Raška - vesti

Istoričar upozorava na opasne planove zapada: Nama Srbima spremaju ukrajinski scenario

Srbija danas pre 5 sati
Primer Ukrajine jasno najavljuje našu budućnost
Zapad uveliko za Srbiju sprema “ukrajinski scenario“ i planira da nam posle Kosova i Metohije otme i Rašku oblast, odnosno Sandžak ali i Vojvodinu, upozorava ugledni istoričar Čedomir Antić. Čedomir Antić Foto: mc.rs U analizi geopolitičkih prilika u svetu, Antić je za... »

‘Čukarica 2018’: Miodrag Martać promoter jednog od najvećih turnira u Beogradu

Hot sport pre 20 sati
Zimski fudbalski turnir „Čukarica“ 2018 i ove godine održaće se na dobro pripremljenim terenima Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji odlučio je Organizacioni odbor koji je na današnjoj sednici našeg fudbalskog stručnjaka Miodraga Martaća postavio za promotera 26. Zimski fudbalski turnir... »

Isključenja struje za 11. decembar (ponedeljak)

Subotica.com pre 2 dana
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu.
Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na elektroenergetskim objektima, 11. decembra doći do prekida u isporuci električne energije na dole navedenim lokacijama i u terminima. Za više informacija... »

Visok nagib smeta vozačima

Danas pre 3 dana
Most preko reke Raške u naselju Jalija završen je na vreme. Preduzeće za puteve "Novi Pazar put" je ispoštovalo rok i most je trebalo da bude predat na upotrebu polovinom novembra. Kad je posao završen, ispostavilo se da mora na "korekciju". Lokalna samouprava je, upravo, raspisala tender za izradu... »

Novi Pazar – Most na Jaliji strm i neupotrebljiv za saobraćaj motornim vozilima

Sandžak press pre 3 dana
Grad Novi Pazar raspisao je tender za izradu projektno-tehničke dokumentacije za uklapanje konstrukcije novoizgrađenog mosta preko Raške, u naselju Jalija, sa pristupnim saobraćajnicama sa obje strane rijeke. Ovaj projekat je neophodan zbog toga što je stepen nagiba mosta, koji će spojiti centar... »

Zukorlić podržava, ali i kritiikuje budžet

Radio sto plus pre 4 dana
Poslanik Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka (BDZS) Muamer Zukorlić pohvalio je danas plan u budžetu Srbije namenjen izgradnji gasovoda od Aleksandrovca, preko Brusa, Raške i Novog Pazara, do Tutina. "To je veoma važno, jer bi na taj način projekat mogao da se okonča do 2019. godine, kako je... »

Beda gasi sela

Vesti online pre 4 dana
Teritorijom planine Rogozne, koja pokriva ogroman prostor na administrativnoj liniji (granici) između Srbije i Kosova, gazduje sedam opština: Zubin Potok, Kosovska Mitrovica, Zvečan, Leposavić, Novi Pazar, Tutin i Raška...
Mada ova lepotica već godinama ostaje bez stanovništva i mnoga sela su već pusta, nijedna od ovih opština, a ni država, ništa ne čine da ljudi ne odlaze i da se na Rogozni zadrži bar deo stanovništva... Naprotiv, neradom,... »

Počinje 8. "Ski opening Kopaonik"

RTV pre 5 dana
RTV: Počinje 8. "Ski opening Kopaonik"
KOPAONIK - Skijaška sezona na Kopaoniku zvanicno će početi danas trodnevnom manifestacijom "Ski opening Kopaonik".
Za tri dana 8. "Ski opening Kaopaonik", koji organizuje "MK Mountain Resort", turistički radnici Ski centra očekuju između 15.000 i 20.000 turista. Neformalno, sezona je uspešno počela još juče, kada je bilo skoro 1.000 gostiju,... »

Foto Sutra počinje 8. "Ski opening Kopaonik"

Večernje novosti pre 5 dana
Skijaška sezona na Kopaoniku zvanično će početi sutra trodnevnom manifestacijom "Ski opening Kopaonik"
KOPAONIK - Skijaška sezona na Kopaoniku zvanično će početi sutra trodnevnom manifestacijom "Ski opening Kopaonik". Za tri dana 8. "Ski opening Kaopaonik", koji organizuje "MK Mountain Resort", turistički radnici Ski centra... »

Sutra počinje 8. „Ski opening Kopaonik"

Politika pre 5 dana
KOPAONIK – Skijaška sezona na Kopaoniku zvanično će početi sutra trodnevnom manifestacijom „Ski opening Kopaonik”. Za tri dana 8. „Ski opening Kaopaonik”, koji organizuje „MK Mountain Resort”, turistički radnici Ski centra očekuju između 15.000 i 20.000 turista. Neformalno, sezona je uspešno počela... »

©2017 Netmark d.o.o.