Prokuplje

U JKP „Hammeum“ u Prokuplju bez posla ostaje 105 radnika: Direktor birao ko će u novo preduzeće

Danas pre 2 sata
Deo zaposlenih u JKP „Hammuem“ optužuju čelnike Skupštine grada Prokuplja da će 105 radnika ostati bez posla zbog odluke o davanju u koncesije dela komunalnih poslova i formiranja novog javnog preduzeća. Ljlljana Mićaković, pravnica u… »

Prokupčanin opljačkao i oštetio radnju za tehnički pregled za više od 500.000 dinara

Južne vesti pre 3 sata
Policija će podneti krivičnu prijavu protiv 42-godišnjeg muškarca iz okoline Prokuplja pošto se sumnja da je razvalio ulazna vrata privatne radnje za tehnički pregled i ukrao sef sa novcem u domaćoj i stranoj valuti, čekove i registracione… »

Obio radnju za tehnički pregled, ukrao sef, čekove i registracione nalepnice

Jugmedia pre 4 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrdesetdvogodišnjaka iz okoline Prokuplja, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično… »

Opljačkao trafiku usred dana dok je radnica izašla da drugom kupcu proda sladoled

Jugmedia pre 6 sati
Usred dana u samom centru Prokuplja nepoznati počinilac je iskoristio nepažnju prodavačice i opljačkao trafiku. Kako je navedeno, pljačka se dogodila juče u 15 sati, kada je bilo najviše prolaznika, a prodavačica je nakratko napustila samu trafiku… »

"Drainac" pripao aleksiću: Saopšteno ime dobitnika nagrade u okviru Prokupačke smotre

Večernje novosti pre 7 sati
PESNIK Miroslav Aleksić ovogodišnji je dobitnik prestižne Drainčeve nagrade za zbirku poezije "Kafkino matursko odelo". Foto Fejsbuk Priznanje će mu biti uručeno u okviru manifestacije Drainčevi književni susreti u Prokuplju, poslednje nedelje… »

Opljačkana trafika u centru Prokuplja: Usred dana otete desetine hiljada dinara

Nova pre 9 sati
U samom centru Prokuplja, na početku pešačke zone juče oko 15 sati za sada nepoznati počinilac iskoristio je nepažnju prodavačice i iz kase ukrao novac, potvrđeno je u policiji. Kažu da lopov još nije pronađen i da policija intenzivno traga za… »

Čekao, vrebao, gledao prodavačicu pa joj opljačkao trafiku: U toku potraga za lopovom iz Prokuplja

Kurir pre 9 sati
PROKUPLJE - Usred dana u samom centru Prokuplja nepoznati počinilac je iskoristio nepažnju prodavačice i opljačkao trafiku. Kako je navedeno, pljačka se dogodila juče u 15 sati, kada je bilo najviše prolaznika, a prodavačica je nakratko napustila… »

Opljačkana trafika u centru Prokuplja

Južne vesti pre 10 sati
U samom centru Prokuplja, na početku pešačke zone juče oko 15 sati za sada nepoznati počinilac iskoristio je nepažnju prodavačice i iz kase ukrao novac, potvrđeno je u policiji. Kažu da lopov još nije pronađen i da policija intenzivno traga za… »

Otpratio sam devojku, pa su me oteli! Bobanova bizarna ispovest - Pevali su i vrištali oko mene, a onda samo nestali!

Mondo pre 21 sat
Boban Vasić je javno podelio, kako tvrdi, bizarno iskustvo nakon što su ga "oteli patuljci"?! Boban Vasić je javno podelio, kako tvrdi, bizarno iskustvo nakon što su ga "oteli patuljci"?! Meštani sela Tulare kod Prokuplja od davnina svedoče o… »

Brdo Hisar jedan je od glavnih turističkih aduta Prokuplja

RTS pre 21 sat
Brdo Hisar je oaza zelenila i omiljeno mesto Prokupčana za šetnju i rekreaciju. Prokuplje, upravo na toj lokaciji ima brojne kulturno-istorijske sadržaje, ali i retku prirodnu pojavu – epigeniju, usled koje se reka, obilazeći brdo jednim delom… »

Vesti dana »