Policijski čas

Stefanović:Građani Novog Pazara da poštuju mere

RTV pre 8 minuta
BEOGRAD/NOVI PAZAR - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Srefanović zatražio je danas od građana Novog Pazara da disciplinovano i odgovorno poštuju mere koje su uvedene sa ciljem sprečavanja širenja zaraze. "Policija će striktno kontrolisati… »

Korona virus:: Osam preminulih u Srbiji, Španija i Amerika zavijene u crno

Danas pre 22 sata
Poslednjih 24 časa u Srbiji prošli su sa najgorim bilansom do sada – u odnosu na četvrtak je preminulo još osmoro, a obolelo je još 305 ljudi. U Srbiji je hospitalizovano ukupno 874 pacijenata, a na respiratoru je njih 81. Preminulo je 39 ljudi, a… »

(Uživo) Upravo je počeo policijski čas, do ponedeljka nema mrdanja: Sledećih 7 dana je ključno

Telegraf pre 5 sati
Srbija je ušla u petu nedelju epidemije korona virusa. Činjenice: *Potvrđenih slučajeva u zemlji: 1.476 * Broj preminulih u Srbiji: 39 * Policijski čas radnim danima traje 12 sati dnevno - od 17 do 5 * Policijski čas vikendom traje od subote od 13… »

Rebić: Građani Novog Pazara najmanje poštuju policijski čas

IndeksOnline pre 7 sati
BEOGRAD – Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da je korona virusom zaraženo 17 policijskih službenika, a da ih je oko 800 u samoizolaciji. Rebić je u Jutarnjem programu RTS-a, rekao da su policajci zaraženi korona virusom stabilno… »

Prijović nije kršio policijski čas, ali jeste odluku Vlade: Srpski napadač odveden kod tužioca!

Telegraf pre 7 sati
Prijović je priveden oko 14 časova, a ne posle 17 sati. Direktor policije Vladimir Rebić potvrdio je da je fudbalski reprezentativac Aleksandar Prijović priveden u petak, ali ne zbog kršenja policijskog časa, nego zbog okupljanja u restoranu. Rebić… »

Stariji sugrađani jutros obavili kupovinu

Blic pre 6 sati
Mnogobrojni penzioneri rano jutros, a potom i drugi stanovnici Jagodine i Pomoravlja, u nekoj od oko 350 prodavnica i supermarketa snabdevaju se danas potrepštinama, da bi sve obaveze završili do 13 časova, kada počinje policijski čas, kao deo mera u… »

Prijović odveden pred tužioca, direktor policije objasnio zašto

Mondo pre 7 sati
"Njihov propust nije bio kršenje policijskog časa", rekao je Rebić za RTS i dodao: "Propust je što su ušli u restoran i bilo ih je više od pet". "Njihov propust nije bio kršenje policijskog časa", rekao je Rebić za RTS i dodao: "Propust je što… »

Za šetanje kućnih ljubimaca još jedan termin

InfoKG pre 5 sati
Pored termina od 23 do 1 sat iza ponoći, kada vlasnici svakodnevno mogu izvoditi kućne ljubimce bez obzira na policijski čas, Vlada RS dozvolila je još jedan - nedeljom od 8 do 10 ujutru. Šetanje ljubimaca moguće je do 200 metara od mesta… »

"Komšije, doneću vam iz radnje šta vam treba": Čika Mića dočekao svojih 5 minuta i napravio grešku

Telegraf pre 4 sata
Ovaj penzioner napisao je poruku mlađim stanarima iz svoje zgrade da će im kupiti šta im treba u prodavnici dok za njih traje policijski čas, ali nije znao da je i njemu zabranjeno kretanje u nedelju. Penzioneri i stariji sugrađani od 65 godina… »

Inđija: Novčane kazne za dvoje koji su prekršili policijski čas

Radio 021 pre 4 sata
Policija u Inđiji zatekla je na ulicama grada, posle 20 časova, dvadesetjednogodišnjeg mladića i dvadesettrogodišnju devojku, čime su prekršili policijski čas. Oni su privedeni sudiji za prekršaje koji im je izrekao novčanu kaznu od po 50.000… »

Vesti dana »