Radoje Zvicer

"Zvicer mi je poslao sliku iz bolnice sa crevom u ustima i podignutim palcem": Lalić progovorio o vođi kavačkog klana

Kurir pre 1 dan
Srđan Lalić, svedok saradnik, nastavio je danas svedočenje na suđenju Veljku Belivuku i pripadnicima njegove kriminalne grupe, a pitanja mu je postavljao optuženi Marko Miljković. Između ostalog, pitao ga je da li poznaje Radoja Zvicera, vođu… »

Ko strahuje od povratka Luke Bojovića?

Nova pre 3 dana
Bivši pripadnik Arkanove dobrovoljačke garde, ali i sin rektorke Univerziteta i omiljenog direktora Zoološkog vrta, posle 10 godina provedenih u zatvoru u Španiji, vraća se u Srbiju. Ali i u drugačije okolnosti. Reporter: Marija Čanković… »

Akcija hapšenja vračarske kriminalne grupe: Stigli novi dokazi sa „Skaj“ aplikacije (VIDEO)

Insajder pre 10 dana
Prva akcija novog ministra policije Bratislava Gašića - rano jutros, uhapšeno je 17 pripadnika vračarske kriminalne grupe, koju je, kako tvrdi Tužilaštvo, finansirao kavački narko-klan, i koja je bila predviđena za izvršenje najtežih krivičnih… »

Tužilaštvo analizira Lalićev iskaz

Politika pre 13 dana
Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) analizira iskaz koji je Srđan Lalić, svedok okrivljeni u postupku protiv Veljka Belivuka i ostalih članova njegove organizovane grupe, dao pred sudskim većem na poslednjem pretresu kada je govorio o… »

Za godinu dana iza rešetaka skoro 200 pripadnika kavačkog klana! Krvoločna banda iz Kotora oslabljena, ali osveta i dalje…

Kurir pre 12 dana
"Kavčani" imaju mnogo novca, kao i saradnike među mnogim narko-bandama širom sveta, tako da ih hapšenje brojnih saradnika nije oslabilo, kaže kriminolog Dobrivoje Radovanović. Za samo godinu dana iza rešetaka u više zemalja širom regiona i Evrope… »

Osveta i dalje traje Za samo godinu dana iza rešetaka našlo se skoro 200 pripadnika zloglasnog kavačkog klana

Alo pre 12 dana
Kavčani" imaju mnogo novca, kao i saradnike među mnogim narko-bandama širom sveta, tako da ih hapšenje brojnih saradnika nije oslabilo, kaže kriminolog Dobrivoje Radovanović. Za samo godinu dana iza rešetaka u više zemalja širom regiona i Evrope… »

Ekskluzivno! Zvicerov ultimatum Vukotiću: Ako hoćeš mir između "škaljaraca i "kavčana", daj mi glavu ubice Roganovića!

Alo pre 13 dana
Šef kavačkog klana u zamenu za kraj krvoprolića tražio od pokojnog vođe škaljaraca da mu preda ubicu Vladimira Roganovića. Zahtev odbili i on i njegov brat Igor. „Vakat je za ime, je l’ sad dosta? Do 18. decembra u ponoć.“ Ovo je poruka koju… »

"Blic" otkriva: Ovako su Vračarci ubijali svoje žrtve: Danima ih pratili i zapisivali navike, pa svoje zverske planove…

Blic pre 14 dana
Organizovana kriminalna grupa "Vračarci" kojom je rukovodio Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara osumnjičena je za tri ubistva - Aleksandra Halabrina, Aleksandra Šarca i Dragana Ristića. Inače, klan Nikole Vušovića radio je za "kavački", na… »

Ekskluzivna fotografija vođa "vračaraca" Ludi Džoni, Dekster i Giba u Beču spremali napad na državni vrh!

Alo pre 17 dana
Redakcija Alo! došla je u posed ekskluzivne fotografije na kojoj se nalaze vođe "vračaraca" Nikola Vušović Džoni, Dario Đorđević Dekster i Dušan Jovanović, zvani Giba. Fotografija je nastala dok su šefovi ozloglašene bande bili u Beču… »

Džoni sa Vračara kopirao Belivuka! Vušović likvidirao svoje žrtve po uzoru na klan Velje Nevolje

Kurir pre 18 dana
Pripadnici kriminalne grupe Džonija sa Vračara, OKG "Vračarci", osumnjičeni su za tri ubistva, Aleksandra Halabrina, Aleksandra Šarca i Dragana Ristića Čađe, a sudeći po načinu na koji su izvršavali likvidacije i prema onome što je navedeno u… »

Vesti dana »