Renault Megane

U Negotinu i Boru vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivinih supstanci

Danas pre 11 dana
Policija je u Negotinu i Boru tokom kontrole u dane vikenda zadržala dvojicu vozača zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola i trećeg koji je odbio da se alkotestira. Prema saopštenju portparola Policijske uprave u Boru, negotinska… »

Pijani vozač kriv za tragediju kod Hipodroma? Novi detalji stravične nesreće u Beogradu

Blic pre 23 dana
Motociklista (30) stradao je večeras u nesreći koja se dogodila kod Hipodroma u Beogradu. Naime, do nesreće je došlo kada je Đ. Đ. (26), koji je upravljao "opel korsom" prešao u kontra smer i naleteo na "reno megan" koji je vozio U. Đ. (28). Na… »

Detalji nesreće kod Hipodroma: Vozač auta prešao u suprotnu traku s 1,2 promila

Nova pre 22 dana
Jednom od vozača koji je učestvovao u lančanom sudaru izmereno 1,2 promila lakohola u krvi. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.10 sati na Čukarici kod Hipodroma poginuo je motociklista (30). Naime, do nesreće je došlo kada je Đ. Đ… »

Detalji nesreće kod Hipodroma: Autom prešao u kontra smer i izazvao sudar, motociklista poginuo, 5 povređeno

Telegraf pre 23 dana
Vozač motocikla poginuo je na licu mesta. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.10 sati na Čukarici kod Hipodroma poginuo je motociklista (30). Naime, do nesreće je došlo kada je Đ. Đ. (26), koji je upravljao "opel korsom" prešao u… »

Oboren pešak kod Zvezde, preminuo na licu mesta [video]

iKragujevac pre 24 dana
U saobraćajnoj nesreći koja se večeras oko 21 i 30h dogodila u ulici Kraljevačkog bataljona, kod Zvezde, oboren je pešak, koji je preminuo na licu mesta. Do nesreće je došlo kada je pešaka oborio automobil "Renault Megan". Ekipa Hitne pomoći je… »

Pet meseci porodica traga za Živojinom: „Svi se nadamo da je živ“

Nova pre 24 dana
Više od pet meseci je prošlo, a od Živojina Strizovića, koji je nestao petnaestog februara tekuće godine, za sada, nema ni traga ni glasa, kaže za Nova.rs njegova sestra Sanja Simeunović. Prema njenim rečima, ona, kao i njegovi roditelji se mole… »

Za živojinom se i dalje traga! Nestao pre pet meseci, a reči njegove sestre slamaju srca

Srbija danas pre 24 dana
Više od pet meseci je prošlo, a od Živojina Strizovića, koji je nestao petnaestog februara tekuće godine, za sada, nema ni traga ni glasa, kaže njegova sestra Sanja Simeunović. Prema njenim rečima, ona, kao i njegovi roditelji se mole da je živ… »

Nastradao državljanin Srbije: Saobraćajna nesreća u Lepencu na magistrali Bijelo Polje-Mojkovac

Večernje novosti pre 25 dana
U SAOBRAĆAJNOJ nesreći u mestu Lepenac, na magistralnom putu Bijelo Polje-Mojkovac, poginuo je državljanin Srbije R.M. (56) koji ima prebivalište u Baru. Foto: B. D. On je upravljajući vozilom "reno megan", iz za sada neutvrđenih razloga izgubio… »

Srbin izgubio kontrolu na „meganom“: Detalji tragične nesreće u Crnoj Gori

Nova pre 25 dana
U saobraćajnoj nesreći oko 11.00 časova, u mestu Lepenac, između Mojkovca i Bijelog Polja, poginuo je državljanin Srbije M.R. (56). Kako „ Vijesti“ saznaju iz Osnovnog državnog tužilaštva, M.R. je upravljajući vozilom marke „reno megan“… »

Poginuo državljanin Srbije, autom udario u potporni zid u Lepencu, na putu između Mojkovca i Bijelog Polja

Danas pre 25 dana
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 11 sati, u mestu Lepenac, između Mojkovca i Bijelog Polja, poginuo je državljanin Srbije M. R. (56). Kako Vijesti saznaju iz Osnovnog državnog tužilaštva, M. R. je upravljajući vozilom marke „reno… »

Vesti dana »