezanih

Danas umereno oblačno, uveče kiša, do 19 stepeni

Blic pre 9 satijoš 8 povezanih

Srpski studenti iz Hongkonga sleteli u Beograd

Danas pre 48 minutajoš 4 povezane