Prijedor

Negativan prirodni priraštaj u Prijedoru: Grad napuštaju porodice sa četvoro i više dece

Blic 04.10.2019
Višečlanim porodicama je neophodna veća pomoć kako bi se zaustavio njihov odlazak u inostranstvo te je nizom mera potrebno postaći mlade da rađaju više dece, smatraju iz Udruženja roditelja sa četvoro i više dece „Roda“ iz Prijedora… »

Ukoliko znate ovog muškarca obavezno pozovite policiju

Blic 04.10.2019
Policijska uprava Prijedor poziva sve građane da ukoliko prepoznaju ili imaju informacije o osobe sa fotografije da o tome obaveste najbližu policijsku stanicu ili da to prijava pozivom ns na broj 122. Osobu sa fotografije policija sumnjiči da je 25… »

Nova većina odlučila: Smenjene direktorke Doma zdravlja i vrtića "Radost" u Prijedoru

Blic 03.10.2019
Slavica Popović smenjena je sa mesta direktora Doma zdravlja Prijedor. Za njenu smenu večeras je glasalo 19 odbornika Skupštine grada Prijedora koji čine novu skupštinsku većinu, dok je 10 odbornika bilo protiv. Popovićeva je smenjena sa funkcije… »

Ne daju direktorku: Radnici vrtića u Prijedoru nezadovoljni zbog najavljenih smena, najavljuju i štrajk

Blic 03.10.2019
Radnici prijedorskog vrtica “Radost” okupili su se ispred zgrade gradske uprave kako bi pokazali nezadovoljstvo zbog najavljene smjene direktorke ove ustanove Gordane Jekić. Okupilo se njih 45, a sada su pušteni da uđu u hol gradske uprave u kojoj… »

Zatekao suprugu u krevetu sa ljubavnikom! Ubio je sa 54 udarca sekirom i nožem!

Alo 03.10.2019
Proganjaju ga strašni snovi posle zločina koji je uradio! Alija Hrustić, osuđen na 30 godina robije zbog svirepog ubistva supruge i njenog ljubavnika kod Prijedora, izjavio je u Vrhovnom sudu RS da kobnog dana nije planirao da ubije svoju suprugu… »

Bosanac zatekao ženu sa ljubavnikom, ubio ih sa 54 udarca sekirom, pa rekao da nije planirao

Telegraf 02.10.2019
Hrustić je prvostepenom presudom prijedorskog Okružnog suda osuđen na 35 godina zatvora, da bi mu u drugostepenom Vrhovni sud RS smanjio kaznu na 30 godina. Alija Hrustić, osuđen na 30 godina robije zbog svirepog ubistva supruge i njenog ljubavnika… »

Violeta Božović: Književni Oskar uz Tango pod kišobranom

Press 01.10.2019
Naša poznata književnica Violeta Božović osvojila je književnog Oskara u organizaciji svetske literarne Akademije kojom presedava predsednik svetske Unije pesnika, g.din Trandafil Simpetru. Nagrada joj je uručena ovog 28. Septembra u Bukureštu na… »

Ubio policajca, nožem ubo oca: Marko Šabić negirao krivicu, u vreme napada bio uračunjiv

Blic 01.10.2019
Marko Šabić (44) iz Gornje Ravske kod Prijedora u vreme napada na svog oca Veselka i policajca Slađenka Tubina bio je uračunjiv. To je utvrđeno veštačenjem optuženog, koje je nedavno dostavljeno Republičkom tužilaštvu, koje Šabića tereti za… »

Ne zaboravljamo naše dobrotvore

Vesti online 30.09.2019
Dugogodišnji štićenik našeg Humanitarnog mosta Mihajlo Kukić iz Prijedora proteklih dana stigao je u Beograd na redovnu zdravstvenu kontrolu, a njegov otac Milenko nije propustio priliku da navrati do redakcije „Vesti“. Iako Mihajlo (18) od… »

Dan sećanja na narodnog heroja Milana Tepića

RTS 29.09.2019
U Komlencu kod Kozarske Dubice obeležava se 28. godišnjica od stradanja narodnog heroja majora Milana Tepića. Pomen je održan na mesnom groblju u Komlencu u prisustvu rodbine, prijatelja i zvaničnika u okviru Dana sećanja na narodnog heroja Milana… »

Vremenska prognoza »

Prijedor »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
15 ˚C
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
11˚ / 18˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
8˚ / 16˚

Vesti dana »