Paraolimpijske igre

Kesler: Strpljenje ubija virus koronu

Večernje novosti pre 2 dana
Naši zlatni paraolimpijci, stonoteniseri sa invaliditetom, koje je pandemija virusa korona prekinula usred sezone i priprema za najveću svetsku smotru sporta, strogo poštuju novi režim života. NAŠI zlatni paraolimpijci, stonoteniseri sa… »

Olimpijske igre u Tokiju od 23. jula do 8. avgusta 2021. godine

Beta pre 2 dana
Olimpijske igre u Tokiju biće održane od 23. jula do 8. avgusta sledeće godine, objavili su organizatori. "Čovečanstvo je trenutno u mračnom tunelu. Ove Igre mogu biti svetlo na kraju tunela", izjavio je predsednik Medjunarodnog olimpijskog komiteta… »

Olimpijske igre pomerene za jul i avgust 2021. godine

Radio 021 pre 3 dana
Olimpijske igre u Tokiju biće održane od 23. jula do 8. avgusta sledeće godine, objavili su organizatori. "Čovečanstvo je trenutno u mračnom tunelu. Ove Igre mogu biti svetlo na kraju tunela", izjavio je predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta… »

Korona remeti raspored: Ponovo odloženo Svetsko prvenstvo u stonom tenisu

Kurir pre 3 dana
Svetska ekipna prvenstva u stonom tenisu ponovo su odložena nakon što je upravljačko telo tog sporta suspendovalo sve događaja do 30. juna zbog pandemije korona virusa. Svetsko prvenstvo u Busanu prvo je bilo zakazano od 22. do 29. maja, da bi zbog… »

Paraolimpijski komitet podržao odlaganje Igara: Ljudski životi su prioritet, neophodno je da srečimo širenje ovog virusa

Večernje novosti pre 3 dana
Koristimo ovu priliku da ponovo pozovemo sve naše članove, ali i čitavu zajednicu, da dosledno sprovedu sve propisane mere u cilju smanjenja mogućnosti širenja korone - navode u POKS. Paraolimpijski komitet Srbije (POKS) saopštio je danas da u… »

Paraolimpijci: Odlaganje Igara u Tokiju najispravnija odluka

Sportski žurnal pre 4 dana
Paraolimpijski komitet Srbije (POKS) saopštio je da u potpunosti podržava odlaganje Paraolimpijskih igara u Tokiju ove godine zbog pandemije korona virusa i to ističe kao apsolutno najispravniju odluku koja je u ovom trenutku mogla biti doneta… »

MOK dobio podršku iz Srbije

Alo pre 3 dana
Paraolimpijski komitet Srbije (POKS) saopštio je danas da u potpunosti podržava odlaganje Paraolimpijskih igara u Tokiju ove godine zbog pandemije korona virusa i to ističe kao apsolutno najispravniju odluku koja je u ovom trenutku mogla biti doneta… »

Paraolimpijski komitet Srbije: Odlaganje Igara ispravna odluka

Srbija danas pre 3 dana
Sve je pomereno za sledeću godinu. Paraolimpijski komitet Srbije (POKS) saopštio je danas da u potpunosti podržava odlaganje Paraolimpijskih igara u Tokiju ove godine zbog pandemije korona virusa i to ističe kao apsolutno najispravniju odluku koja je… »

Enormni troškovi odlaganja OI u Tokiju: Neka plate Japanci

Mozzart sport pre 6 dana
Hteli ne hteli, domaćini će morati da organizuju druge najskuplje Igre u istoriji. Odluka je pala pre tri dana i prve moderne Olimpijske i Paraolimpijske igre su odložene na godinu dana. Na olakšanje većeg dela sveta, ali ne i domaćina jer njima tek… »

Olimpijske igre u Tokiju odgođene za 2021.

Al Jazeera pre 8 dana
Japanski premijer Shinzo Abe i predsjednik MOK-a Thomas Bach postigli su dogovor u telefonskom razgovoru. Olimpijske igre 2020. u Tokiju odgođene su, objavio je na Twitteru ured japanskog premijera Shinza Abea, a odluka se odnosi i na Paraolimpijske… »

Vesti dana »