Paraćin - vesti

Aleksandar Marković o aferi Šaletić: SNS sve vreme bila u pravu, dokazano da je Šaletić i funkcioner i direktor privatne firme

Srbija danas pre 8 sati
Poslanik Skupštine Srbije Aleksandar Marković je povodom paraćinske afere Šaletić, izjavio da činjenice govore sve i da je vreme za vanredne lokalne izbore u Paraćinu
, u Opštini Paraćin se godinama odvija sukob interesa, jer je zamenik predsednika Opštine Paraćin, Tomislav Šaletić u isto vreme i jedan od direktora privatne firme koja je samo 2017. godine, pobedila na javnim konkursima i... »

Srbija danas: Pokušao da se izvuče, a onda uhvaćen u laži

Studio B pre 22 sata
Šaletić, direktor privatne firme koja je samo 2017. prihodovala skoro pola miliona evra od Opštine
Zamenik predsednika Opštine Paraćin, Tomislav Šaletić je u isto vreme i jedan od direktora privatne firme koja je samo 2017. godine, pobedila na javnim konkursima i tenderima koje je raspisala ova Opština, u vrednosti od oko... »

"Srbija danas": Šaletić direktor privatne firme koja je u toku 2017. prihodovala skoro pola miliona evra od opštine Paraćin

Večernje novosti pre 1 dan
Zamenik predsednika Opštine Paraćin, Tomislav Šaletić je kako prenosi portal "Srbija danas" u isto vreme i jedan od direktora privatne firme koja je 2017. godine, pobedila na javnim konkursima i tenderima ove Opštine
ZAMENIK predsednika Opštine Paraćin, Tomislav Šaletić je kako prenosi portal " Srbija danas" u isto vreme i jedan od direktora privatne firme koja je samo 2017. godine, pobedila na javnim konkursima i tenderima koje je raspisala... »

Volonteri detaljno čiste kanjon Crnice

Večernje novosti pre 1 dan
Članovi udruženja "Mala sveta gora" iz Paraćina nastavljaju sa uređenjem izletišta. U Petruškoj oblasti ostaci desetak drevnih manastira
PRETHODNIH dana Udruženje "Mala sveta gora" organizovalo je prvu ovogodišnju radnu akciju uređenja prostora oko ostataka Manastira Svetog Jovana kod Paraćina. Sve je očišćeno od rastinja, trava je pokošena, pa ranije postavljene... »

Praznična radost stigla i do Golubovića

Vesti online pre 4 dana
Za vaskršnje praznike u domu jedanaestočlane porodice Golubović iz sela Popovac kod Paraćina bilo je osmeha umesto brige.
Humana Draga Čuljković iz Beograda pobrinula se za to, jer im je poslala 10.000 dinara kako bi im olakšala tešku svakodnevicu i nemaštinu sa kojom se ova porodica bori svakodnevno. Uz to, i njihov verni anđeo čuvar, Ksenija... »

"Polet" gradi servis za kamione

Večernje novosti pre 4 dana
Privrednici u Paraćinu ulažu u razvoj industrijske zone ne oslanjajući se na pomoć države. Ovaj lokalni preduzetnik investirao je do sada ukupno oko šest miliona evra
NA petlji auto-puta kod Paraćina privode se kraju radovi na velikoj investiciji ovdašnjeg preduzeća "Polet", koji u svojim objektima u blizini, sa druge strane magistralnog puta ka Zaječaru, već zapošljava 130 radnika. Reč je o... »

Slučaj iz Paraćina dospeo u Skupštinu Srbije, poslanici traže izbore

Srbija danas pre 4 dana
Poslanik SNS Aleksandar Marković je danas na sednici Skupštine Srbije tražio da se ispitaju afere u Paraćinu i rekao da su potrebni izbori
Danas je u Skupštini Srbije pomenut slučaj iz Paraćina, gde je Tomislav Šaletić bio neizvršni direktor privrednog društva "Spectar Invest", u vreme kada je ta firma pobedila na mnogim tenderima i konkursima opštine Paraćin, u... »

Pomera se termin takmičenja iz srpskog jezika

Danas pre 4 dana
Okružno takmičenje iz srpskog jezika za učenike osnovne škole, koje je prvobitno bilo zakazano za 28. april, biće pomereno i održaće se 29. aprila, potvrđeno je Danasu u Ministarstvu prosvete.
Termin je pomeren zbog preklapanja tog sa republičkim takmičenjem iz fizike i okružnim iz geografije. Ova dva takmičenja održaće se kako je planirano 28. aprila, ali u različito vreme, pa će učenici koji su se plasirali na oba... »

Vremeplov: Rođen Josif Pančić

RTV pre 4 dana
RTV: Vremeplov: Rođen Josif Pančić
NOVI SAD - Na današnji dan 1814. godine rođen je srpski botaničar i prirodnjak Josif Pančić. Kralj Milan Obrenović, osnivač Srpske kraljevske akademije (1.11.1886.) postavio ga je za prvog predsednika SKA. Prvobitni naziv bio je Kraljevsko-srpska akademija. Medicinu je završio u Pešti, a u Beču je usavršavao botaničke studije i upoznao Vuka Karadžića prema čijem je savetu 1846. došao u Srbiju. Radio je kao lekar u Paraćinu, Jagodini i Kragujevcu, a 1856. je postao profesor Liceja, potom Velike škole u
Danas je utorak, 17. april, 107. dan 2018. Do kraja godine ima 258 dana. 1421 - Više od 100.000 ljudi udavilo se pošto je more u Holandiji probilo zaštitne nasipe. 1492 - Španski (tada Kastilja i Aragon) kraljevski par Fernando V... »

Zamenik predsednika opštine Paraćin dodelio novac iz državne kase privatnoj firmi u kojoj je direktor?!

Srbija danas pre 5 dana
Sve više sumnjivih poslova izlazi na videlo
U Opštini Paraćin se vlast skoro 20 godina nije menjala, tako da je na čelu ove opštine Saša Paunović, a njegov zamenik je Tomislav Šaletić, koji je ujedno i direktor privatne kompanije Spektar Invest, koja je osvojila mnogobrojne tendere koji se finansiraju iz... »

Oko 28.000 učesnika iz 72 zemlje na Beogradskom maratonu

N1 Info  pre 1 sat  još 31 povezana

Severna Koreja obustavila nuklearne i raketne probe

Politika  pre 2 sata  još 25 povezanih

Indijana povela protiv Klivlenda uz odličnu partiju Bogdanovića

Sportski žurnal  pre 5 sati  još 17 povezanih

Pred nama "natprosečno" topli dani

B92  pre 4 sata  još 14 povezanih

Jasenovac: Na komemoraciji Srbi, antifašisti i SDP

Sputnik  pre 2 sata  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.