Radoš Bajić

Nakon što je i on preležao koronu Unuka Radoša Bajića zaražena opakim virusom, poznati glumac se momentalno oglasio…

Alo pre 4 dana
On se uspešno oporavio i povukao iz javnosti budući da oporavak od korone traje malo duže. Proslavljeni srpski glumac i reditelj Radoš Bajić bio je dve nedelje u bolnici nakon što je hospitalizovan zbog korona virusa. On se uspešno oporavio i… »

Unuka radoša bajića zaražena koronom: "Hoće li neko ovom narodu da objasni šta se desilo sa epidemijom kovida?!"

Blic pre 4 dana
Proslavljeni srpski glumac i reditelj Radoš Bajić bio je dve nedelje u bolnici nakon što je hospitalizovan zbog korona virusa. On se uspešno oporavio, a sada se oglasio na svom Instagram profilu, jer je još jedan član njegove porodice bori s ovom… »

Hoće li neko ovom narodu da objasni šta se događa sa epidemijom kovida? Radoš Bajić se oglasio nakon što mu je zaražena…

Kurir pre 6 dana
Radoš Bajić bio je dve nedelje u bolnici nakon što je hospitalizovan zbog korona virusa. Proslavljeni srpski glumac i reditelj uspšeno se oporavio, a sada se oglasio na svom Instagram profilu, jer je još jedan član njegove porodice bori s ovom… »

Gola do kože sedi u krilu Radošu Bajiću Mirjana Karanović kao od majke rođena u scenama koje su svi zaboravili!

Alo pre 7 dana
Mirjana Karanović briljirala je u svim ulogama koje je tokom svoje karijere odigrala, a u privatnom životu poznata je po tome što je pobornik nudizma. Glumica je često u javnosti pokazivala svoje telo i uvek s ponosom isticala da je nudista. Međutim… »

Radoš Bajić se ne odvaja od bolesnog oca: Bolan prizor i njegove srceparajuće reči rastužuju

Telegraf pre 8 dana
Bajić se već neko vreme brine o bolesnom ocu. Srpski glumac i reditelj Radoš Bajić, prizorom koji slama srce, rastužio je mnoge. Naime, Radoš je na svom Instagram profilu objavio je fotografiju na kojoj je pored postelje svog bolesnog oca. Ovaj… »

Podelila fotke stare 3 decenije: To je bio preloman trenutak u njenoj karijeri, ali malo ljudi je prepoznalo! (foto)

Kurir pre 11 dana
Glumica Hristina Popović je podelila zanimljivu fotografiju na Instagramu. Ona se podsetila bitnog trenutka u svom životu, a tiče se snimanja jednog filma i njenih početaka u sedmoj umetnosti. View this post on Instagram A post shared by Hristina… »

Radoš Bajić: "učimo od predaka i heroja Halijarda"

Blic 28.07.2021
Ovih dana je završen prvi deo snimanja filma “Heroji Halijarda” i TV serije “Vazdušni most” u čijem središtu je najveća pojedinačna akcija spasavanja saveznickih pilota u Drugom svetskom ratu u leto 1944. godine sa improvizovanog aerodroma… »

Nastavak snimanja "Halijarda" na proleće: Završena prva faza filmskog i TV projekta Radoša Bajića o čuvenoj akciji…

Večernje novosti 23.07.2021
Radoš Bajić na snimanju "Heroja Halijarda" / Foto Promo Nakon daljih priprema, koje počinju na jesen, ekipa će snimanje ovog filmsko-televizijskog projekta nastaviti na proleće 2022. godine. Ova ratna drama inspirisana je akcijom spasavanja… »

Ovo je supruga radoša bajića! Ljubav traje 50 godina, pobedila je tešku bolest, a evo kako izgleda i šta je o njoj napisao…

Kurir 16.07.2021
Glumac Radoš Bajić skoro pet decenija je u srećnom braku sa suprugom Milenom. On je juče na svom Instagramu objavio emotivnu poruku, kao i zajednički selfi s njom. "I danas je važan dan, kao svaki koji dočekamo u zdravlju, miru i spokoju. Moja… »

Posle onoga što su mi uradili, zarekao sam se da neću da se bavim nacionalnim temama Radoš Bajić prekršio obećanje!

Alo 14.07.2021
Reditelj i glumac Radoš Bajić autor je brojnih serija koje nacija rado gleda, međutim pre nekoliko godina njegovo delo "Ravna Gora" doživela je neuspeh zbog čega je on odlučio da prestane da "oživljava" teme o nacionalnoj istoriji. Ipak… »

Vesti dana »