Renault

„Verujem da je to ciljano učinjeno“: Oštećen automobil kragujevačkog novinara Nenada Živadinovića

N1 Info pre 7 dana
Prošle noći u naselju Aerodrom, u ulci Atinskoj oštećeno je privatno vozilo novinara portala Ritam grada Nenada Živadinovića. Automobilu marke Reno megan iz 2005. godine ispred zgrade u kojoj živi novinar Živadinović razbijena je šoferšajbna… »

Nova foto revolucija: Prvi telefon sa dve periskopske kamere stiže početkom sledeće godine

Mondo pre 7 dana
Sistem kamera predstojećeg Oppo Find X7 Pro flagshipa će biti unapređen XCD sistemom kalibracije boja razvijenim u saradnji sa švedskom kompanijom Hasselblad. Sistem kamera predstojećeg Oppo Find X7 Pro flagshipa će biti unapređen XCD sistemom… »

Ignjatović (GrađanIN) : Vodovod troši novac nenamenski, direktor da podnese ostavku

In medija pre 8 dana
„Sada smo otkrili pravu istinu, oprvdano sumnjamo da se lažnim fakturama pokrivalo izvlačenje novca iz budžeta i taj novac je potrošen. „. Pokret GrađanIN u svom saopštenju navodi da je JKP Vodovod i kanalizacija trošio nenamenski novac te zbog… »

Nova presuda protiv plemena koja pokušavaju zaustaviti izgradnju rudnika litijuma

Glas Amerike pre 8 dana
Reno, Nevada — Federalni sud u Nevadi presudio je protiv starosjedilačkih američkih plemena koja već dvije godine pokušavaju zaustaviti izgradnju jednog od najvećih rudnika litijuma na svijetu. Američka okružna sutkinja Miranda Du presudila je u… »

Dve osobe biće saslušane u VJT-u u Vranju zbog krijumčarenja ljudi

Jug press pre 7 dana
VRANJE-SURDULICA Policijski službenici iz Surdulice u nedelju su zadržali dvojicu stranih državljana 48 sata zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. Državljanin Alžira (24) i državljanin… »

Renault do 2031. planira sedam električnih modela

Telegraf pre 8 dana
Iz Renaulta ujedno kažu da će njihovi budući električni modeli biti raspoređeni u A, B i C segmentima. Otkrivši planove na temu tranzicije na paletu električnih automobila, francuski proizvođač Renault će lansirati sedam novih električnih… »

Zašto je prelazak na električna vozila 2035. utopija

B92 pre 8 dana
Neki stručnjaci tvrde da se EU opametila i da ce rok za potpunu elektrifikaciju voznog parka pomeriti na 2050. godinu. Iz sveta električnih automobila stižu veoma kontradiktorne vesti. Sa jedne strane, Renault uspostavlja brend samo za "strujaše", Kia… »

Alžirac i Marokanac krijumčarili Sirijce

OK radio pre 8 dana
Policija iz Surdulice zadržala je na 48 sati dvojicu stranih državljana zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumlašenje ljudi. Državljani Alžira (24) i Maroka (20) u vozilu marke reno klio, koje su uzeli… »

Alžirac i Marokanac iznajmili auto, pa "strpali" 5 Sirijica u njega: Uhapšeni u Surdulici za krijumčarenje

Telegraf pre 8 dana
Sirijci bili u gepeku i bez dokumemata. Policija iz Surdulice zadržala je u nedelju na 48 sati dvojicu stranih državljana zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. Državljani Alžira (24) i… »

Renault Twingo EV: Pristupačan gradski električni automobil ispod 20.000 evra

Nova ekonomija pre 8 dana
Reno je predstavio novi model Renault Twingo EV, koji će svojom relativnom pristupačnošću i efikasnošću biti iskorak tržištu malih gradskih automobila, Twingo EV će biti ponuđen po ceni ispod 20.000 evra, što predstavlja značajan korak ka… »

Vesti dana »