Poligraf

"Kao zadnja kukavica izbegao je poligraf" Danas su trebali da se suoče Željko Mitrović i Baka Prase, ali se jutjuber nije…

Blic pre 11 sati
Rat između Željka Mitrovića i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, traje već skoro mesec dana. Njih dvojica su ovoga puta preko Instagrama dogovorili da idu na poligraf kako bi se ustanovilo ko govori istinu. Željko Mitrović je pozvao… »

Aktivista iz Majdanpeka: Tukli su me u policiji

N1 Info pre 11 sati
Jedan od aktivista koji u Majdanpeku brane planinu Staricu Dragan Dmitrović rekao je da su ga inspektori tukli tokom saslušanja u policijskoj stanici. On je kazao da su mu 27. septembra oko 12:30 policajci pretresli stan, a potom je od 13:30 do 19:30… »

Baka Prase izbegao poligraf Danas su Bogdan i Željko Mitrović trebali da se suoče, sada se oglasio vlasnik Pinka (video)

Alo pre 10 sati
Željko Mitrović je pozvao jutjubera na poligraf, na šta je Bogdan Ilić i pristao. Rat između Željka Mitrovića i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, traje već skoro mesec dana. Njih dvojica su ovoga puta preko Instagrama dogovorili da idu na… »

Ugašen jutjub kanal Bake Praseta, razlog dokumentarac o Mitroviću?

Luftika pre 1 dan
U jeku sukoba sa čelnikom „Pink“ televizije Željkom Mitrovićem jutjub kanal Bake Praseta je jutros ugašen. U ovom trenutku jednostavno pretragom nije moguće pronaći njegov kanal na ovoj platformi, a za sada nije poznato zbog čega je došlo do… »

Mitrovići napadnuti, Željko povukao drastični potez, evo gde se nalaze on i Milica (foto)

Svet & Skandal pre 5 dana
Željko Mitrović kupio akcije Gugla Tenzije između medijskog maga, Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase ne jenjavaju. Njih dvojica su ovoga puta preko Instagrama dogovorili da idu na poligraf kako bi se ustanovilo ko… »

Goca Tržan besna zbog Kristijanove izjave: "Zapretila tužbom, pa pomenula i poligraf"

Telegraf pre 5 dana
Kristijan je zbog sukoba sa Gocinim bivšim suprugom, Ivanom, izjavio kako je imao intimne odnose sa pevačicom. Pevačica Goca Tržan u emisiji na televiziji K1 odgovorila je na prozivke učesnika "Zadruge" i bivšeg robijaša, Kristijana Golubovića… »

"Idem na poligraf, Kristijan i ja ćemo pričati na sudu": Goca besna zbog Golubovićeve izjave da je spavao sa njom: Neće da…

Blic pre 5 dana
Pevačica Goca Tržan u emisiji na televiziji K1 odgovorila je na prozivke učesnika "Zadruge" i bivšeg robijaša, Kristijana Golubovića. Naime, Kristijan je zbog sukoba sa Gocinim bivšim suprugom, Ivanom Marinkovićem, izjavio kako je imao intimne… »

Baka Prase i Željko Mitrović ugovorili poligraf za četvrtak

Luftika pre 5 dana
Vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, vode višenedeljni medijski rat, a prema poslednjim objavama, oni su ugovorili odlazak na poligraf, gde će obojica biti podvrgnuta ispitivanju. Nakon… »

Bilo je vulgarno i prostački, popričaćemo na sudu! Goca besna na Kristijana nakon njegove izjave da je spavao s njom

Mondo pre 5 dana
Pevačica Goca Tržan prokomentarisala je izjavu Kristijana Golubovića da je navodno bio intiman s njom i poručila da je spremna da ide na poligraf. Pevačica Goca Tržan prokomentarisala je izjavu Kristijana Golubovića da je navodno bio intiman s njom… »

Mitrović i Baka Prase ugovorili poligraf: Željko pozvao tužilaštvo i policiju da se uključe u slučaj: Određen i datum

Blic pre 5 dana
Rat između Željka Mitrovića i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, traje već skoro mesec dana. Njih dvojica su ovoga puta preko Instagrama dogovorili da idu na poligraf kako bi se ustanovilo ko govori istinu. Mitrović je pozvao Jutjubera na… »

Vesti dana »