Orašac

Održana Opštinska smotra recitatora

Jug press pre 10 dana
LESKOVAC U Leskovačkom kulturnom centru održana je Opštinska smotra recitatora „Pesniče naroda mog“ za punkt Grada Leskovca u organizaciji Društva za srpski jezik i književnost Srbije – podružnica Jablaničkog okruga i LKC-a. Učestvovali su… »

17 sela u Leskovcu sutra bez struje

Telegraf pre 10 dana
Struje neće biti zbog izvođenja radova. Od 8 pa najkasnije do 14 sati, sutra će bez struje biti 16 sela i jedan zaseok na istočnoj strani Leskovca, saopštila je Elektrodistribucija. Reč je sledećim naseljnim mestima: Velika Biljanica, Donja… »

Bez struje u ponedeljak sedamnaest sela i zaseoka

Jug press pre 10 dana
LESKOVAC Leskovačka Elektrodistribucija obaveštava korisnike distributivnog sistema da će biti bez električne energije u ponedeljak, 20.03.2023. godine, u vremenu od 08.00 h pa do završetka radova, a najkasnije do 14.00 h: Velika Biljanica, Donja… »

Bez struje sutra 17 sela na istoku Leskovca

Jugmedia pre 10 dana
Od 8 pa najkasnije do 14 sati, sutra će bez struje biti 16 sela i jedan zaseok na istočnoj strani Leskovca, saopštila je Elektrodistribucija. Reč je sledećim naseljnim mestima: Velika Biljanica, Donja Slatina, Kumarevo, deo Mrštana, Gornje Krajince… »

Opštinska smotra recitatora sutra u LKC-u

Jugmedia pre 13 dana
U Leskovačkom kulturnom centru u subotu, 18. marta sa početkom u 12 sati biće održana Opštinska smotra recitatora „Pesniče naroda mog“ za punkt Leskovca u organizaciji Društva za srpski jezik i književnost Srbije – podružnica Jablaničkog… »

Bez struje u utorak 25 sela

Jug press pre 16 dana
LESKOVAC Leskovačka Elektrodistribucija obaveštava korisnike distributivnog sistema da će biti bez električne energije u utorak, 14.03.2023. godine, u vremenu od 08.00 h pa do završetka radova, a najkasnije do 15.00 h: Velika Biljanica, Mala… »

Sutra bez struje 26 sela u okolini Leskovca

Rešetka pre 16 dana
Sutra će bez struje, u vremenu od 8 do 15 časova, biti 26 sela u kolini Leskovca, saopšteno je iz Elektrodistribucije. Struju neće imati Velika Biljanica, Mala Biljanica, Donja Slatina, Manojlovce, Kumarevo, deo Mrštana, Gornje Krajince, Donje… »

Sutra bez struje 26 sela u okolini Leskovca

Jugmedia pre 16 dana
Bez struje će sutra, 14. marta u vremenu od 8 sati pa do završetka radova, a najkasnije do 15 sati biti 26 sela, saopšteno je danas iz Elektrodistribucije Leskovac. Sela koja neće imati struju su: Velika Biljanica, Mala Biljanica, Donja Slatina… »

Pomoć za porodicu Mitrović iz sela Orašac koja se bori sa siromaštvom i ima bolesno dete

Jugmedia pre 21 dana
Četvoročlana porodica Mitrović iz sela Orašac, pored teških životnih uslova vodi borbu i sa bolešću mlađeg sina Luke. Luka je dete sa poteškoćama u razvoju. Iako celebralna paraliza sa kojom živi nosi mnogo izazova, Luka je veoma veselo i… »

Pomoć za četvoročlanu porodicu Stojanović iz sela Orašac

Jug press pre 20 dana
LESKOVAC Osnivač i upravitelj Fondacije „Humana srca“ Danijela Vasilijević i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović potpisali su protokol o saradnji, koji za cilj ima pružanje pomoći jednoj socijalno ugroženoj porodici u Leskovcu. Saradnja sa… »

Vesti dana »