Radovan Karadžić

Posle sledećeg rata neće imati ko da pregovara: Radovan Karadžić sluti da se čovečanstvu ne piše dobro

Večernje novosti pre 3 dana
Prvi predsednik Republike Srpske za "Novosti", o novom imperijalizmu i kopči između krize U BiH i stanja u svetu. NE znam gde teorija smešta početak imperijalizma, ali posezanje za tuđim dobrima i teritorijama postoji otkad postoji ljudska vrsta, pa… »

Radovan Karadžić: "Čovečanstvu se ne piše dobro, ukoliko bude rata..."

Alo pre 3 dana
Prvi predsednik Republike Srpske pričao o novom imperijalizmu i kopči između krize U BiH i stanja u svetu. Ovako prvi predsednik Republike Srpske i haški zatočenik Radovan Karadžić odgovara na pitanje "Novosti" da li postoji veza između događaja… »

Karadžić: Nemci nikada nisu demantovali da su hteli da na tlu SFRJ stvore „veliku Nemačku“

Sputnik pre 3 dana
Nekadašnji zapadni posrednik, Amerikanac Sajrus Vens, nekoliko puta je javno rekao da se u bivšoj Jugoslaviji vodi Genšerov rat, aludirajući na nekadašnjeg šefa nemačke diplomatije Hansa Ditriha Genšera, što Nemačka nije osporila. Bivši… »

"Istorija se ponavlja": Varufakis uporedio libijskog "gospodara rata" Haftara sa Radovanom Karadžićem

Blic pre 3 dana
Janis Varufakis je uporedio libijskog pobunjeničkog generala Kalifu Haftara sa bivšim liderom bosanskih Srba Radovanom Karadžićem, osuđenim ratnim zločincem. Bivši grčki ministar finansija i lider opozicione partije "MeRA25" to je izjavio nakon… »

Novinarka opisala zašto je dozvolila Radovanu Karadžiću da je "leči energijom" i izazvala buru na društvenim mrežama

Blic pre 4 dana
Novinarka "Njujork tajmsa", koja je napisala knjigu o Radovanu Karadžiću, opisala je kako je dopustila ratnom zločincu da je "leči energijom". Njen članak je izazvao veliki broj komentara i kritika na društvenim mrežama. - Nekoliko puta Radovan… »

Profesorka Džesika Stern prvi put svedočila o susretu sa Karadžićem

Alo pre 4 dana
Zašto sam dopustila osuđenom ratnom zločincu da me isceljuje energijom. Profesorka Džesika Stern se 2015. sastala sa Radovanom Karadžićem u Hagu. Kako sama kaže, ćutala je o tom susretu gotovo pet godina, a sada je u „Njujork tajmsu“ objavila… »

"Radovan stao iza mene, iz dlanova počeli da mi rastu čempresi!" Američka profesorka tvrdi da Karadžič ima božansku…

Srbija danas pre 4 dana
Profesorka Džesika Stern se 2015. sastala sa Radovanom Karadžićem u Hagu. Kako sama kaže, ćutala je o tom susretu gotovo pet godina, a sada je u "Njujork tajmsu" objavila članak "Zašto sam dopustila osuđenom ratnom zločincu da me isceljuje… »

“Zašto sam mu dozvolila da me isceljuje bioenergijom”: Provela je sa Radovanom Karadžićem 48 sati…

Nedeljnik pre 4 dana
Foto: Profimedia Nekoliko puta je Radovan Karadžić želeo da mi pokaže svoju veštinu u bioenergetskom lečenju. Prvi je bio 23. januara 2015. godine, tokom trećeg od 12 četvoročasovnih razgovora koje smo vodili između oktobra 2014. i novembra… »

Amerikanka ispričala kako je isceljivao Radovan Karadžić

Politika pre 4 dana
Američka istražiteljka Džesika Štern iz „Pardi” škole za globalne studije na univerzitetu u Bostonu objavila je „Njujork tajmsu” esej o tome kako je bio energijom isceljivao Radovan Karadžić, piše bosanski sajt “Kliks”. Ona je, kako… »

Gadafi i Arafat su imali savet za Aliju koji je mogao da spreči rat u Bosni

Alo pre 10 dana
Sa Izetbegovićem sam imao dobro razumevanje sve do početka krize. Saznao da su Aliji Izetbegoviću Arafat i Gadafi, odvojeno, savetovali da ostane sa Srbima. U seriji diskretnih susreta Adil Zulfikarpašić mi je izneo mnoge svoje analize, a pred rat, u… »

Vesti dana »