Raška - vesti

Prete nepostojećom silom! Odgovor Beograda na plan Prištine da otme Rašku

Srbija danas pre 22 sata
Fašistički snovi o stvaranju "velike Albanije"
Svako javno iznošenje pretenzija prema tuđim teritorijama jeste pretnja stabilnosti regiona i neminovno utiče na pogoršanje međunacionalnih odnosa na Kosovu i Metohiji, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju povodom poruke iz Prištine da bi u slučaju podele... »

Mihajlović: Gradimo dobre vesti

RTV pre 1 dan
RTV: Mihajlović: Gradimo dobre vesti
BEOGRAD - Vlada Srbije pokreće novi investicioni ciklus u infrastrukturi tokom kog ćemo uložiti više od pet milijardi evra, najavila je potpredsednica vlade Zorana Mihajlović.
"Toliko novca ćemo potrošiti na izgradnju novih puteva i pruga, na svim tim projektima radiće naše firme, naši radnici. Povezaćemo Beograd, Šumadiju i Rašku oblast auto-putem, jer nastavljamo da gradimo deonicu Koridora 11 od... »

Oprez vozači: Opasnost od odrona kroz klisuru Ibra (foto)

Večernje novosti pre 2 dana
Zbog obilnih padavina prethodnih dana i povremenih jakih pljuskova koji izazivaju eroziju zemljišta, ovih dana sve su češće pojave odrona kamena i zemlje na Ibarskoj magistrali
KRALjEVO – Zbog obilnih padavina prethodnih dana i povremenih jakih pljuskova koji izazivaju eroziju zemljišta, ovih dana sve su češće pojave odrona kamena i zemlje na Ibarskoj magistrali, na putnom pravcu Kraljevo-Raška kroz... »

Otkrivena sumnjiva garderoba u duhu predstojećeg fudbalskog prvenstva

Jugmedia pre 6 dana
Carinici su u dva navrata na ulazu graničnog prelaza Gradina, kao i u carinskoj ispostavi Raška, otkrili više od 750 kilograma garderobe sumnjivog porekla u dva kamiona pristigla iz Turske. Prvi tovar, u znaku svetskog prvenstva u fudbalu, otkriven je i pre tri dana u kamionu turskih registarskih... »

Baraž za Zonu Morava: Novi Pazar 1928 domaćin u revanšu

RTV Novi Pazar pre 5 dana
Fudbalski klub Novi Pazar 1928 gostovaće 19. juna Srbiji iz Ilićeva u prvom meču baraža za plasman u Zonu Morava, a četiri dana kasnije istog rivala dočekaće na terenu u Šutenovcu, odlučeno je danas žrebom u Kragujevcu. Obe utakmice doigravanja počeće u 18 časova. Novi Pazar 1928 zauzeo je drugo... »

FK Novi Pazar 1928 zakazao baraž za Zonu Morava

Sandžak press pre 5 dana
Fudbalski klub Novi Pazar 1928 igraće u baražu za plasman u Zonu Morava, pošto je u utakmici poslednjeg, 30. kola Raške okružne lige u Šutenovcu savladao ekipu Proletera iz Pečenoga sa 2:0. Strelci za domaći tim bili su Murat Gusinac u 55. i Ilhan Džanković u 74. minutu. Prvoplasirani Polet iz... »

FK Novi Pazar 1928 zakazao baraž za Zonu Morava

RTV Novi Pazar pre 6 dana
Fudbalski klub Novi Pazar 1928 igraće u baražu za plasman u Zonu Morava, pošto je u današnjoj utakmici poslednjeg, 30. kola Raške okružne lige u Šutenovcu savladao ekipu Proletera iz Pečenoga sa 2:0. Strelci za domaći tim bili su Murat Gusinac u 55. i Ilhan Džanković u 74. minutu. Prvoplasirani... »

Pogledajte žestoku raspravu dr. Fehratovića i fašiste Obradović oko državljanstva Srbije

Sandžak press pre 6 dana
Obradović: “Bošnjaci i bosanski jezik ne postoje” Fehratović: “Pitajte svoje književnike za svoje fašističke stavove” (Video) GLEDAJTE EMISIJU – Zukorlić pomirenjem izdominirao protiv fašiste Obradovića Obradović – Nas Srbe vrijeđa kada se Raška oblast naziva Sandžak Dveri hoće zabranu termina... »

Zaplena na Gradini: Carinici proverili kamion, pa naišli na sumnjivu robu

Kurir pre 6 dana
Carinici su na ulazu graničnog prelaza Gradina danas u kamionu koji je prevozio garderobu iz Istanbula put Distrikta Brčko u BiH pronašli nešto više od 100 kilograma odeće za koju se sumnja da povređuje pravo intelektualne svojine. Reč je, naime, o skoro 200 torbi, gotovo 400 pari donjeg veša, kao... »

Presečen lanac šverca: Zaplenjeno 1.140 paklica cigareta

Večernje novosti pre 6 dana
Prilikom kontrole automobila beogradske registracije u mestu Mure nedaleko od Raške policija cigarete pronašla u prtljažniku
RAŠKA – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški presekli su još jedan lanac šverca akciznom robom zaplenivši 1.140 paklica cigareta strane proizvodnje bez akciznih markica i prateće dokumentacije. Pročitajte još:... »

©2018 Netmark d.o.o.