Pljevlja

Disciplinske mere i krivične prijave: Otpremnine u Rudniku uglja na proveri

Večernje novosti pre 22 sata
Foto rudnik uglja - Ono što mogu da obećam kao izvršni direktor je da ćemo ispitati zakonski osnov njihovih potraživanja, ali i zakonitost njihovog dosadašnjeg rada, što bi eventualno moglo da nas dovede u situaciju da umesto otpremnina podnosimo… »

Pad broja zaraženih u Crnoj Gori, četvoro preminulih

Nova pre 2 dana
U Crnoj Gori zabeležen je pad broja zaraženih koronavirusom, u poslednja 24 sata 75 osoba je pozitivno na virus, dok su četiri osobe preminule od posledica. Najmlađi preminuli imao je 62, a najstariji 84 godine. Registrovano je 75 novih slučajeva… »

Te Pljevlja nastavlja sa radom: Vlade Crne Gore obustavila reviziju dozvole termoelektrane

Večernje novosti pre 3 dana
Foto M. Drobnjak Prema njegovim rečima to prestavlja jasan znak da će Termoelktrana nastaviti sa radom. - Činjenica da je Vlada Crne Gore na juče održanoj sednici donela zaključak, u kome nalaže Ministarstvu ekologije, prostornog planiranja i… »

Ekološke organizacje protiv gradnje hidroelektrana na gornjoj Drini

Novi magazin pre 3 dana
Ekološke nevladine organizacije, ljubitelji reka i ekstremnih sportova na vodi, upozorili su danas da je neophodno da se zaustave planovi za izgradnju tri brane na gornjoj Drini u Bosni i Hercegovini, a reka zaštiti. Drina i njene pritoke dom su strogo… »

Otpremnine bivših direktora Rudnika uglja teške 728 hiljada eura

Sandžak press pre 7 dana
Rudnik uglja Pljevlja će morati da isplati 728.790 eura otpremnina za 13 članova sada bivšeg menadžmenta te državne kompanije, ukoliko se budu poštovali ugovori potpisani sa njima u prethodnim godinama. Svakako najviše novca će dobiti bivši… »

Ekološki problemi: Energetska zajednica podnela prijavu protiv Crne Gore

Večernje novosti pre 10 dana
Foto M. Drobnjak Prijava se odnosi na postrojenje Termoelektrane “Pljevlja” koje je dostiglo ograničenje od 20.000 radnih sati do kraja 2020. godine, a nije u skladu sa standardima Direktive prestala sa radom, kako se to zahteva pravilima Energetske… »

Sedam smrtnih slučajeva i 100 novozaraženih u Crnoj Gori

N1 Info pre 10 dana
Prema poslednjem preseku, u Crnoj Gori je registrovano 100 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Preminulo je sedam osoba. Laboratorije Instituta za javno zdravlje i druge laboratorije koje se bave dijagnostifikovanjem koronavirusa analizirale su 1.337… »

Dvostruki aršini krivokapića: Ne dotiče ga uriniranje po srpskoj svetinji, ali zato "trči" u Pljevlja da brani objekat…

Srbija danas pre 14 dana
Sramotno skrnavljenje crkve Svetog Nikole u Kotoru proteklo je bez adekvatne osude svih društvenih aktera u Crnoj Gori. Premijer, ministri, predsednik države, predsednik Skupštine, političke partije vlasti i opozicije, NVO, NATO, Delegacija EU i… »

Dvostruki aršini krivokapića: Ne dotiče ga uriniranje po srpskoj svetinji, ali zato "trči" u Pljevlja da brani ovaj objekat

Pravda pre 13 dana
Sramotno skrnavljenje crkve Svetog Nikole u Kotoru proteklo je bez adekvatne osude svih društvenih aktera u Crnoj Gori. Premijer, ministri, predsednik države, predsednik Skupštine, političke partije vlasti i opozicije, NVO, NATO, Delegacija EU i… »

Situacija kod komšija pod kontrolom: Preminule tri osobe, pad broja novozaraženih!

Srbija danas pre 17 dana
U protekla 24 časa, od posledica koronavirusa u Crnoj Gori preminula su tri lica, a od testiranih 1.390 uzoraka registrovana su 132 zaražena. Iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore navode da su preminula dva lica iz Podgorice i jedno iz Berana, od… »

Vesti dana »