Olja Bećković

Uzbudljiva jesen uz Taneta i Stanka

Večernje novosti pre 3 dana
Televizija Nova S od nedelje, 15. septembra, dobija novu programsku šemu. ZA dobro raspoloženje u tmurnim jesenjim danima televizija Nova S pripremila je veoma šarolik i interesantan program. Osim premijera popularnih domaćih i stranih serija, filmova… »

Olja Bećković: Da je TV prevaziđena, što bi vlast otimala sve televizije?

Cenzolovka pre 11 dana
Bez obzira koliko izgledaju kao manjina klinci koji te sreću se naoružavaju da jednog dana postanu većina, rekla je Olja Bećković na panelu posvećenom Utisku nedelje u hotelu Metropol. Panel „Utisak nedelje 1991 – 2019″: Olja Bećković”… »

Izjava dana: Olja Bećković o tome kad će nešto da se promeni

BizLife pre 11 dana
Foto: BIZLife Autorka “Utiska nedelje” Olja Bećković govorila je na konferenciji o trendovima u telekomunikacijama i medijima o skoro tri decenije svog rada i na kraju odgovorila na pitanje publike o tome da li ima nade da će se nekad nešto… »

Olja Bećković: Da je TV prevaziđena, što bi vlast otimala sve televizije?

Danas pre 12 dana
Bez obzira koliko izgledaju kao manjina klinci koji te sreću se naoružavaju da jednog dana postanu većina, rekla je Olja Bećković na panelu posvećenom Utisku nedelje u hotelu Metropol. Panel „Utisak nedelje 1991 – 2019″: Olja Bećković”… »

Traže naknadu od Tončevljevog hotela zbog otkazivanja debate u poslednji čas

Južne vesti pre 12 dana
Opomenu pred utuženje niškom hotelu “New city”, koji je u vlasništvu Novice Tončeva, uputio je Institut za evropske poslove, jer tvrde da je prekršen ugovor o održavanju debate o slobodi medija. Veče pre održavanja sve je otkazano uz… »

#Digital2019 – Olja Bećković: Slava i prokletstvo “Utiska nedelje” je što nikada nije služio interesu bilo čijeg…

Nova energija pre 20 dana
Šestu godinu zaredom Color Media Communications organizuje “Digital”, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima. Ovogodišnji – #Digital2019 – trajaće 2 dana – 05. i 06. septembra (četvrtak i petak) i okupiće… »

Debata “Koliko smo zaista u EU?” - od nepopravljivog entuzijazma do skepticizma

Južne vesti 20.06.2019
U oprečnim stavovima, potkrepljenim argumentima, protekla je debata "Stanje nacije - Koliko smo zaista u EU", koju je u Nišu moderirala novinarka Olja Bećković. Većina Srba smatra da će im pre probleme rešiti vođa nego institucije, zbog čega… »

Debata o EU u sredu u Nišu, moderira Olja Bećković

Južne vesti 17.06.2019
Koliko je proevropsko opredeljenje građana, a koliko vlasti, da li je ovim tempom realna 2025. kao godina ulaska Srbije u EU, kao i šta donose promene Ustava, teme su debate "Stanje nacije - koliko smo zaista za EU" koja će biti održana u sredu 19… »

Jovo Bakić pozvan u policiju na razgovor, pozvao Vučića na duel kod Olje Bećković

Beta 14.06.2019
Sociolog Jovo Bakić izjavio je danas da je pozvan u policiju na informativni razgovor zbog intervjua koji je dao nedeljniku NIN, a povodom navodne izjave koja je ranije zloupotrebljena u dnevniku RTS-a. Bakić je za televiziju N1 naveo da nikada nije… »

Izgovorio jednu očajničku rečenicu, Olja Bećković ostala bez teksta, u studiju zavladala neprijatna tišina!

Alo 10.06.2019
Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je u Utisku nedelje da je pravio greške mnogo puta. Gostujući u sinoćnoj emisjiji "Utisak nedelje" predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić ocenio je da propali protesti… »

Vesti dana »