Paraćin - vesti

Naša Srbija: Deca sa Kosova i Metohije u "školi prijateljstva" na Tari

Kurir pre 1 dan
Tradicionalni 18. međunarodni kamp "Škola prijateljstva" na Tari, u organizaciji humanitarna organizacije "Naše Srbije" a pod pokroviteljstvom UNESKO, počeo je danas i trajaće do 27. jula . U kampu je više od 170 dece iz Popovca, Paraćina, Republike Srpske, Crne Gore, Moldavije i Rusije, i... »

Na mestu budućeg lidla Groblje iz bronzanog doba

Večernje novosti pre 3 dana
Novootkrivena Nekropola na gradilištu budućeg marketa "Lidl" u Paraćinu. Arheološka iskopavanja na ovoj lokaciji potrajaće oko mesec dana
DOK radovi na izgradnji budućeg marketa Kompanije "Lidl" u Paraćinu, u naselju Gloždak, teku prema planu, na delu placa u njihovom vlasništvu, površine oko 500 kvadrata, petnaestak radnika i nekoliko arheologa počeli su... »

Petnaestogodišnjica Kluba za stara i odrasla lica

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC Obeleženo je 15 godina od osnivanja „Kluba za stara i odrasla lica“ u kome leskovčani trećeg starosnog doba rado provode svoje dane. Slađana Kulić kaže da je klub sa početnih dvadesetak članova, „dogurao“ do brojke od preko 600. „Naši članovi mogu pronaći razne sfere interesovanja u nekim... »

Stanica u Ćupriji dobila novog zakupca

Večernje novosti pre 4 dana
Uprkos stečaju "Velmortransa plus", u Ćupriji uspeli da održe kvalitetan prevoz. Posle javnog nadmetanja "Eurolin" preuzima upravljanje od Vranjanaca
PREVOZNIK iz Vranja "Kavim-Jedinstvo" posle četiri i po godine povlači se sa glavne autobuske stanice u Ćupriji i gazdovanje prepušta paraćinskom prevozniku "Eurolin". Posle popisa, za nedelju je najavljena primopredaja objekta... »

Suđenje lekarima zbog nesavesnog lečenja Veštačenje pod znakom pitanja

Večernje novosti pre 5 dana
Odloženo suđenje lekarima zbog nesavesnog lečenja Jelice Panić (25) iz Paraćina. Komisija kojoj je naloženo da obavi posao nije mogla da usaglasi mišljenje
SUĐENjE trojici lekara optuženih za nesavesno lečenje Jelice Panić (25) iz Paraćina, koja je preminula od komplikacija nastalih tokom anestezije, odloženo je u sredu u Drugom osnovnom sudu u Beogradu za sredinu oktobra zbog... »

Odgovor JP Direkcije za izgradnju opštine Paraćin

Srbija danas pre 6 dana
Odgovor prenosimo u celosti bez komentara i ispravki
PREDMET: Demant (Odgovor) Povodom teksta koji je na portalu Srbijadanas.rs pod nazivom “Asfaltirali ćorsokake po selima, a naplaćivali kao da prave autoput?! Sumnjiva posla na javnim nabavkama u Paraćinu'' objavljenog u petak, 08.juna 2018.godine, na osnovu Zakona o... »

"Naša žalba će veoma brzo biti obnovljena"

B92 pre 7 dana
B92: "Naša žalba će veoma brzo biti obnovljena"
Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović najavio je da će žalba koju su opštine Paraćin, Šabac i Čajetina podnele Savetu Evrope veoma brzo biti obnovljena.
Žalba je podneta zbog, kako se navodi, "diskriminatorskog odnosa vlasti u Srbiji". On je u saopštenju optužio premijerku Anu Brnabić i ministra državne uprave i lokalne samouprave Branka Ružića da su "po nalogu Aleksandra Vučića,... »

Stamatović: Žalba tri opozicione opštine Savetu Evrope biće veoma brzo obnovljena

Beta pre 7 dana
Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović najavio je danas da će žalba koju su opštine Paraćin, Šabac i Čajetina podnele Savetu Evrope zbog kako se navodi, "diskriminatorskog odnosa vlasti u Srbiji", veoma brzo biti obnovljena. On je u saopštenju optužio premijerku Anu Brnabić i ministra... »

Nezapamćena krađa u Kliničkom centru Niš: Lekaru nestala torbica sa novcem i kreditnim karticama

Telegraf pre 7 dana
Nepoznata žena, za kojom policija traga, ukrala je 440 evra i 14.000 dinara, a sa kartice je podigla i 130.000 dinara
Niška policija intenzivno traga za ženom koja je juče u zgradi novog Kliničkog centra Niš pokrala lekara zaposlenoj u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Kako saznajemo, ona je iskoristila to što je doktor ostavio nezaključanu... »

Paraćin: Šire korito reke Crnice

Večernje novosti pre 10 dana
U Paraćinu se privodi kraju izgradnja novog sistema odbrane od poplava, koji finansira EU
IAKO je rekonstrukcija toka Crnice poodavno započeta, a na više lokacija se već stiglo i do postavljanja kamene obaloutvrde, izgradnja novog sistema odbrane od poplave na reci koja prolazi kroz Paraćin je veću pažnju... »

Popravka obaloutvrda Save i Drine

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana

Video kraj: Crvena zvezda-Spartaks 2:0 (90. minut)

Večernje novosti  pre 35 minuta  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.