Pjongčang - vesti

Kazahstanski klizač ubijen nožem zbog retrovizora

B92 pre 29 dana
B92: Kazahstanski klizač ubijen nožem zbog retrovizora
Kazahstanski klizač Denis Ten umro je u 25. godini, nakon što su ga dva muškarca napala nožem u pokušaju da ukradu retrovizore sa njegovog automobila.
Kazahstanska novinska agencija Kazinform prenela je da je osvajač bronzane medalje sa Zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine, u Almatiju uboden u butinu, nakon što su nepoznati muškarci pokušali da ga opljačkaju. Osvajač... »

Tregedija u kazahstanu: Bronzani olimpijac ubijen tokom pljačke (video)

Kurir pre 29 dana
Kazahstanski klizač Denis Ten umro je danas u 25. godini, nakon što su ga dva muškarca napala nožem u pokušaju da ukradu retrovizore sa njegovog automobila, preneli su tamošnji mediji.
Kazahstansk novinska agencija Kazinform prenela je da je osvajač bronzane medalje sa Zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine, u Almatiju uboden u butinu, nakon što su nepoznati muškarci pokušali da ga opljačkaju. Osvajač... »

Ta luda norveška treća liga: Ekipa na terenu sa osmoricom, pa se dvojica povrede! Fredrikstad – bogataši, ali nikako na tronu

Mozzart sport pre 34 dana
Cirkus na meču grupe 1 između Nibergsunda i Frama. Meč prekinut u 21. minutu. Klub koji ima nekadašnjeg selektora Norveške, najveći budžet, vodi navijače na gostovanje, nikako da izbije na čelo šampionata
Norveška – zemlja izobilja, bogatstva, najvećeg standarda... Sve je u ovoj državi izgleda savršeno osim fudbala. Nije ni čudo što Norvežana godinama nema na velikim takmičenjima. Zimski sportovi prioritet (najviše medalja... »

Šok u Moskvi: Uživo je pratio meč Srbija - Brazil! Svi su gledali u njega

Kurir pre 50 dana
Kim Džon Un gledao je utakmicu između Srbije i Brazila u Moskvi!
Istina, nije bio na "Otkritije areni" već u fan zoni... I, istina, nije bio pravi Kim Džon Un već njegov dvojnik. On se pojavio na Mundijalu bez Donalda Trampa. Podsetimo, lideri Severne Koreje i Amerike, odnosno njihovi... »

Pretnja Olympic Destroyer se vratila targetirajući entitete koji ze bave zaštitom od hemijskih i bioloških pretnji

IT svet pre 59 dana
Istraživači kompanije Kaspersky Lab koji prate pretnju „Olympic Destroyer“, poznatu po napadu koji se desio za vreme otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu u kom je korišćen razarajući mrežni crv, otkrili su da je hakerska grupa koja stoji iza ovog napada i dalje aktivna. Naime, hakeri su... »

Pretnja „Olympic Destroyer“ se vratila!

Personal magazin pre 59 dana
Istraživači kompanije Kaspersky Lab koji prate pretnju „Olympic Destroyer“, poznatu po napadu koji se desio za vreme otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu u kom je korišćen razarajući mrežni crv,…
Istraživači kompanije Kaspersky Lab koji prate pretnju „Olympic Destroyer“, poznatu po napadu koji se desio za vreme otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu u kom je korišćen razarajući mrežni crv, otkrili su da je... »

Mediteranske igre: Srbija nastupa sa 143 takmičara

Večernje novosti sreda, 30. maj 2018.
Izvršni odbor Olimpijskog komiteta Srbije odlučio je da našu zemlju na Mediteranskim igrama od 22. juna do 2. jula Taragoni (Španija) predstavlja 143 takmičara u 27 sportova
IZVRŠNI odbor Olimpijskog komiteta Srbije odlučio je da našu zemlju na Mediteranskim igrama od 22. juna do 2. jula Taragoni (Španija) predstavlja 143 takmičara u 27 sportova. Na sednici je usvojen predlog godišnjeg programa OKS,... »

Rusija izabrala novog predsednika Olimpijskog komiteta

Sportske.net utorak, 29. maj 2018.
U pitanju je jedan od najuspešnijih sportista te zemlje.
Trostruki olimpijski šampion u mačevanju Stanislav Pozdnjakov izabran je danas za predsednika Olimpijskog komiteta Rusije. Pozdnjakov, koji je tokom karijere osvojio brojna odličja, u februaru je predvodio delegaciju "Olimpijskih sportista iz Rusije", na Zimskim... »

Rusija imenovala Stanislava Pozdnjakova za novog predsednika Olimpijskog komiteta

Večernje novosti sreda, 30. maj 2018.
Trostruki olimpijski šampion u mačevanju u februaru je predvodio delegaciju "Olimpijskih sportista iz Rusije", na Zimskim Olimpijskim igrama u Pjongčangu
Trostruki olimpijski šampion u mačevanju Stanislav Pozdnjakov izabran je danas za predsednika Olimpijskog komiteta Rusije. Pozdnjakov, koji je tokom karijere osvojio brojna odličja, u februaru je predvodio delegaciju "Olimpijskih... »

Rusija imenovala novog predsednika Olimpijskog komiteta

Novi magazin utorak, 29. maj 2018.
Trostruki olimpijski šampion u mačevanju Stanislav Pozdnjakov izabran je danas za predsednika Olimpijskog komiteta Rusije.
Pozdnjakov, koji je tokom karijere osvojio brojna odličja, u februaru je predvodio delegaciju "Olimpijskih sportista iz Rusije", na Zimskim Olimpijskim igrama u Pjongčangu. Odabrani ruski sportisti su nastupili pod tim imenom... »

©2018 Netmark d.o.o.