Poreč

Jako nevreme u Hrvatskoj: Paralisalo Dalmaciju i Istru

Večernje novosti pre 3 dana
HRVATSKO primorje pogodila je danas jaka kiša i nevreme koje je čupalo drvečehe, a zbog porasta nivoa mora i niskog atmosferskog pritiska poplavljeni su putevi, što je na nekim deonicama otežalo saobraćaj. Foto: Printscreen/Facebook/Radio-Centar… »

Snažno nevreme u istri: Na rivi u Puli automobili okruženi vodom, potopljeni Rovinj i Cres, voda ušla u kafiće i restorane

Kurir pre 4 dana
Obilni pljusak koji od utorka ujutro pada u Puli već ima prve posledice. Riva je već poplavljena, a ni plima nije povoljna, zbog čega se more izliva na obalu, piše Glas Istre. Saobraćaj je prilično otežan i svakako se preporučuje maksimalan… »

Snažno nevreme pogodilo veliki deo hrvatskog Jadrana: Poplavljen centar Rovinja, na nekim deonicama prekinut saobraćaj

Euronews pre 3 dana
Snažno nevreme sa jakom kišom i vetrom pogodilo je jutos veliki deo hrvatskog Jadrana i donelo probleme na pulskoj rivi, Rovinju, Rijeci, Poreču i Cresu. Glas Istre piše da automobili plivaju na pulskoj rivi, more je na ivici prelivanja, a u jednoj od… »

Automobili plivaju u puli: Nevreme u Hrvatskoj: Orkanski vetrovi i potop u Dalmaciji, Gorski Kotar pod snegom (video)

Blic pre 3 dana
Snažno nevreme sa jakom kišom i orkanskim vetrom pogodilo je jutos veliki deo hrvatskog Jadrana i donelo probleme na pulskoj rivi, Rovinju, Rijeci, Poreču i Cresu. Glas Istre piše da automobili plivaju na pulskoj rivi, more je na ivici prelivanja, a u… »

Automobili plivaju u Puli: Snažno nevreme pogodilo je veliki deo hrvatskog Jadrana

Telegraf pre 3 dana
Visoki nivo mora poplavio je i centar Rovinja, a ništa manje problema nema ni u Poreču. Kažu da je u Rovinju more preplavilo gradski trg i rivu. Zbog toga je zabranjen saobraćaj svim vozilima rovinjskom rivom. Snažno nevreme sa jakom kišom i vetrom… »

Dramatično na Jadranu, nezapamćene poplave: Kola plutaju ulicama, stabla padaju kao domine, voda ušla u kafiće FOTO

Nova pre 3 dana
Nevreme sa jakom kišom i vetrom paralisalo je jedan deo Hrvatske. Kako prenose tamošnji mediji, situacija je i više nego dramatična - po putu pada drveće, ulicama teku bujice vode i plivaju automobili. Saobraćaj je prilično otežan i vidljivost je… »

More poplavilo gradski trg Stravično nevreme pogodilo Hrvatsku

Alo pre 3 dana
Snažno nevreme sa jakom kišom i vetrom pogodilo je jutos veliki deo hrvatskog Jadrana i donelo probleme na pulskoj rivi, Rovinju, Rijeci, Poreču i Cresu. Glas Istre piše da automobili plivaju na pulskoj rivi, more je na ivici prelivanja, a u jednoj od… »

Pijana žena htela da ubije muža nožem, zarila mu nož u leđa: Užas u Hrvatskoj

Blic pre 11 dana
Narednih mesec dana iza rešetaka pulskog zatvora provešće 46-godišnja žena koja je prošlog petka nožem nasrnula na supruga i pokušala da ga ubije, odlučio je sudija. Verbalna svađa supružnika oko 19 sati u stanu u Poreču, "začinjena"… »

Nožem nasrnula na muža: Svađa supružnika u Poreča završena pokušajem ubistva, ženi izmerili 3,81 promil alkohola

Kurir pre 12 dana
Narednih mesec dana iza rešetaka pulskog zatvora provešće 46-godišnja žena koja je prošlog petka nožem nasrnula na supruga i pokušala da ga ubije, odlučio je sudija, navodi Jutarnji list. Verbalna svađa supružnika oko 19 sati u stanu u Poreču… »

Užas! Žena zarila nož u leđa mužu u Hrvatskoj Poznato i kako je došlo do stravičnog napada

Alo pre 11 dana
Pijana žena u Hrvatskoj pokušala je da ubije muža tako što mu je zarila mu nož u leđa, prenose mediji. Narednih mesec dana iza rešetaka pulskog zatvora provešće 46-godišnja žena koja je prošlog petka nožem nasrnula na supruga i pokušala da… »

Vesti dana »