Republika Srpska - vesti

Dodik za nedelju dana kod Putina

Večernje novosti pre 5 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik putuje za nedelju dana u Soči gde će se sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik putuje za nedelju dana u Soči gde će se sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Dodik je za Sputnjik rekao da je još ranije bilo reči da se krajem septembra, početkom oktobra... »

Dodik: Bez Srbije mnoge stvari ne bismo mogli da uradimo

Dnevnik pre 7 sati
BANjALUKA: Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posebno je danas, tokom otvaranja Severnog krila UKC-a, zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na pomoći koju je Srbija uputila Republici Srpskoj.
Dodik je zahvalio i ministri zdravlja Srbije Zlatiboru Lončaru. "Želim da zahvalim gospodinu Lončaru što pripada timu gospodina Vučića koji gleda u Republiku Srpsku i ne pita šta vi tamo radite, nego pita šta vama treba", istakao... »

Istorijski momenat za BiH uz pomoć Srbije!

Vesti online pre 9 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posebno je danas, tokom otvaranja Severnog krila Univerzitetskog kliničkog centra, zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na pomoći koju je Srbija uputila Republici Srpskoj. Mediji u Banjaluci ocenili su da je reč o istorijskom momentu za zdravstvo Republike Srpske.
Dodik je zahvalio i ministru zdravlja Srbije Zlatiboru Lončaru. On je istakao da bez Srbije mnoge stvari ne bi mogle da budu urađene. - Nismo mogli ništa da uradimo ni onda kad smo ovde vodili borbu i kad su mnogi naši stradali... »

Dodikov put u Sarajevo

Danas pre 7 sati
Most Radija Slobodna Evropa Omer Karabeg: Ko će pobediti na oktobarskim izborima u Republici Srpskoj, prvenstveno u trci za člana Predsedništva BiH, razgovaraju Ivan Šijaković, profesor sociologije na Univerzitetu u Banjaluci, i Žarko Papić, politički analitičar iz Sarajeva.
Ivan Šijaković: Kandidaturom za Predsedništvo BiH Dodik želi da poruči da će pod svojom kontrolom imati ne samo Republiku Srpsku nego u neku ruku i BiH. Karabeg: Dodik kaže da neće napuštati Republiku Srpsku već će, kako kaže,... »

Dodik putuje kod Putina: Sastanak predsednika RS i Rusije za nedelju dana u Sočiju

Kurir pre 10 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik putuje za nedelju dana u Soči gde će se sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.
Dodik kaže da je još ranije bilo reči da se krajem septembra, početkom oktobra sretne sa Putinom. Na pitanje koji je povod za sastanak Dodik odgovara: "Kud ćete bolji povod nego da sretnete Putina. To je fenomenalni povod i... »

Istorijski trenutak za Republiku Srpsku, uz pomoć Srbije

Sputnik pre 9 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posebno je danas, tokom otvaranja Severnog krila Univerzitetskog kliničkog centra, zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na pomoći koju je Srbija uputila Republici Srpskoj. Mediji u Banjaluci ocenili su da je reč o istorijskom momentu za zdravstvo Republike Srpske.
Dodik je zahvalio i ministru zdravlja Srbije Zlatiboru Lončaru. „Želim da zahvalim gospodinu Lončaru što pripada timu gospodina Vučića koji gleda u Republiku Srpsku i ne pita šta vi tamo radite, nego pita šta vama treba“, istakao... »

Koliko metaka može stati u tijelo vašeg djeteta?

Al Jazeera pre 15 sati
Na današnji dan, prije tačno 26 godina, mučki su pripadnici Vojske Republike Srpske ubili 45 mještana Novoseoca.
Tu sam pronašla svoje dijete. Bilo ih je četvorica u toj rupici. Prepoznala sam ga po lančetu, džemperu, obući i po koščicama. Kosti svog djeteta poznajem. S prednje strane džemper je bio netaknut, kao da metak nije prošao, ali... »

Kusturica otkriva za Sputnjik zašto je optužen da je ruski špijun (video)

Sputnik pre 17 sati
Postoje krugovi koji bi da preseku ruski uticaj na Balkanu, ali postoje i oni koji žele da raspored sila bude onakav kakav sloboda zahteva, kaže za Sputnjik proslavljeni reditelj Emir Kusturica, koji je u Banjaluci prisustvovao dodeli Ordena Republike Srpske na ogrlici šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu.
Kusturica nam pojašnjava da je pozvan na svečanost kao „stari prijatelj Milorada Dodika i stari prijatelj Sergeja Lavrova“. Na putu ka Avru u Francuskoj gde će imati koncert, zaustavio se u Banjaluci. Međutim, novinari ga, najpre... »

Poseta ministra spoljnih poslova Rusije RS Lavrov: Ne dozvoljavamo da od Republike Srpske prave demona

Večernje novosti pre 17 sati
Posle sastanaka sa čelnicima BiH i Srpske Sergej Lavrov izjavio da nema alternative Dejtonskom mirovnom sporazumu. Sve teške godine bili smo braća po oružju - podsetio visoki gost iz Rusije
NEMA alternative Dejtonskom mirovnom sporazumu. Rusija poštuje suverenitet i teritorijalni integritet BiH, ustavnu nadležnost dva entiteta i tri konstitutivna naroda, ali se protivi demonizaciji Republike Srpske. Ovo su bile... »

Intervju Prof. dr Vlado Đajić: Srpska dobila najmoderniji klinički centar!

Večernje novosti pre 1 dan
Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republika Srpska za “Novosti” govorio o završetku kapitalnog projekta
BANjALUKA - Projekat rekonstrukcije i opremanje centralnog medicinskog bloka i izgradnje novog Severnog krila Univerzitetskog kliničkog centra Rrepublike Srpske je ambiciozan i njegova realizacija bila je izuzetno zahtevna s... »

Budućnost i Zvezda u finalu Superkupa

Danas  pre 2 sata  još 2 povezane

Tramp: Uklonićemo "smrad" iz ministarstva pravde

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana

Ukrajinski brodovi ušli u rusku ekonomsku zonu

Večernje novosti  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.