Rada Trajković

Od neopravdanih izostanaka do društveno korisnog rada

RTS pre 5 dana
Od prošle školske godine primenjuje se pravilnik Ministarstva prosvete koji, za neprimereno ponašanje učenika, osim disciplinske mere određuje i društveno korisni rad. Pravilnik se više primenjuje u srednjim nego u osnovnim školama. Forum… »

Poziva Amerikance da preispitaju odnos prema Vučiću jer čuva prijateljske odnose sa Rusijom!

Alo pre 15 dana
Ponovo u kampanji. Đilasova Rada Trajković oglasila se na društvenoj mreži Tviter i pokrenula kamapnju da se preispita odnos Sjedinjenih Država prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, zbog toga što Vučić čuva prijateljske odnose sa Rusijom… »

„Bez obzira na emotivne želje Kurtija – presudiće racionalnost“

Vesti online pre 28 dana
Srbi su na poslednjim kosovskim izborima izgubili dostojanstvo, rekao je predsednik SLS Slobodan Petrović gostujuči u emisiji “Dogovor” RTV Kim-a i izrazio uverenje da je napravljen duboki razdor među ljudima i da će to imati dugoročne posledice… »

Tri naučnika sa Univerziteta u Nišu među svetskom elitom

Niške vesti pre 30 dana
Grupa istraživača sa Stanford univerziteta predstavila je u časopisu PLOS Biology rezultate višegodišnjeg istraživačkog projekta u okviru kojeg je izvršena evaluacija blizu sedam miliona svetskih istraživača. Autori rada su, na osnovu… »

Kadri Veselji na saslušanju u Hagu 4. decembra

Sputnik 07.11.2019
Lider PDK i bivši predsedavajući kosovske skupštine, Kadri Veselji, saopštio je da je primio poziv na saslušanje od strane Specijalnog suda, na današnjoj konferenciji za štampu. Saopštio je da će otputovati u Hag 4. decembra, prenosi KTV. Ranije… »

Kadri Veselji ide u Hag 4. decembra

B92 07.11.2019
Lider PDK i bivši predsedavajući kosovske skupštine Kadri Veselji saopštio je da je primio poziv na saslušanje od Specijalnog suda. Saopštio je da će otputovati u Hag 4. decembra, prenosi KTV. Ranije se u kosovskoj javnosti spekulisalo da je on… »

Vučić: Srpska lista dobila ogromnu podršku Srba sa Kosova

Beta video 04.11.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je uprkos pritiscima Srpska lista dobila ogromnu podršku Srba sa Kosova, jer kako je rekao ``ti ljudi na drugačiji način doživljavaju Kosovo nego Rada Trajković, (Nenad) Rašić i (Slobodan)… »

Zahteva da se Srbija odrekne Putina! Đilasovi saborci imaju novi plan sa NATO

Alo 03.11.2019
Krenulo sprovođenje dogovora na jučerašnjem sastanku sa Palmerom. Nakon jučerašnjih razgovora "podobnih" Srba sa Kosova i Metohije sa visokim američkim zvaničnikom Metjuom Palmerom, došlo je do prvih aktivnosti sa ciljem rušenja Vučića i… »

Dalibor jevtić: Štitimo interese srpskog naroda

Kurir 30.10.2019
Ako neko želi da zbog nekih drugih razloga prekrši Ustav prilikom formiranja nove vlade Kosova, to nije naš problem. Srpska lista (SL) nikada neće podržati politiku nestajanja Srba s Kosova, klimanja glavom i ličnih interesa, koju promovišu Nenad… »

Zeka: Trajkovićeva veći patriota i razumnija od kosovskih političara

Večernje novosti 29.10.2019
Zeka je reagovao na izjavu Trajkovićeve za Kosovo Onlajn. Predsednik Evroatlantske partije Kosova Miljaim Zeka ocenio je kako je veliko čudo da Rada Trajković iz koalicije Sloboda bude veći patriota i razumnija od kosovskih političara. Zeka je… »

Vesti dana »