Priboj

Besplatna školarina za studente u Priboju

RINA pre 4 sata
Priboj - I ove godine kao i prethodne, a na osnovu dogovora Opštine Priboj i Visoke tehničke mašinske škole strukovnih studija iz Trstenika, upis studenata nove generacije za školsku 2019/20. u Visokoškolsku jedinicu u Priboju biće besplatan… »

Devojčica iz Priboja stradala u Savskom jezeru

PP media pre 1 sat
Priboj – Stefana M. (14) iz Priboja utopila se u nedelju u Beogradu, a njeno telo u Savi pronašli su ronioci Žandarmerije. Kako nezvanično saznajemo, još uvek nije poznato kako je došlo do utapanja devojčice, s obzirom da nije išla na kupanje… »

Pribojski odbornici dali saglasnost za novu toplanu

Danas pre 1 dan
Daljinsko grejanje na biomasu Na 21. sednici Skupštine opštine Priboj, doneta je odluka kojom se daje saglasnost JP „Toplana Priboj“ da uđe u projekat „Podsticanje obnovljive energije i razvoj tržišta biomase u Republici Srbiji“. Ovaj… »

Besplatna školarina za studente u Priboju

PP media pre 3 dana
I ove godine kao i prethodne, a na osnovu dogovora Opštine Priboj i Visoke tehničke mašinske škole strukovnih studija iz Trstenika, upis studenata nove generacije za školsku 2019/20. u Visokoškolsku jedinicu u Priboju biće besplatan. Кonkurs za… »

Priboj dobija novu gradsku toplanu na biomasu

Sandžak press pre 4 dana
Priboj – Odbornici SO Priboj dali su saglasnost JP „Toplana Priboj” da uđe u projekat „Podsticanje obnovljive energije i razvoj tržišta biomase u Republici Srbiji”. Ova odluka znači saglasnost za potpisivanje Ugovora za izgradnju nove… »

Priboj dobija novu gradsku toplanu na biomasu

PP media pre 5 dana
Priboj – Odbornici SO Priboj dali su saglasnost JP „Toplana Priboj” da uđe u projekat „Podsticanje obnovljive energije i razvoj tržišta biomase u Republici Srbiji”. Odbornici SO Priboj, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin Ova odluka znači… »

Dejan Ćubić napustio klupu rukometaša Priboja

PP media pre 4 dana
Priboj/Prijepolje – Nakon dve uspešne godine provedene na klupi rukometaša Priboja, Dejan Ćubić napustio je taj klub. U novoj rukometnoj „Super B ligi” klub iz grada na Limu predvodiće doskorašnji Ćubićev pomoćnik Haris Strujić. Kraj… »

Širi se Ribarsko naselje (VIDEO)

PP media pre 7 dana
Priboj – U Priboju se, pored zdravstvenog turizma kome je okosnica Pribojska banja, izgradnjom Ribarskog naselja na Potpećkom jezeru razvija i aktivni turizam. Ovaj jedinstven turistički proizvod namenjen je ribolovcima koji će na jednom mestu imati… »

Crvena Zvezda pobednik memorijala Vladan Stanković

PP media pre 7 dana
Priboj – U organizaciji Sportskog saveza Priboj i Fudbalskog kluba Fap, u subotu je održan 18. Memorijalni turnir Vladan Stanković, u znak sećanja na mladog fudbalera FAP-a koji je pre 20. godina preminuo na utakmici. Ove godine pored domaćina FAP-a… »

Priboj "vuče" čitav okrug

Večernje novosti pre 8 dana
U gradu na Limu je sve spremno za početak izgradnje regionalnog inovacionog startap centra. Za unapređenje poslovne infrastrukture biće investirano 50 miliona dinara. PRIBOJ će uskoro dobiti Regionalni inovacioni startap centar - četvrti po redu u… »

Vesti dana »