Poreska uprava

Hapšenje zbog utaje i „pranja“ milijardu dinara

Bujanovačke pre 6 sati
Bujanovac, 22. oktobar 2019. (foto ilustracija) – U Vranju, Subotici, Beogradu, Dobanovcima i Pančevu uhapšeno je 11 osoba osumnjičenih za utaju 542 miliona dinara poreza i pranje novca u iznosu od više od 441 miliona dinara, saopštila je u… »

Uhapšeno 11 osoba u Subotici, Beogradu, Dobanovcima, Pančevu i Vranju zbog pranja novca

Danas pre 24 sata
Policija je u Subotici, Beogradu, Dobanovcima, Pančevu i Vranju uhapsila 11 osoba osumnjičenih za utaju 542 miliona dinara poreza i pranje novca u iznosu od više od 441 miliona dinara, saopštila je danas Poreska uprava. Oni se terete da su od 15… »

Srbija: Uhapšeno 11 osoba zbog utaje poreza i pranja novca

Sputnik pre 23 sata
Zbog sumnje da su lažirali poslovne knjige i neosnovano iskazali iznos za povraćaj poreza i poreski kredit, a potom taj novac plasirali u legalne tokove, obrnuvši na taj način skoro milijardu dinara, uhapšeno je 11 osoba na teritoriji pet gradova… »

Poreskom utajom budžet oštećen za 420 miliona evra

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – Najveći rizik od pranja novca u Srbiji mahom preti nakon izvršenja krivičnog dela poreske utaje, kojim je u periodu od 2013. do 2018. godine, prema podacima Poreske uprave, budžet Srbije oštećen za 420 miliona evra. Za poreskom utajom… »

Poresku upravu tek čeka proknjižavanje na klik

Nova ekonomija pre 4 dana
Nakon smanjenja broja filijala, Poresku upravu tek čeka uvođenje savremenog IT sistema i reinženjering poslovnih procesa. Drugim rečima, ono na šta se knjigovođe i privrednici najviše žale, sporost u rešavanju predmeta koje traje nekad i… »

"Očekujem četiri obavezujuće ponude za Komercijalnu banku"

Kamatica pre 7 dana
"U toku je detaljna analiza poslovanja banke od strane zainteresovanih kompanija, a obavezujuće ponude očekujem od sve četiri zainteresovane kompanije", precizirao je Mali. Govoreći o ekonomski reformama Vlade, na privatizaciju Komercijalne banke se… »

Više para od kocke,a manje od kazni: Iz Poreske uprave u Prijedoru zadovoljni rezultatima

Blic pre 7 dana
Područni centar Poreske uprave RS u Prijedoru prošle godine je imao veći prihod naknada od priređivanja igara na sreću i kocesionih naknada, dok je najviše umanjen prihod od novčanih kazni u odnosu na 2017. godinu. Pomoćnik direktora za Područni… »

Sprečen šverc 323,5 kilograma rezanog duvana

IndeksOnline pre 8 dana
BEOGRAD – Inspektori Poreske policije, u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, pronašli su i oduzeli 323,5 kilograma rezanog duvana bez propisane dokumentacije o poreklu. Kako je saopštila Poreska uprava, duvan je pronađen prilikom… »

Brnabić: Privredni rast od 3,5 odsto za 2019. siguran

Danas pre 8 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa delegacijom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), koju predvodi Jan Kes Martejn, sa kojom je razgovarala o sprovođenju aktivnosti u okviru aktuelnog programa „Policy Coordination Instrument” (PCI)… »

Oduzeto 323 kilograma duvana kod Trstenika

Danas pre 8 dana
Sprovođenjem pojačanih aktivnosti na suzbijanju sive ekonomije u prometu akciznih proizvoda, inspektori Poreske policije u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova pronašli su i oduzeli 323,50 kilograma rezanog duvana bez propisane… »

Vesti dana »

Odgovor Kurtiju

B92 pre 4 satajoš 20 povezanih

FOTO: Naruhito postao 126. car Japana

N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih

Junker: Bregzit je gubljenje vremena i energije

Politika pre 1 satjoš 16 povezanih