Raška - vesti

U šleperu krio dva automobila i sada je ostao bez njih

Blic pre 14 minuta
Kada je teretnjak šabačkih registarskih oznaka koji je vozio 35-godišnji srpski državljanin iz Valjeva na putu ka Raškoj zaustavljen u mestu Bogutovac radi kontrole, carinici su bili iznenađeni prizorom koji su zatekli u prikolici. U njoj su se nalazili metalik sivi "mercedes benc" i "opel zafira"... »

U šleperu na magistrali našli dvoje kola bez tablica: Vozač nije imao nikakve papire za njih, ali to nije bio kraj... (foto)

Kurir pre 20 minuta
Carinici su tokom kontrole na magistralnom putu Kraljevo – Raška, pronašli dva automobila bez registarskih oznaka transportovanih šleperom, kao i dve nevažeće austrijske saobraćajne dozvole, saopštila je Uprava carina Srbije. "Kada je teretnjak šabačkih registarskih oznaka koji je vozio 35-godišnji... »

U šleperu dva strana automobila bez tablica

Vesti online pre 21 minut
Carinici su pre dva dana na magistralnom putu Kraljevo - Raška pronašli dva automobila bez registarskih oznaka, koja su prevožena šleperom, kao i dve nevažeće austrijske saobraćajne dozvole.
Kada je teretnjak šabačkih registarskih oznaka koji je vozio 35-godišnji srpski državljanin iz Valjeva na putu ka Raškoj zaustavljen u mestu Bogutovac radi kontrole, carinici su bili iznenađeni prizorom koji su zatekli u... »

Pokušao je da sakrije dve mašine u šleperu, ali nije ni slutio da će ga zaustaviti kod Bogutovca i pronaći njegovu "mečku" (foto)

Telegraf pre 38 minuta
Carinici su sproveli tzv. dubinsku kontrolu
Carinici su tokom dubinske kontrole 18. septembra 2018. godine, na magistralnom putu Kraljevo - Raška, pronašli dva automobila bez registarskih oznaka transportovanih šleperom, kao i dve nevažeće austrijske saobraćajne dozvole. Carinici pronašli prazne kutije od nakita... »

U šleperu dva strana automobila bez tablica

RTS pre 38 minuta
RTS: U šleperu dva strana automobila bez tablica
Carinici su pre dva dana na magistralnom putu Kraljevo-Raška pronašli dva automobila bez registarskih oznaka, koja su prevožena šleperom, kao i dve nevažeće austrijske saobraćajne dozvole.
Kada je teretnjak šabačkih registarskih oznaka, koji je vozio 35-godišnji srpski državljanin, iz Valjeva na putu ka Raški zaustavljen u mestu Bogutovac radi kontrole, carinici su bili iznenađeni prizorom koji su zatekli u... »

Kako su Rusi radili, gradili i ginuli u Kraljevu

Sputnik pre 1 sat
Ambasada Republike Srbije u Moskvi u saradnji sa Narodnim muzejom Kraljeva organizovala je prezentaciju i predavanje na temu „Kulturno nasleđe srednjovekovne Srbije i odnosi Srba i Rusa na primeru grada Kraljeva“, kojoj su prisustvovali uglavnom srpski i ruski studenti koji se školuju u glavnom gradu Rusije.
Dobrodošlicu gostima u Ambasadi Srbije u Moskvi poželeo je konzul Milan Živković. Suzana Novčić, muzejski savetnik, istoričar umetnosti, održala je predavanje „Srpska umetnost druge polovine 12. i 13. veka — Raška škola“ i... »

Premijera „Zlogonja“ 22. septembra u Kombank dvorani

RTS pre 3 sata
RTS: Premijera „Zlogonja“ 22. septembra u Kombank dvorani
Debitantski film Raška Miljkovića „Zlogonje“, zasnovan na motivima knjige „O dugmetu i sreći"“ pisca za decu i mlade Jasminke Petrović, beogradsku premijeru imaće 22. septembra u Kombank dvorani. Film u proizvodnji kuće „Akcija-produkcija“ već je osvojio i više nagrada na prestižnim festivalima kako u zemlji, tako i u svetu.
To je priča o 10-godišnjacima Jovanu i Milici. On je rođen sa parcijalnom cerebralnom paralizom i da bi se zaštitio od emotivnog povređivanja izmaštao je svet u kojem je superheroj, a njegovo telo bez ikakvih ograničenja. Milica,... »

Inspekcija u Raškom okrugu otkrila 1.200 radnika na crno

Danas pre 2 dana
U pet opština Raškog okruga (Novi Pazar, Kraljevo, Raška, Tutin i Vrnjačka Banja), inspekcija rada, za osam meseci ove godine, otkrila je više od 1.200 radnika na crno.
Ovo je rekao direktor Inspektorata rada Stevan Đorđević i ocenio da je Inspekcija rada za Raški okrug među tri najbolje u Srbiji. Đorđević je istakao, da su inspekcijske službe na teritoriji Srbije, za osam meseci, imale 13.000... »

Raška pred novim izazovima

Danas pre 2 dana
Održana svečana sednica Skupštine opštine Raška U „Pančićevoj sali“ hotela Grand na Kopaoniku danas je održana svečana sednica Skupštine opštine Raška, kojom je obeležena 173. godišnjica od osnivanja ove varoši.
Svečanoj sednici su pored odbornika i gostiju iz drugih gradova i opština prisustvovali i Branko Ružić, ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Jovan Vorkapić, direktor Republičke direkcije za imovinu, Nebojša Simović,... »

Raška čuva prošlost od zaborava

Danas pre 2 dana
U Galeriji Centra za kulturu "Gradac" otvorena treća izložba iz ciklusa "Upoznaj naš grad" U Galeriji Centra za kulturu „Gradac“ iz Raške otvorena je treća izložba iz ciklusa „Upoznaj naš grad: Raška od praistorije do kasnog srednjeg veka“, koja je deo bogatog programa kojim ovaj grad u ponedeljak, 17. septembra, obeležava svoj Dan opštine u znak sećanja na dan kada je 1845. godine knez Aleksandar Karađorđević potpisao ukaz o podizanju varoši Raške.
Vladar koji se borio za suverenitet Srbije prepoznao je pre ravno 173 godine važnost formiranja varoši na specifičnom geostrateškom položaju i neophodnost uspostavljanja institucija Kneževine Srbije na graničnoj liniji sa... »

Deo Novog Sada u petak bez vode

Radio 021  pre 2 sata  još 22 povezane

UEFA naredne nedelje odlučuje o kazni za Ronalda

Večernje novosti  pre 1 sat  još 31 povezana

FSS potvrdio, određene sudije za derbi, nema Mažića!

Sportske.net  pre 1 sat  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.