Paraćin - vesti

Radnici sprečili isključenje gasa Srpskoj fabrici stakla

Radio 021 pre 1 dan
Radnici Srpske fabrike stakla (SFS) u Paraćinu, sprečili su ekipu montera "Srbija gasa" da isključi gas i tako zaustavi proizvodnju u fabrici.
Radnici su blokirali sve ulaze i u krug fabrike propustili samo izvršnog direktora JP "Srbija gas", sa saradnicima, koji je nakon pregovora sa stečajnim upravnikom SFS Sašom Jovanovićem, napustio staklaru. Dok su trajali... »

Paraćin dobija Kulturni centar po ugledu na "Siti hol"

Večernje novosti pre 1 dan
U Paraćinu se završava objekat Kulturnog centara, po ugledu na londonski "Siti hol", u čiju izgradnju su država i opština uložile 160 miliona dinara
U Paraćinu se završava objekat Kulturnog centara, po ugledu na londonski "Siti hol", u čiju izgradnju su država i opština uložile 160 miliona dinara. Objekat je površine 1.700 kvadratnih metara, u njemu se već održavaju neke... »

EU daje 8,5 miliona evra

Danas pre 1 dan
* Kroz ovaj projekat Grad će dobiti 100.000 evra za podršku organizacijama civilnog društva
Šabac je jedan od pet gradova koji su izabrani u okviru javnog poziva za jedinice lokalne samouprave za učešće u dvogodišnjem Regionalnom programu lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD), koji sa 8,5 miliona evra... »

Radnici Srpske fabrike stakla blokirali sve ulaze u fabriku: Sprečili da se isključi gas i zaustavi proizvodnja

Kurir pre 1 dan
PARAĆIN - Radnici Srpske fabrike stakla (SFS) u Paraćinu, sprečili su danas ekipu montera JP “Srbija gas” da isključi gas i tako zaustavi proizvodnju u fabrici. Radnici su blokirali sve ulaze i u krug fabrike propustili samo izvršnog direktora JP Srbija gas, sa saradnicima, koji je nakon pregovora... »

Paraćin: Hale u zakup lokalnim firmama

Večernje novosti pre 1 dan
Paraćin razrađuje novi model pomoći domaćim malim i srednjim preduzećima
POSLE istraživanja koje su sprovela paraćinska udruženja preduzetnalne agencije za lokalni ekonomski razvoj, koje je pokazalo da su ovdašnji preduzetnici zaposlili više od 600 ljudi, opština Paraćin pokušava da razradi nov metod... »

Radnici “Srpske fabrike stakla” nisu dozvolili isključenje

Večernje novosti pre 1 dan
Ekipe “Srbijagasa” došle danas u staklaru sa nalogom za obustavu
PARAĆIN - Radnici paraćinske “Srpske fabrike stakla” u stečaju nisu danas popodne dozvolili ekipi “Srbijagasa” da uđu u fabrički krug i obustavi dotok ovog energenta, čime su spasili fabriku od gašenja. Na licu mesta bila je i... »

Sprečeno isključenje gasa

Studio B pre 1 dan
Radnici Srpske fabrike stakla (SFS) u Paraćinu, sprečili su danas ekipu montera JP “Srbija gas” da isključi gas i tako zaustavi proizvodnju u fabrici.
Radnici su blokirali sve ulaze i u krug fabrike propustili samo izvršnog direktora JP Srbija gas, sa saradnicima, koji je nakon pregovora sa stečajnim upravnikom SFS Sašom Jovanovićem, napustio staklaru. Dok su trajali pregovori,... »

Sprečeno isključenje gasa u Staklari

N1 Info pre 1 dan
Radnici Srpske fabrike stakla u Paraćinu, sprečili su ekipu montera JP “Srbija gas” da isključi gas i tako zaustavi proizvodnju u fabrici.
Radnici su blokirali sve ulaze i u krug fabrike propustili samo izvršnog direktora JP Srbija gas, sa saradnicima, koji je nakon pregovora sa stečajnim upravnikom SFS Sašom Jovanovićem, napustio staklaru. Dok su trajali pregovori,... »

Paraćin dobija Kulturni centar od 1.700 kvadrata, po ugledu na čuveni londonski "Siti hol" (foto)

Telegraf pre 1 dan
Objekat je napravljen za održavanje mnogih, kulturnih, privrednih, društvenih i turističkih manifestacija, a u njemu će ponovo raditi i bioskop
U Paraćinu se završava objekat Kulturnog centra, po ugledu na londonski "Siti hol", u čiju izgradnju su država i opština uložile 160 miliona dinara. Kinezi će u Srbiji graditi najveći kulturni centar u Evropi! Za taj projekat su... »

Pet lokalnih samouprava iz Srbije učestvuje u programu za razvoj lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu

Večernje novosti pre 2 dana
Čačak, Dimitrovgrad, Kragujevac, Paraćin i Šabac, izabrani su u okviru javnog poziva za jedinice lokalne samouprave za učešće u dvogodišnjem Regionalnom programu lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu
Čačak, Dimitrovgrad, Kragujevac, Paraćin i Šabac, izabrani su u okviru javnog poziva za jedinice lokalne samouprave za učešće u dvogodišnjem Regionalnom programu lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD), koji sa 8,5... »

©2017 Netmark d.o.o.