Paraćin

VLASOTINČANI SILNI NA STARTU: SFS Borac - Vlasina 1:3

Sportska strana juga pre 16 sati
Fudbaleri Vlasine pobedili su SFS Borac u Paraćinu na otvaranju srpskoligaške sezone. Povratnik u Srpsku ligu Istok je na gostovanju u Paraćinu ekipi koja je kao cilj zacrtala plasman među prvih 6 na tabeli pokazao da ima tim i igru za borbu za mesta… »

Mirko Vučurević – Od milionera do podstanara

Vesti online pre 18 sati
Da život piše romane potvrđuje i uzbudljiva biografija Mirka Vučurevića, poznatog fudbalskog radnika i biznismena, koji je preminuo 13. avgusta posle teške bolesti. Ljubav u Paraćinu Otkaz zbog šamara Od Pekinga do Buenos Ajresa Zahvalnost Maksa… »

Kragujevčanin se predsedniku Opštine Paraćin lažno predstavljao kao državni sekretar Ministarstva pravde i nudio pomoć

InfoKG pre 21 sat
Kragujevčanin Z.C.(65) uhapšen je od strane jagodinske policije jer je telefonom u više navrata zvao predsednika Opštine Paraćin, predstavljajući se lažno kao državni sekretar Ministarstva pravde Republike Srbije i nudio mu posredovanje kod… »

Uhapšen jer se predsedniku Opštine Paraćin predstavljao kao državni sekretar

Radio 021 pre 1 dan
Policija je uhapsila jednog Kragujevčanina koji je telefonom zvao predsednika Opštine Paraćin Sašu Paunovića i lažno mu se predstavljao kao državni sekretar Ministarstva pravde Srbije. Policijska uprava u Jagodini je saopštila da je Z.C.(65) iz… »

Zoološki vrt udomio preživelu rodu

Studio B pre 1 dan
U beogradskom zološkom vrtu udomljena je jedina preživela roda od nedavnog velikog incidenta u moravskom regionu gde je više od 40 raznih ptica nastradalo od strujnog udara. Kao i u drugim sličnim situacijama i ova ptica će biti vraćena u svoje… »

Sumnjiva odluka o starateljstvu Devojčicu otrgli od brižnog oca da živi sa bludnikom

Večernje novosti pre 2 dana
Kragujevčanin Ivan S. tvrdi da nije dobio starateljstvo nad ćerkom zbog uticaja bivše supruge. Otac navodi da devojčica sada živi na istoj adresi sa ujakom, osuđivanim bludnikom. POSEBNO odeljenje Višeg tužilaštva za suzbijanje korupcije u… »

Pritisci na "opozicione" opštine - afere uoči predizborne kampanje

N1 Info pre 2 dana
Osim parlamentarnih izbora koji će biti održani u martu ili aprilu sledeće godine, građani će glasati i za lokalne samouprave. A pritisci u opozicionim opštinama u Srbiji sve su učestaliji. Predsednik opštine Paraćin Saša Paunović u skandalima… »

Pritisci na "opozicione" opštine uoči predizborne kampanje

Radio 021 pre 2 dana
Osim parlamentarnih izbora koji će biti održani u martu ili aprilu sledeće godine, građani će glasati i za lokalne samouprave, a pritisci u opozicionim opštinama u Srbiji sve su učestaliji. Predsednik opštine Paraćin Saša Paunović u skandalima… »

Saša Paunović o aferama u Paraćinu: “SNS je imao istraživanja po kojima ne mogu da pobede, osim ako nas diskreditacijama…

Nedeljnik pre 2 dana
screenshot N1 Predsednik opštine Paraćin Saša Paunović u skandalima koji potresaju ovu opštinu, uz akcije tužilaštva i policije, vidi napad Srpske napredne stranke na “jednu od retkih opština u kojima naprednjaci nisu na vlasti”, prenosi N1… »

SO Paraćin: Sistemska opstrukcija rada opštinskih službi od strane državnih organa i SNS

Beta pre 2 dana
Na sednici Skupštine Paraćina usvojen je zaključak povodom sistematske opstukcije rada opštinskih službi zloupotrebom ovlašćenja od strane državnih organa. Kako se navodi u zaključku, "odbornici obaveštavaju javnost da se protiv lokalnih službi… »

Vesti dana »