Porsche

Prodaja Porschea u prvom kvartalu

Auto blog pre 20 sati
Porsche je saopštio da je u prvom kvartalu ove godine širom sveta isporučio skoro 72.000 svojih automobila. U poređenju sa istim periodom 2020. godine to je povećanje od 36 odsto. Takođe, njihov opretaivni profit je ovom periodu skoro dupliran, na… »

Električni Porsche Macan na tržištu od 2023. godine, možda i električni Boxster

Auto blog pre 1 dan
Porsche je još ranije saopštio da će se sledeća generacija Macana nuditi u električnoj verziji, a sada je uz set teaser slika maskiranih prototipova potvrdio da će se Macan EV na tržištu naći tokom 2023. godine. Njime će Porsche konkurisati… »

Najprodavaniji Porsche dobija svoju električnu verziju

Nova pre 1 dan
Porsche je danas započeo testiranje električne verzije svog bestselera. SUV Macan na struju stiže 2023. godine i biće jedan od prvih modela sa nove PPE platforme koju će deliti sa Audijem Q6 E-tron. U međuvremenu test primerci treba da pređu više… »

Krovna kutija za Porsche Taycan

Auto blog pre 2 dana
Taycan se može pohvaliti s dosta teretnog prostora. Međutim, ako nekome nije dovoljan, uvek može da kupi opcionalnu krovnu kutiju. Nemci su upravo dopunili svoju ponudu takvim rešenjem, a kako i priliči Porscheu, usmeren je prema brzoj vožnji. Iz… »

Porsche slavi 90. rođendan

Auto blog pre 2 dana
Čuveni nemački proizvođač sportskih automobila osnovan je 1931. godine. Kompaniju koja i danas nosi njegovo ime osnovao je Ferdinand Porše, zajedno sa Adolfom Rozenbergerom i Antonom Pijehom. Zanimljivo je da je Rozenberger, inače jevrejskog… »

Kako izgleda čas sportske vožnje u moćnom Porscheu?

Telegraf pre 4 dana
Odgovor na to pitanje najbolje zna prvi sertifikovani Porsche instruktor sportske vožnje u Srbiji... Gotovo da nema ljubitelja automobila koji maker jednom nije poželeo da se nađe za volanom nekog sportskog modela na pravoj trkačkoj stazi. Oni koji… »

Porsche slavi 90. rođendan: Uspeh zasenio mračnu prošlost FOTO

B92 pre 3 dana
Čuveni nemački proizvođač sportskih automobila osnovan je 1931. godine. Kompaniju koja i danas nosi njegovo ime osnovao je Ferdinand Porše, zajedno sa Adolfom Rozenbergerom i Antonom Pijehom. Zanimljivo je da je Rozenberger, inače jevrejskog… »

Autoshow u Minhenu će se održati, ali ko će učestvovati?

Auto blog pre 4 dana
Uprkos svim merama opreza, otkazanom Oktoberfestu, autoshow u Minhenu će se održati od 18. septembra do 3. oktobra. Ako vam deluje čudno vest o Minhenu kao gradu domaćinu, to je isti onaj događaj koji je preseljen iz Frankfurta. Nemački mediji sada… »

VIDEO: Porsche 911 GT3 RS MR na Nürburgringu

Auto blog pre 5 dana
Modifikovana verzija iza koje stoji Manthey Racing je kroz "zeleni pakao“ prošla za šest minuta i 49.656 sekundi. U slavnoj nemačkoj automobilskoj kompaniji su još jednom pokazali raskošan potencijal modela 911 GT3 RS iz Serije 991.2 u čijoj je… »

Na prodaju prvi proizvedeni McLaren P1

Auto blog pre 6 dana
McLaren P1 je poznat kao deo "svetog trojstva" koje čine još Ferrari LaFerrari i Porsche 918, a sada je prvi proizvedeni primerak ovog hiperautomobila ponuđen na prodaju. Automobil se prodaje putem aukcijske kuće Silverstone Auctions, prešao je svega… »

Vesti dana »