Olja Bećković

Dumanović: Vučić i Stefanović u sukobu, ali zarad interesa, taj sukob prikrivaju

N1 Info pre 1 dan
Bivši pripadnik Odeljenja za tajno praćenje MUP-a Milan Dumanović izneo je ozbiljne optužbe na račun Srpske napredne stranke, rekavši u “Utisku nedelje” da “novac od droge dele SNS i BIA”. Na pitanje Olje Bećković kako bi to mogao da… »

Dumanović: Novac od droge dele SNS i BIA

Nova pre 10 sati
Bivši pripadnik Odeljenja za tajno praćenje MUP-a Milan Dumanović izneo je večeras ozbiljne optužbe na račun Srpske napredne stranke, rekavši u “Utisku nedelje” da “novac od droge dele SNS i BIA”. Na pitanje Olje Bećković kako bi to mogao… »

Utisak: Šta rade mladi poslanici na telefonima u Skupštini

Nova pre 6 dana
Ovo su najnoviji predlozi iz emisije "Utisak nedelje" emitovane 11.04.2021. na televizijskom kanalu Nova S. Predlozi „Hladno pivo“, „Čitajte NIN“, „Morali smo“, „Okreni se, sine, to su ti sestre“, „Martinović sa perikom“, „Čisti… »

Uzrok smrti Dade Vujasinović 27 godina kasnije i dalje pod znakom pitanja

Cenzolovka pre 9 dana
Novinarka lista "Duga" Radislava Dada Vujasinović umrla je na današnji dan pre 27 godina, pod još nerazjašnjenim okolnostima. Prvobitna istraga govorila je da se novinarka ubila iz lovačke puške, međutim, holandski forenzički institut je pre pet… »

Uzrok smrti Dade Vujasinović 27 godina kasnije i dalje pod znakom pitanja

N1 Info pre 10 dana
Novinarka lista "Duga" Radislava Dada Vujasinović umrla je na današnji dan pre 27 godina, pod još nerazjašnjenim okolnostima. Prvobitna istraga govorila je da se novinarka ubila iz lovačke puške, međutim, holandski forenzički institut je pre pet… »

Utisak: Kako da uspete u životu za dva meseca vrednog rada

Nova pre 14 dana
Pogledajte najnovije predloge iz emisije "Utisak nedelje" emitovane 04.04.2021. na televizijskom kanalu Nova S. Kroz predloge „Porodica“, „Porodično nasilje“, „Bane legendo“, „Tako je“, „Majonez“, „Slina slinu stiže“, „NE… »

Tadić: Hapšenjem Stojkovićeve Vučić joj diže popularnost

Nova pre 15 dana
Hapšenjem Jovane Stojković, koja je tragikomičan lekar, Aleksandar Vučić joj podiže vidljivost i popularnost među užasno opasnim desničarskim grupacijama, ocenio je večeras lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić. Na pitanje Olje… »

Ko je Janko Langura, mladi SNS lav iz Utiska nedelje

Nova pre 20 dana
Novi saziv Skupštine, osim što u njemu po prvi put u poslednjih 30 godina nema nijednog predstavnika opozicije, karakteriše čitav niz svežih naprednjačkih lica, od Luke Kebare, preko Biljane Pantić Pilje, do Janka Langure. Jedno je, međutim… »

Utisak: Izračunajte koliko je para slupano u dva minuta

Nova pre 20 dana
Pogledajte najnovije predloge iz emisije "Utisak nedelje" emitovane 28.3.2021. godine. Olja Bećković je pre puštanja prvog utiska nedelje pozvala gledaoce da uzmu kalkulator i izračunaju koliko je para slupano u dva minuta tokom razgovora oko dužine… »

Nebojšu iz Beograda zamenio Langura iz Gornjeg Milanovca

Nova pre 21 dana
Tokom večerašnje emisije "Utisak nedelje" se kao i ranije, prilikom glasanja za predloge, javilo nekoliko simpatizera Srpske napredne stranke, ali i poslanika koji tu stranku predstavljaju u Skupštini Srbije. Jedan od njih večeras je bio Janko… »

Vesti dana »

Zvanično – 12 velikana formira Superligu!

B92 pre 1 satjoš 11 povezanih

Grčka otvorila granicu za građane Srbije

Niške vesti pre 25 minutajoš 10 povezanih

FIFA i UEFA kreću u otvoreni rat s Superligom

Nova pre 56 minutajoš 7 povezanih