Radovan Karadžić

„Radovan Karadžić je lečio od steriliteta kod mog ćaleta na klinici“: Bizarno poznanstvo Baneta Sanšajna sa haškim…

Nova pre 18 sati
Kultni beogradski rep sastav Sunshine tradicionalno će nastupiti u Domu omladine 14. februara od 21 sat, a u susret koncertu pričali smo sa frontmenom Banetom. Bane je u razgovoru za Nova.rs govorio o stanju u državi, kako mu je beli mag pomogao da… »

„Radovan Karadžić je lečio od steriliteta kod mog ćaleta na klinici“: Bizarno poznanstvo Baneta Sanšajna sa ratnim…

Nova pre 18 sati
Kultni beogradski rep sastav Sunshine tradicionalno će nastupiti u Domu omladine 14. februara od 21 sat, a u susret koncertu pričali smo sa frontmenom Banetom. Bane je u razgovoru za Nova.rs govorio o stanju u državi, kako mu je beli mag pomogao da… »

Belivukov saradnik danas pred sudom Tadić nasmrt pretukao gosta beogradskog kluba, čeka novu presudu!

Alo pre 2 dana
Suđenje Milovanu Tadiću Miksi, navodnom saradniku Veljka Belivuka, koji je optužen da je kao član obezbeđenja noćnog kluba "Tilt" u decembru 2015. pretukao gosta Slobodana Vukića, koji je dve nedelje kasnije preminuo, nastavlja se danas pred Višim… »

Schmidt ne isključuje upotrebu Bonnskih ovlasti za sankcije pojedincima

Slobodna Evropa pre 10 dana
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt obratio se u ponedjeljak pred Odborom za vanjske poslove pri britanskom parlamentu. Način na koji je održana proslava Devetog januara ove godine, koja se fokusirala na demonstraciju srpskog… »

Pavić: Cilj sda je etničko čišćenje Srba; računaju na pomoć Zapada na tom planu!

Pravda pre 10 dana
„SDA je dosledna sebi, od svog osnivanja, tako da nema mesta čuđenju. Osnova njihovog programa, njihovog predratnog, ratnog i posleratnog angažmana je antisrpska. Njihov cilj je BiH pod dominacijom bh muslimana, u skladu sa Islamskom deklaracijom… »

Samo par metara dalje je sedeo Radovan Karadžić i pio šljivu "Sada su došli neki nikogovići i glume kriminalce"

Alo pre 12 dana
A. R je posle krađe u prodavnici u kojoj je svojevremeno kupovao Radovan Karadžić, kolima pokosio prodavca i stariju ženu. Policija u Beogradu, brzom akcijom, uhapsila je A.R. (35) zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti… »

Obrana tvrdi da je Stanišić bio 'mirotvorac', Tužilaštvo da je 'stvorio jedinice za etničko čišćenje'

Slobodna Evropa pre 16 dana
Obrana Jovice Stanišića, bivšeg šefa Službe državne bezbjednosti (SDB) tvrdi da je "Stanišić dokazano bio ključni mirotvorac" tokom ratova u bivšoj Jugoslaviji, u žalbenom pretresu koji je počeo 24. januara. Predmet protiv Stanišića i Franka… »

Vremeplov: Karadžić prihvatio Vens-Ovenov plan za BiH

RTV pre 28 dana
NOVI SAD - Na današnji dan 1993. na mirovnim pregovorima u Ženevi predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić prihvatio je ustavne principe predviđene Vens-Ovenovim mirovnim planom za BiH. Danas je sreda, 12. januar, 12. dan 2022. Do kraja godine… »

"Morao sam kriomice da pomažem srpski narod": Isplivao do sada neviđeni video-snimak Mila Đukanovića kad je bio veliki…

Večernje novosti pre 29 dana
"DA NIJE Milo Đukanović pomogao Vojsci Republike Srpske, ista na čelu sa Ratkom Mladićem ne bi oslobodila Srebrenicu i ne bi došlo do zločina u tom gradu", izjavio je za "BORBU" nekadašnji bliski saradnik bivšeg predsednika Republike Srpske… »

Srbi još pamte Radovana: Zašto Britanci maltretiraju Karadžića?

Večernje novosti pre 30 dana
SVAKO od nas treba da doprinese da Republika Srpska opstane još mnogo godina, rekla je kćerka prvog predsednika Republike Srpske Radovana Karadžića Sonja Karadžić-Jovičević. Foto AP - Radi se o nadi, trudu i želji da svako od nas doprinese da… »

Vesti dana »