Paraćin - vesti

"Dosta je bilo" neće s Đilasom,Tadićem...

RTV pre 16 sati
RTV: "Dosta je bilo" neće s Đilasom,Tadićem...
BEOGRAD - Dosta je bilo ostaje pri tome da njihovi predstavnici neće govoriti na protestima, iako ih podržava, i poručuje da nikad neće biti na istoj listi s ljudima koji su zloupotrebljavali javne resurse, partijski zapošljavali, potpisivali tajne ugovore, kontrolisali medije, glasali "na zvonce".
Nikada nećemo biti na istoj izbornoj listi sa Draganom Đilasom, Borisom Tadićem, Dušanom Petrovićem, Marinikom Tepić, čelnicima opština Šabac, Čajetina, Paraćin, Novi Beograd, Stari grad...u kojima je ista vlast od 5. oktobra do... »

Paraćin: Prepolovljen broj dece koja dolaze u vrtiće

B92 pre 1 dan
B92: Paraćin: Prepolovljen broj dece koja dolaze u vrtiće
U četiri paraćinska vrtića, od ukupno upisanih 650 mališana, ovih dana dolazi tek polovina jer su ih roditelji preventivno ostavili kod kuće zbog gripa.
U celoj Srbiji je raspust produžen do 22. februara zbog epidemije gripa, ali to ne važi za predškolske ustanove. Direktorka Predškolske ustanove "Bambi" u Paraćinu Ivona Mihajlović rekla je da sva četiti vrtića rade, ali sa mnogo... »

Paraćinci odbranili svoju Grzu?

Večernje novosti pre 1 dan
Investitor mini-hidroelektrane obavešten o tome da je opština poslušala sugrađane. Tokom sastanka sa nadležnima najavljen i eventualni zahtev za isplatu odštete
ODGOVARAJUĆI na zahtev investitora mini-hidroelektrane (MHE) na Grzi, u paraćinskoj lokalnoj samoupravi je održan sastanak sa predsednikom Opštine, te predstavnicima Odeljenja za urbanizam i Građevinske inspekcije tokom kojeg je... »

Danas uništavanje neeksplodiranih mina na Karađ‘orđ‘evom brdu

Blic pre 2 dana
Na Karađorđevom brdu, između Ćuprije i Paraćina, danas će biti obavljeno organizovano uništavanje neeksplodiranih ubojitih sredstava (NUS) pronađenih na ovom prostoru. Uništavanje će trajati od 9 do 11 sati, a sprovešće ga Grupa sektora za vanredne situacije MUP Srbije i Rusko-srpski odred, izjavio... »

Stara planina: Ekološka akcija

Večernje novosti pre 2 dana
u staroplaninskom selu temska osnovan "Front za odbranu reka Srbije"
VIŠE ekoloških udruženja i Savet mesnih zajednica Stare planine kojim rukovodi Nebojša Ilić su u selu Temska, na oko 18 kilometara od Pirota, osnovali "Front za odbranu reka Srbije". Članovi su ekološke organizacija iz Pirota,... »

Jednokratna pomoć od 35.000 dinara za prvih pet beba u Paraćinu

Radio 021 pre 2 dana
Opština Paraćin dodelila je jednokratnu pomoć u iznosu od 35.000 dinara roditeljima prvih pet beba rođenih u ovoj godini, saopšteno je danas iz te lokalne samouprave.
Odluku o dodeljivanju novčane pomoći porodicama beba rođenim početkom godine, opština Paraćin je usvojila pre više od deset godina. Pored toga, opština svakoj bebi rođenoj u Paraćinu, čiji roditelji imaju prebivalište u toj... »

Uništavanje neeksplodiranih mina na Karađorđevom brdu

B92 pre 2 dana
B92: Uništavanje neeksplodiranih mina na Karađorđevom brdu
Na Karađorđevom brdu, između Ćuprije i Paraćina, u sredu će biti obavljeno organizovano uništavanje neeksplodiranih ubojitih sredstava (NUS).
Akciju će izvesti rusko-srpski odred za humanitarno razminiranje. Uništvanje će trajati od devet do 11 sati, a sprovešće ga Grupa sektora za vanredne situacije MUP Srbije i Rusko-srpski odred, izjavio je danas novinarima... »

Živa misterija ispod Petrusa

Večernje novosti pre 2 dana
Entuzijasti iz Zabrege kod Paraćina uredili prilaz pećini-isposnici. Stepenice u steni otežavaju ulaz
ČLANOVI društva za negovanje tradicije "Petrus" iz Zabrege kraj Paraćina iskoristili su lepe februarske dane i uredili pešačku stazu koja od kompleksa srednjovekovnog manastira posvećenog Svetom Jovanu vodi do pećine-isposnice... »

SERIJA BEZ KRAJA: Odbojkaši Dubočice se pobedom učvrstili na vrhu tabele

Sportska strana juga pre 3 dana
Odbojkaši Dubočice nastavili su seriju pobeda i na gostovanju u Paraćinu.
U utakmici 17. kola Prve B ige Leskovčani su kao gosti savladlai ekipu Borca rezultatom 1:3 (19:25, 15:25 ,25:23, 20:25). Ovom pobedom OK Dubočica je zadržala 3 boda prednosti na tabeli u odnosu na drugoplasirano Metalac Takovo.... »

Treća prodaja dela nepokretne i pokretne imovine preduzeća T.R.P.S. iz Paraćina

N1 Info pre 3 dana
Stečajni upravnik preduzeća T.R.P.S. iz Paraćina oglasio je treću prodaju dela nepokretne i pokretne imovine ove firme.
Kako se navodi u oglasu, predmet prodaje je objekat "Prerada" površine 3.918m2, sa hladnjačama, proizvodnim prostorom, kotlarnicom, trafostanicom i portirnicom. Prodaju se i oprema i mašine, ali i zemljište u vlasništvu... »

©2019 Netmark d.o.o.