Rezultati izbora

Dragan Marković Palma: Pokušaj nasilnog ulaska u Skupštinu teroristički akt

Danas pre 4 sata
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma osudio je demonstracije ispred Skupštine Srbije, a za, kako je naveo, „nasilje“ optužio je opozicione političare. „Građani su 21. juna na izborima odličivali ko treba da uđe u Skupštinu… »

Palma: Pokušaj nasilnog ulaska u Skupštinu Republike Srbije je teroristički akt

Večernje novosti pre 7 sati
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma najoštrije osudjuje nasilje ispred Skupštine Republike Srbije. Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma najoštrije osudjuje nasilje ispred Skupštine Republike Srbije. " Gra đ ani su 21… »

Nova vlada će biti formirana najkasnije do 25. avgusta

Danas pre 11 sati
Predsednik Srbije na konferenciji za medije u Predsedništvu Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da će razgovori o formiranju nove vlade biti završeni najkasnije do 25. avgusta, ali da ne isključuje da će to biti završeno i… »

Vučić se večeras obraća javnosti

RTS pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti u 18 časova povodom razgovora o formiranju nove Vlade Republike Srbije, nastavka dijaloga između Beograda i Prištine i planova za suzbijanje epidemije koronavirusa. Konferenciji će… »

Nova vlada će biti formirana najkasnije do 25. avgusta

Pravda pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da će razgovori o formiranju nove vlade biti završeni najkasnije do 25. avgusta, ali da ne isključuje da će to biti završeno i ranije. Prema njegovim rečima, od 15. ili 16. jula će krenuti u… »

Linta: Srbi ne mogu da utiču na rezultate, dve trećine hrvatskih birača desno orijentisano

RTS pre 16 sati
Predsednik skupštinskog Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Miodrag Linta kaže za RTS da očekuje ulazak Milorada Pupovca u koaliciju sa HDZ-om i naglašava da bi SDSS morao da jasno definiše zahteve prema budućoj vladi Andreja Plenkovića, ali i da… »

Plenković vozi sredinom puta, Srbiji gromoglasno ignorisanje

B92 pre 18 sati
Hrvatski građani uglavnom su zadovoljni rezultatima izbora – najgore je, kažu, izbegnuto, ocenjuje se u tekstu portala Dojče vele. U Sabor će ući moderne i liberalne politike koje iduće četiri godine mogu da izrastu u krupne igrače. A za region… »

Plenković vozi sredinom puta, Srbiji gromoglasno ignorisanje

Dojče vele pre 22 sata
Hrvatski građani uglavnom su zadovoljni rezultatima izbora – najgore je, kažu, izbegnuto, a u Sabor će ući moderne i liberalne politike koje iduće četiri godine mogu da izrastu u krupne igrače. A za region – ništa novo. Čini se da HDZ koja je… »

Pupovac i Plenković o novoj vladi u Hrvatskoj!

Alo pre 23 sata
Sa 66 osvojenih mandata, prema još nezvaničnim rezultatima parlamentarnih izbora u Hrvatskoj, pobedila je stranka aktuelnog premijera Andreja Plenkovića. Za formiranje vlade, HDZ-u će biti potrebno još najmanje 10 mandata, a prema oceni analitičara… »

Sramna presuda: Upravni sud legalizovao izbornu krađu?!

Pravda pre 17 sati
Veće Upravnog suda se upravo upisalo na strub srama. Na žalbu da je zapisnik falsifikovan i da sadržaj džaka ne odgovara zapisniku, ove sudije su presudile da to nema veze jer je zapisnik uredno potpisan od članova biračkog odbora. U džaku… »

Vesti dana »