Orašac

Nakon 20 godina sanira se put ka selu Gojakovići u MZ Orašac

Sandžak press pre 7 dana
Infrastrukturna sezona u Prijepolju još uvijek traje. U mjesnoj zajednici Orašac, putnom pravcu koji vodi ka selu Gojakovići u posljednjih 20 godina, ističu mještani, niko od strane vlasti nije nasuo niti jednu lopatu da se put koji je u… »

Vremeplov: Rođen Karađorđe

RTV pre 23 dana
NOVI SAD - Na današnji dan 1752. godine rođen je Đorđe Petrović Karađorđe, vođa Prvog srpskog ustanka. Karađorđe je tvorac novovekovne srpske države i rodonačelnik kraljevske porodice Karađorđević. U Austrijsko-turskom ratu (Kočina… »

Ko je poslao preteće pismo iz Orašca na adresu Parlamenta BiH

Politika pre 30 dana
Policijske agencije u BiH, prema naredbi Tužilaštva BiH, užurbano rade na rasvetljavanju slučaja u kome je za sada nepoznata osoba, prema pisanju portala Avaz.ba, poslala kovertu s metkom kalibra 7,65 milimetara i slikom mrtvačke glave na adresu… »

Policija traga za pošiljaocem metka

Radio sto plus pre 31 dan
Novopazarska policija radi na identifikaciji pošiljaoca koverte Islamskoj zajednici (IZ) u Srbiji, u kojoj se nalazio školski metak umotan u pamučnu tkaninu, a o tome je obavešten i tužilac, saznaje nezvanično radio Sto plus. Koverta sa metkom… »

Novi Pazar: Policija traga za pošiljaocem metka Islamskoj zajednici u pismu iz Beograda

Novi magazin pre 30 dana
Novopazarska policija radi na identifikaciji pošiljaoca koverte Islamskoj zajednici (IZ) u Srbiji, u kojoj se nalazio školski metak umotan u pamučnu tkaninu. O slučaju je obavešten i tužilac, objavio je danas novopazarski Radio Sto plus. Koverta sa… »

Posle parlamenta BiH, metak u koverti stigao na adresu Islamske zajednice u Srbiji!

Alo pre 30 dana
Novopazarska policija radi na identifikaciji pošiljaoca koverte Islamskoj zajednici u Srbiji, u kojoj se nalazio školski metak umotan u pamučnu tkaninu. O slučaju je obavešten i tužilac, objavio je u četvrtak novopazarski Radio Sto plus. Koverta s… »

BiH mediji kovertu sa metkom povezali sa karađorđem: Pošiljka koja je stigla u parlament ukazuje i na četnike i navijače…

Kurir pre 30 dana
Koverta, koja je stigla juče na adresu parlamenta BiH, poslata je iz Orašca u Srbiji, sa metkom od 7,65 milimetara, umotanim u jedan pufer, saznaje Avaz. Podaci o koverti koja nam je poslata potvrdile su policijske agencije, Državna agencija za istrage… »

Veliko nevreme u hrvatskoj: Sneg na planinama, kiša u Dalmaciji, bura na primorju prevrće kamione, udari i do 156 kilometara…

Kurir 03.10.2019
Na hrvatskoj planini Zavižan pada sneg, a pošto je temperatura oko nule, očekuje se da će padavina biti i u drugim predelima, prenose mediji. Kako se vidi sa snimaka, sneg je počeo da pada na Zavižanu, a mogao bi uskoro da veje i na Učkoj, prenosi… »

Mad Med, neobična kombinacija ukusa braće Mardešić

Ekapija 30.09.2019
Ukoliko volite med, pa još obogaćen organskim biljem i začinima, onda će vam se dopasti ono što proizvode braća Mardešić, David i Dario. Ovi mladi preduzetnici osnovali su firmu Mad Med 2016. godine, a na ideju su došli sasvim slučajno. - Dario… »

Sutra bez struje 25 sela

Jugmedia 09.09.2019
Zbog radova na redovnoj godišnjoj reviziji TS 35/10 kV „Biljanica“ u utorak će u okolini Leskovca bez struje ostati 25 sela. Od 9 do 13 časova struje neće biti u Manojlovcu, Velikoj Biljanici, Donjoj Slatini, Kumarevu, delu Mrštana, Gornjem… »

Vesti dana »