Pepsi

Uz “retro filmsku nedelju” zatvaranje sezone prvog Drive in bioskopa na Adi do proleća

BizLife 22.09.2020
Posle tri meseca sjaja pod nebeskim zvezdama, prvi Drive in bioskop na Adi završava sezonu pretposlednje septembarske nedelje, dok je početak naredne sezone planiran za proleće. Poslednje dane “Holivuda u Beogradu” filmofili će moći da dožive u… »

Iznervirani Jokić nije mogao da prećuti: Otkrio razlog jučerašnjeg ‘debakla’, pa opleo po saigračima!

Hot sport 02.08.2020
Centar Denvera Nikola Jokić pronašao je uzrok poraza svog tima od Majamija. Nagetsi su doživeli debakl u ‘Pepsi Centru’ sa 125:105, a srpski centar smatra da ključ poraza leži u činjenici da su njegovi saigrači bili sebični. – Majami je bio… »

Vašington Redskinsi i zvanično ne postoje, poznat je novi naziv ovog NFL tima

Telegraf 23.07.2020
Ono što je ranije najavljeno, sada je dobilo zvaničnu potvrdu. Vašington Redskinski, trostruki osvajači Superbola, i zvanično su promenili ime posle 49 godina i sada će se jednostavno zvati "Washington Football Team." Još početkom jula odlučeno… »

Valur juri prvu pobedu pred svojim navijačima

Mozzart sport 23.07.2020
Šampion Islanda iz 2017. i 2018. godine osvojio samo bod na svom stadionu u ovom šampionatu. Prošlog meseca počeo je i šampionat Islanda, koji nosi naziv poznatog američkog brenda Pepsi. Posle dve godine vladavine Valura, u 2019. godini je ubedljivo… »

Džoni Voker uskoro u papirnoj ambalaži

N1 Info 14.07.2020
Džoni Voker, brend viskija star gotovo 200 godina, uskoro će se prodavati u papirnoj ambalaži. Diageo, kompanija koja je vlasnik ovog brenda, saopštila je da planira da na proleće sledeće godine u prodaju pusti prve nove ekološke ambalaže, prenosi… »

Američki sportski brend menja ime: Redskinsi posle 87 godina odlaze u istoriju

Vesti online 14.07.2020
Najveći sponzori ekipe shvatili su nakon 87 godina da je ime Redskins, odnosno Crvenokošci, rasističko i da ne predstavlja na pravi način američke starosedeoce. Vlasnik kluba Danijel Snajder bio je proteklih nedelja pod velikim pritiskom javnosti i… »

Poznati viski prodavaće se u papirnoj ambalaži

B92 14.07.2020
London -- Džoni Voker, viski star skoro 200 godina, uskoro će se prodavati u papirnoj ambalaži. Diageo, kompanija koja je vlasnik ovog brenda, saopštio je da planira da na proleće sledeće godine u prodaju pusti prve količine tog viskija u novoj… »

Džoni Voker uskoro u papirnoj ambalaži

Vesti online 14.07.2020
Džoni Voker, viski star skoro 200 godina, uskoro će se prodavati u papirnoj ambalaži. Diageo, kompanija koja je vlasnik ovog brenda, saopštila je da planira da na proleće sledeće godine u prodaju pusti prve količine tog viskija u novoj ekološkoj… »

Posle 200 godina čuveni viski menja bocu: Džoni Voker iz kartona

Telegraf 14.07.2020
Papirne boce za viski biće napravljene od drvene pulpe i moći će u potpunosti da se recikliraju. Džoni Voker, viski star skoro 200 godina, uskoro će se prodavati u papirnoj ambalaži. Diageo, kompanija koja je vlasnik ovog brenda, saopštio je da… »

Džoni Voker uskoro i u papirnim ambalažama: Biće pravljene od drvene pulpe, moći će da se recikliraju…

Nedeljnik 14.07.2020
Foto: Profimedia Džoni Voker, brend viskija star gotovo 200 godina, uskoro će se prodavati u papirnoj ambalaži. Diageo, kompanija koja je vlasnik ovog brenda, saopštila je da planira da na proleće sledeće godine u prodaju pusti prve nove ekološke… »

Vesti dana »