Porsche

Krovna kutija za Porsche Taycan

Auto blog pre 3 sata
Taycan se može pohvaliti s dosta teretnog prostora. Međutim, ako nekome nije dovoljan, uvek može da kupi opcionalnu krovnu kutiju. Nemci su upravo dopunili svoju ponudu takvim rešenjem, a kako i priliči Porscheu, usmeren je prema brzoj vožnji. Iz… »

Porsche slavi 90. rođendan

Auto blog pre 13 sati
Čuveni nemački proizvođač sportskih automobila osnovan je 1931. godine. Kompaniju koja i danas nosi njegovo ime osnovao je Ferdinand Porše, zajedno sa Adolfom Rozenbergerom i Antonom Pijehom. Zanimljivo je da je Rozenberger, inače jevrejskog… »

Kako izgleda čas sportske vožnje u moćnom Porscheu?

Telegraf pre 2 dana
Odgovor na to pitanje najbolje zna prvi sertifikovani Porsche instruktor sportske vožnje u Srbiji... Gotovo da nema ljubitelja automobila koji maker jednom nije poželeo da se nađe za volanom nekog sportskog modela na pravoj trkačkoj stazi. Oni koji… »

Porsche slavi 90. rođendan: Uspeh zasenio mračnu prošlost FOTO

B92 pre 1 dan
Čuveni nemački proizvođač sportskih automobila osnovan je 1931. godine. Kompaniju koja i danas nosi njegovo ime osnovao je Ferdinand Porše, zajedno sa Adolfom Rozenbergerom i Antonom Pijehom. Zanimljivo je da je Rozenberger, inače jevrejskog… »

Autoshow u Minhenu će se održati, ali ko će učestvovati?

Auto blog pre 2 dana
Uprkos svim merama opreza, otkazanom Oktoberfestu, autoshow u Minhenu će se održati od 18. septembra do 3. oktobra. Ako vam deluje čudno vest o Minhenu kao gradu domaćinu, to je isti onaj događaj koji je preseljen iz Frankfurta. Nemački mediji sada… »

VIDEO: Porsche 911 GT3 RS MR na Nürburgringu

Auto blog pre 3 dana
Modifikovana verzija iza koje stoji Manthey Racing je kroz "zeleni pakao“ prošla za šest minuta i 49.656 sekundi. U slavnoj nemačkoj automobilskoj kompaniji su još jednom pokazali raskošan potencijal modela 911 GT3 RS iz Serije 991.2 u čijoj je… »

Na prodaju prvi proizvedeni McLaren P1

Auto blog pre 4 dana
McLaren P1 je poznat kao deo "svetog trojstva" koje čine još Ferrari LaFerrari i Porsche 918, a sada je prvi proizvedeni primerak ovog hiperautomobila ponuđen na prodaju. Automobil se prodaje putem aukcijske kuće Silverstone Auctions, prešao je svega… »

Porsche i Penske udružili snage za povratak u WEC 2023. godine

Auto blog pre 4 dana
Američki Penske će predstavljati nemačku marku u klasi LMH kao Porsche Penske Motorsport Pod imenom Porsche Penske Motorsport, od 2023. godine predstavljaće nemačku marku kao fabrički ulazak sa novim LMDh hiperautomobilom tokom „niza godina“… »

I najskuplji se kvare – opoziv za dva prestižna SUV-a

B92 pre 4 dana
Reč je o skupocenim modelima marki Bentley i Porsche. Američka Agencija za bezbednost saobraćaja na putevima (NHTSA) izdala je dva saopštenja u kojima obaveštava vlasnike pojedinih primeraka SUV modela Bentley Bentayga i Porsche Cayenne da moraju na… »

Naftne kompanije u SAD imaju novog saveznika

Auto blog pre 5 dana
Lista novih čisto električnih modela automobila neprestano raste. Bilo da se radi o priuštivim modelima kao što su Chevrolet Bolt EUV i ID.3 ili „šestocifreni“ Porsche Taycan i Tesla Model S Plaid, elektromobila ima po svačijoj meri. S druge… »

Vesti dana »