Rešenje kombinovanog testa

Ovo su rešenja iz kombinovanog testa na maloj maturi (foto)

iKragujevac 20.06.2019
Mali maturanti danas su polagali kombinovani test, koji obuhvata znanja svršenih osmaka iz hemije, fizike, istorije, geografije i biologije. Test je počeo jutros u 9 sati, a ministar prosvete Mladen Šarčević uverava da pitanja nisu procurila… »

I rezervni test je provaljen? Objavljene fotografije na društvenim mrežama, autori tvrde da je ovo dokaz da su rešenja bila…

Kurir 19.06.2019
Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije s navodnim rešenjima kombinovanog testa koji su mali maturanti polagali danas. S obzirom da su pitanja i rešenja pisana latinicom i bez kukica, pretpostavlja se da je test prekucan na brzinu. Na… »

Kombinovani test, Rešenja! Pogledajte odgovore na pitanja koja su mali maturanti danas polagali

Press 19.06.2019
Mali maturanti su danas na maloj maturi rešavali kombinovani test. Testiranje je završeno u 11 časova, a evo rešenja tog testa. Foto:Blic Rešenja kombinovanog testa možete pogledati i u pdf formatu. Mala matura počela je u ponedeljak testom iz… »

Prijemni za srednje škole i novi protest: Ko je odgovoran za „curenje“ testova

BBC News 19.06.2019
Osmaci su danas ponovo izašli na ulice Beograda tražeći ostavke odgovornih za to što su se rešenja testa iz matematike pojavila u javnosti. Dan pošto su „procurili" testovi iz matematike, osmaci su polagali kombinovani test. U školske klupe će… »

Polaganje kombinovanog testa prošlo u najboljem redu; Rešenja testa

Plus online 19.06.2019
U osnovnim školama danas su budući srednjoškolci polagali kombinovani test u okviru završnog ispita. Naša ekipa danas je oko 11 časova bila u Osnovnoj školi “Sveti Sava”. Učenici, sa kojima smo tom prilikom razgovarali, istakli su da… »

Završen kombinovani test, objavljena rešenja

Radio 021 19.06.2019
Mali maturanti polagali su danas kombinovani test iz hemije, fizike, istorije, geografije i biologije. Test iz matematike, koji je trebalo da se održi u utorak, pomeren je za četvrtak, zbog toga što se sadržaj testa pojavio u javnosti. Rešenja… »

Zavod za obrazovanje Srbije: Test protekao bez nepravilnosti

Danas 19.06.2019
Kombinovani test koji su učenici danas polagali za upis u srednje škole u Srbiji protekao je bez problema i nije bilo bojkota koji je najavio deo osnovaca nakon što je za 20. jun odložen ispit iz matematike, izjavila je za RSE Dragana Stanojević… »

Pobuna maturanata zbog odlaganja testa! (foto, video)

Mondo 18.06.2019
Mali maturanti, njih nekoliko stotina, okupili su se danas ispred zgrade Ministarstva prosvete zbog odlaganja testa iz matematike i kratko su blokirali saobraćaj u Nemanjinoj ulici. Tražili ministra, ali bezuspešno. Pokrenuta peticija! Maturanti… »

Konačna odluka! Polaganje kombinovanog testa ipak sutra: Ministarstvo tvrdi da su sve verzije rešenja objavljene na…

Kurir 18.06.2019
Fotografije kombinovanih testova koje su se pojavile na društvenim mrežama su lažne, prema tome testovi za polaganje tog dela male mature nisu "provaljeni", pa će sutra kako je i predviđeno, biti održano polaganje kombinovanih testova, rečeno je u… »

Vežbajte uz "Blic" za malu maturu: Kako da kombinovani test ne bude bauk za osmake

Blic 19.05.2019
Provera znanja iz pet predmeta zvuči zastrašujuće za svakog maturanta. "Blic" vam zato sutra poklanja testove za vežbanje i polaganje završnog ispita. U pitanju je zbirka sa pitanjima i rešenjima iz svih oblasti. Od 17. do 19. juna mali maturanti… »

Vesti dana »

Vučić: Auto-put za ponos cele Srbije

Beta pre 34 minutajoš 49 povezanih