Paraćin

Mladić iz Paraćina autom udario policajca

Danas pre 2 sata
Jagodinska policija uhapsila je danas dvadesetpetogodišnjeg N.V. iz Paraćina zbog napada na policajca. On je osumnjičen da je u utorak uveče automobilom aleksinačkih registracija udario policajca u civilu koji je sa dvojicom kolega prišao vozilu… »

Bakić: Bojkotu neće smetati što će Paraćin i Šabac izaći na lokalne izbore

Beta pre 4 sata
Ništa bojkotu izbora širom Srbije neće smetati to što će Šabac i Paraćin izaći na svoje lokalne izbore, ocenio je u autorskom tekstu za beogradski list "Danas" arhitekta Dragoljub Bakić. "Šabac svoju osvojenu slobodu mora da sačuva, i za to se… »

Misteriozna pećina čiji su hodnici dugački 5.892 metra je definitivno najbolje skrivana tajna Srbije

Telegraf pre 6 sati
Za nju nije čak znao ni Jovan Cvijić. Potrebno je tek nešto više od 6 kilometara da skrenete sa magistralnog puta, koji povezuje Paraćin i Zaječar, da biste imali priliku da posetite jedinstvenu Bogovinsku pećinu u Srbiji, koja je do skoro smatrana… »

Saša Paunović, predsednik opštine Paraćin za "Blic": Mom stavu o izborima čude se oni koji ne odlučuju u SzS, odluka o…

Blic pre 19 sati
Nisu svi u Savezu za Srbiju relevantni donosioci odluka, pa otuda možda iznenađenje kod pojedinih zbog našeg stava o izlasku na izbore u Šapcu i Paraćinu, kaže u intervjuu za "Blic" Saša Paunović, zamenik predsednika Demokratske stranke i… »

Paunović: Ako je DS čvrsto za bojkot, na nama u Paraćinu je da vidimo šta ćemo

Novi magazin pre 22 sata
Predsednik Opštine Paraćin i zamenik predsednika Demokratske stranke (DS) Saša Paunović izjavio je danas da još nije doneta odluka da li će se izaći na lokalne izbore u Paraćinu, ali da on vidi razliku u izbornim uslovima u Paraćinu i Šapcu u… »

"Odluka o bojkotu nije doneta, različita mišljenja o toj temi"

B92 pre 2 dana
Zamenik predsednika DS i gradonačelnik Paraćina Saša Paunović izjavio je da odluka o izlasku na lokalne izbore u tom gradu nije doneta. Ali, naveo je, jasno je da postoje različita mišljenja u javnosti o toj temi. "Neki uspevaju da sagledaju stvari… »

Paunović: Odluka o bojkotu nije doneta ali postoje različita mišljenja o toj temi

Novi magazin pre 1 dan
Zamenik predsednika Demokratske stranke (DS) i gradonačelnik Paraćina Saša Paunović izjavio je da odluka o izlasku na lokalne izbore u tom gradu nije doneta ali da je jasno da postoje različita mišljenja u javnosti o toj temi. "Neki uspevaju da… »

“Moraju se sačuvati te oaze slobode…”: Koraks pozvao građane Šapca i Paraćina da izađu na lokalne izbore

Nedeljnik pre 1 dan
Foto Medija centar Beograd Karikaturista Predrag Koraksić – Koraks pozvao je gradjane Šapca da izadju na lokalne izbore i time “sačuvaju to jezgro demokratije i slobode, da glasaju za vlast koja je već tamo i tako sačuvaju svoju slobodu”… »

Srbi iz Pariza pokrenuli akciju za Manastir Sveta Petka kod Paraćina: Asocijacija La Vie pomaže svetinju u Srbiji!

Kurir pre 1 dan
Asocijacija La Vie pokrenula je akciju prikupljanja materijalnih dobara za pomoć Manastiru Sveta Petka Izvorska, kod Paraćina, koja ce trajati do 20. marta, svakog radnog dana od 09 do 18 sati. La Vie, nevladina asocijacija koju vode Srbi iz Pariza… »

Koraks pozvao građane Šapca i Paraćina da izađu na lokalne izbore

Beta pre 3 dana
Karikaturista Predrag Koraksić - Koraks pozvao je gradjane Šapca da izadju na lokalne izbore i time "sačuvaju to jezgro demokratije i slobode, da glasaju za vlast koja je već tamo i tako sačuvaju svoju slobodu". Koraksić je rekao na RTV Šabac da… »

Vesti dana »