Peconi - vesti

Somborsko „Sunce” ode u Brčko

Dnevnik pre 27 dana
NOVI SAD: Kompanija „Bimal” iz Brčkog, preko svoje beogradske firme, kupila je poznatog proizvođača ulja „Sunce” iz Sombora.
Konkretno, kao kupac se pojavljuje firma „Bimal invest” Beograd, čiji je vlasnik „Bimal” Brčko, prenosi portal „Biznis-info”. „Bimal” preuzima firmu „Novo Sunce”, osnovanu 17. decembra prošle godine, a njen osnivač je poznata... »

Zatvor za napadača na vlasnika TV Happy

Cenzolovka pre 41 dan
Viši sud u Beogradu izrekao je u ponedjeljak jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od četiri godine i četiri meseca Željku Rutoviću koji je u bekstvu, jer je hicima iz pištolja naneo teške telesne povrede biznismenu Predragu Rankoviću Peconiju, u beogradskom hotelu "Prag" marta 2018. godine.
Rutovićevom telohranitelju Nedjeljku Muminu sud je izrekao kaznu zatvora od dve godine i četiri meseca. Predrag Ranković Peconi je vlasnik kompanije „Invej“, čija je osnovna delatnost proizvodnja ulja, kao i televizije Happy sa... »

Zatvor za napadača na vlasnika TV Happy

Slobodna Evropa pre 41 dan
Viši sud u Beogradu izrekao je u ponedjeljak jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od četiri godine i četiri meseca Željku Rutoviću koji je u bekstvu, jer je hicima iz pištolja naneo teške telesne povrede biznismenu Predragu Rankoviću Peconiju, u beogradskom hotelu "Prag" marta 2018. godine.... »

"Novosti" saznaju sud doneo odluku: Rutoviću četiri godine i četiri meseca zatvora zbog ranjavanja Peconija

Večernje novosti pre 41 dan
Rutoviću je presuda izrečena u odsustvu jer je od tog događaja u bekstvu i za njim je na snazi crvena poternica, a Muminu je ukinut pritvor
ŽELjKO Rutović i Neđeljko Mumin proglašeni su u ponedeljak krivim pred Višim sudom u Beogradu za prebijanje Predraga Rankovića Peconija, vlasnika Televizije Hepi, u hotelu "Prag" marta 2017. godine. Rutović, kome se sudilo u... »

Željku Rutoviću 4,4 godine zatvora zbog ranjavanja Predraga Rankovića Peconija

IndeksOnline pre 42 dana
BEOGRAD – Viši sud u Beogradu izrekao je danas jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od četiri godine i četiri meseca Željku Rutoviću koji je u bekstvu, jer je hicima iz pištolja naneo teške telesne povrede biznismenu Predragu Rankoviću Peconiju, u beogradskom hotelu “Prag” marta 2018. godine.... »

Presuda za ranjavanje Peconija: Rutović osuđen na četiri godine robije, a Mumin na dve

Blic pre 42 dana
Viši sud u Beogradu izrekao je danas prvostepenu presudu Želju Rutoviću i Neđeljku Muminu povodom optužbi za ranjavanje Predraga Rankovića Peconija u martu 2017. godine u beogradskom hotelu "Park". Rutović je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od četiri godine i četiri meseca, dok je Neđeljko... »

Prvostepena presuda: Rutoviću četiri godine i četiri meseca zatvora zbog ranjavanja Rankovića

Insajder pre 42 dana
Viši sud u Beogradu osudio je danas na četiri godine i četiri meseca zatvora Željka Rutovića, a njegovog telohranitelja Neđeljka Mumina na dve godine i četiri meseca zatvora zbog ranjavanja biznismena Predraga Rankovića Peconija u martu 2017. godine u beogradskom hotelu "Park".
Rutoviću je presuda izrečena u odsustvu jer je od tog događaja u bekstvu i za njim je na snazi crvena poternica, a Muminu je ukinut pritvor. Njima je sud izrekao jedinstvene kazne za krivična dela nanošenje teških telesnih... »

Stigla presuda: Osuđen napadač na Peconija

Srbija danas pre 42 dana
Viši sud u Beogradu osudio je danas na četiri godine i četiri meseca zatvora Željka Rutovića, a njegovog telohranitelja Neđeljka Mumina na na dve godine i četiri meseca zatvora zbog ranjavanja biznismena Predraga Rankovića Peconija.
Viši sud u Beogradu osudio je danas na četiri godine i četiri meseca zatvora Željka Rutovića, a njegovog telohranitelja Neđeljka Mumina na na dve godine i četiri meseca zatvora, zbog ranjavanja biznismena Predraga Rankovića... »

Rutoviću i Muminu osam godina robije!

Alo pre 42 dana
Alo: Rutoviću i Muminu osam godina robije!
Sud doneo odluku!
Viši sud u Beogradu osudio je danas Željka Rutovića na četiri godine i četiri meseca zatvora, dok je Rutovićev telehranitelj Neđeljko Mumin osuđen na dve godine i četiri meseca robije za ranjavanje biznismena Predraga Rankovića Peconija u martu 2017. godine. Kako Alo!... »

Sutra presuda optuženima za ranjavanje Peconija u hotelu "Park"

Srbija danas pre 43 dana
Viši sud u Beogradu izreći će sutra prvostepenu presudu Željku Rutoviću i Neđeljku Muminu povodom optužbi za ranjavanje Predraga Rankovića Peconija u martu 2017. godine u beogradskom hotelu "Park".
Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu u završnoj reči prošle sedmice da Rutovića, koji je u bekstvu, osudi na devet i po godina zatvora povodom optužbi za ranjavanje Predraga Rankovića Peconija u martu 2017. godine... »

©2019 Netmark d.o.o.