Raška

Ekološki aktivisti: Novi Pazar je prešao kritičnu tačku zagađenja

Blic pre 1 dan
Gradska uprava Novog Pazara objavila je na zvaničnom sajtu Registar zagađivača koji, za sada, broji devet kompanija. Na spisku kompanija koje posluju na teritoriji Novog Pazara i svojim radom mogu uticati na životnu sredinu nalazi se i "Gradska… »

Mojsilović u Brigadi veze u Raškoj: Vrhunska obučenost

RTV pre 14 sati
RAŠKA - Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je danas sa saradnicima jedinicu Brigade veze razmeštenu u garnizonskom mestu Raška. General Mojsilović je ovom prilikom sagledao kapacitete za održavanje neprekidnosti… »

Pola veka Advokatske komore Čačak

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Čačak – U velikoj dvorani čačanskog Centra za kulturu, u subotu 8. oktobra od 13 sati biće održava svečana akademija povodom 50 godina postojanja i rada Advokatske komore Čačak. Ova dugoveka zajednica pravnika, jedna od najbrojnijih u našoj… »

Održana tribina o seksualnim i reproduktivnim pravima i zdravlju žena sa invaliditetom

Valjevska posla pre 1 dan
Tribina je održana u okviru projekta “Unapređenje seksualnog i reproduktivnog zdravlja i prava žena sa invaliditetom kroz povećanje njihovog kapaciteta za zagovaranje i senzibilizaciju zdravstvenih radnika”. Projekat realizuje Оrganizacija za… »

Dritan Abazović smijenio šefa koordinatora službi sigurnosti

Al Jazeera pre 3 dana
Premijer Crne Gore Dritan Abazović smijenio je Raška Konjevića sa mjesta šefa koordinatora službi bezbjednosti. Obrazlažući tu odluku, premijer je naveo loš rad i politizaciju Biroa. Konjević će, mada smjenjen sa pozicije koordinatora, kao… »

Abazović smenio Konjevića sa mjesta koordinatora službi bezbjednosti

Glas Amerike pre 3 dana
PODGORICA — Predsjednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović smijenio je u utorak, na sjednici Vijeća za nacionalnu bezbjednost, Raška Konjevića sa mjesta koordinatora bezbjednosnih službi. On je rekao da je Konjević smijenjen jer… »

Abazović smijenio šefa za koordinaciju bezbjednosnih službi

Slobodna Evropa pre 3 dana
Predsjednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović smijenio je 4. oktobra na sjednici Vijeća za nacionalnu bezbjednost (VNB), ministra odbrane Raška Konjevića sa mjesta šefa koordinatora službi bezbjednosti. Abazović je obrazlažući… »

Abazović smenio Konjevića sa mesta koordinatora službi bezbednosti

Politika pre 2 dana
PODGORICA - Premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović smenio je danas ministra odbrane Raška Konjevića sa funkcije šefa koordinatora službi bezbednosti, prenosi podgorički mediji. Abazović je Konjevića razrešio dužnosti… »

Abazović smijenio šefa koordinatora službi sigurnosti

Al Jazeera pre 2 dana
Premijer Crne Gore Dritan Abazović smijenio je Raška Konjevića sa mjesta šefa koordinatora službi bezbjednosti. Obrazlažući ovu odluku, premijer je naveo loš rad i politizaciju Biroa. Konjević će, mada smijenjen sa pozicije koordinatora, kao… »

Sukob zbog zaplenjenih cigareta: Abazović smenio Konjevića sa mesta šefa koordinatora službi bezbednosti

Euronews pre 2 dana
Crnogorski premijer Dritan Abazović smenio je Raška Konjevića sa mesta šefa koordinatora službi bezbednosti na sednici Veća za nacionalnu bezbednost. Prema rečima Abazovića, Konjević ostaje član Biroa, jer je ministar u tehničkom mandatu. "Cilj… »

Vesti dana »