Rada Manojlović

Valentina: Ne stidim se sela, teško mi je kad pišu da sam seljanka kao Rada

Telegraf pre 1 dan
- Kada dođem iz Beogarada u svoje selo ja kažem: "Hvala Bogu, stigla sam" - rekla je zvezda Granda. Finalistkinja "Zvezde Granda", Valentina Kuzmanović ističe da obožava da ide u svoje rodno selo i da tamo provodi vreme, ali joj se ne dopada, kako je… »

"Teško mi je kad mi pišu da sam seljanka kao rada manojlović" Zvezda "Granda" priznaje: "Hvala Bogu da sam otišla iz…

Blic pre 1 dan
Valentina Kuzmanović iz "Zvezda Granda" ističe da obožava da ide u svoje rodno selo i da tamo provodi vreme. Ona je jedna od takmičarki prethodne sezone pomenutog takmičenja koja je izazvala najveću pažnju. Publiku je osvojila svojim glasom, ali i… »

Mešaj rado, mešaj Snimak dok Rada Manojlović vrcka guzom zatresao internet, a svi u šoku zbog njene pozadine! (video)

Alo pre 2 dana
Nastupi Rade Manojlović uvek su bombastični, a ona atmosferu dovede do usijanja i to svojim glasom. Ovoga puta na internetu se pojavio snimak dok igra, a njen rad guzom neko je snimio. e-stock/zipaphoto Pevačica, koja je u tom trenutku na sebi imala… »

"Ova je za hospitalizaciju!" Rada Manojlović na meti kritika zbog ove objave na Tviteru "Je l' ovo istina?"

Srbija danas pre 4 dana
Neverovatno! Zbog svojih antivakserskih stavova na Tviteru, Rada Manojlović poslednjih dana naišla je na mnogobrojne kritike javnosti i korisnika društvenih mreža. Pevačica, naime, nedeljama unazad na Tviteru iznosi neproverene informacije i… »

Bukti estradni rat: Stoja nazvala Radu Manojlović “matorka”

Vesti online pre 5 dana
Pevačice Rada Manojlović i Stoja Novaković su svojevremeno vodile medijski rat, nakon što je Novakovićeva rekla Harisu Berkoviću da mu treba mlađa devojka, te da je ona “matorka”. Rada je pre nekoliko meseci javno rekla da nema problem sa… »

Stoja i Rada Manojlović na ratnoj nozi Sukobu se ne nazire kraj, a sve je počelo zbog Harisa!

Alo pre 5 dana
Rada je htela da joj se Stoja izvini, a Stoja neće? Pevačice Rada Manojlović i Stoja Novaković su svojevremeno vodile medijski rat, nakon što je Novakovićeva rekla Harisu Berkoviću da mu treba mlađa devojka, te da je ona "matorka". Rada je pre… »

Bukti estradni rat! "ne treba mi ni za sto života": Stoja nazvala Radu Manojlović "matorka" a onda još žešće oplela!

Mondo pre 5 dana
Pevačice su u sukob ušle zbog Radinog dečka Harisa. Pevačice su u sukob ušle zbog Radinog dečka Harisa. Pevačice Rada Manojlović i Stoja Novaković su svojevremeno vodile medijski rat, nakon što je Novakovićeva rekla Harisu Berkoviću da mu… »

Rat i dalje traje: Rada htela da joj se Stoja izvini, a ona neće?

Telegraf pre 6 dana
Stoji je neko navodno nedavno predložio da se čuje sa Radom i da sedne s njom, te da o svemu otvoreno popričaju. Pevačice Rada Manojlović i Stoja Novaković su svojevremeno vodile medijski rat, nakon što je Novakovićeva rekla Harisu Berkoviću da… »

Rat na estradi: Stoja nazvala Radu Manojlović "matorkom" zbog Harisa, pa opelela: "Ne treba mi ni za sto života"

Blic pre 6 dana
Rada Manojlović i Stoja su svojevremeno vodile medijski rat, nakon što je Novakovićeva rekla Harisu Berkoviću da mu treba mlađa devojka, te da je ona "matorka". Iako je Rada Manojlović pre nekoliko meseci javno rekla da nema problem sa Stojom i da… »

Rada htela da joj se Stoja izvini, a ona neće ni da čuje? Rat koleginica sa estrade ne jenjava, Novakovićeva opasno…

Kurir pre 6 dana
Pevačice Rada Manojlović i Stoja Novaković su svojevremeno vodile medijski rat, nakon što je Novakovićeva rekla Harisu Berkoviću da mu treba mlađa devojka, te da je ona "matorka". Rada je pre nekoliko meseci javno rekla da nema problem sa Stojom i… »

Vesti dana »