RIK

Mere RIK: Iz NVO poručuju - korak napred, za suštinske promene nije bilo vremena

N1 Info pre 1 dan
U unapređenje izbornog procesa u Srbiji uključila se i Republička izborna komisija. Na njihovom sajtu objavljeni su Nacrti dokumenata koje će usvojiti i koji bi u najvećoj meri trebalo da unaprede rad biračkih odbora. Iz organizacija civilnog… »

Mirković:Takmičenje u SzS ko je veći nasilnik

Studio B pre 1 dan
Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković izjavio je da je u toku svojevrsno takmičenje u okviru SZS ko će biti veći nasilnik i ko će pokazati veću mržnju. Komentarišući napade i pretnje šamaranjem prvo zameniku… »

Dimitrijević: Otvorena javna rasprava o aktima RIK-a za poboljšanje izbornog procesa

RTS pre 2 dana
Predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević pozvao je stručnu javnost da se upozna sa tekstom akata koje će doneti RIK i merama koje će preduzeti u cilju unapređenja izbornog procesa. Dimitrijević je u pisanoj izjavi naveo da je od… »

Do kraja godine novi ministar energetike SAD

Blic pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je noćas da će uskoro imenovati novog ministra energetike i da je već odlučio ko će to biti, nakon što ga je sadašnji ministar Rik Peri obavestio da namerava da uskoro napusti tu poziciju, prenosi Rojters… »

Peri: Moja ostavka nema veze sa Ukrajinom

Slobodna Evropa pre 2 dana
Američki ministar energije Rik Peri izjavio je da kontroverze oko poteza administracije predsednika Donalda Trampa u Ukrajini nisu razlog za njegovo povlačenje sa funkcije. Perijev odlazak objavio je Tramp u četvrtak. Peri je deo istrage… »

RIK pozvao stručnu javnost da se upozna sa novim merama za unapređenje izbornog procesa

Nedeljnik pre 2 dana
Foto: Profimedia Predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević pozvao je stručnu javnost da se upozna sa tekstom akata koje će doneti Komisija i merama koje će preduzeti u cilju unapredjenja izbornog procesa, preneo je N1. “Od danas… »

Fanu benda "Guns N' Roses" doživotno zabranjen ulaz na njihove koncerte

Telegraf pre 7 dana
Zbog spornog materijala koji je osvanuo na internetu, Rik je postao "žrtveno janje" Riku Dansfordu, jednom od najvećih fanova grupe "Guns N' Roses", za sva vremena zabranjen je ulaz na njihove koncerte! Pomenuti čovek prisustvovao je na čak 32 njihova… »

Amerika bi mogla da postane kupac ukrajinskog gasa

B92 pre 8 dana
Moskva -- Sjedinjene Američke Države bi u buducĚ�nosti mogle da postanu kupac ukrajinskog gasa, kaže generalni direktor ruske kompanije "Nafta-Gas" Islam Nazarlijev. Nazarijev dodaje da je, da bi se to desilo, potrebno ulaganje velikih sredstava u… »

Amerika bi mogla da postane kupac ukrajinskog gasa

Sputnik pre 8 dana
Sjedinjene Američke Države bi u budućnosti mogle da postanu kupac ukrajinskog gasa, ali je potrebno da ulože velika sredstva u razvoj sektora za eksploataciju tog energenta, ocenio je generalni direktor ruske kompanije „Nafta-Gas“ Islam… »

Stefanović i Lutovac o međustranačkom dijalogu

RTS pre 12 dana
Poslaničke grupe dobile su poziv za učešće u Međustranačkom dijalogu i to uz posredovanje Evropskog parlamenta. U pismu Dejvida Makalistera predsednici Skupštine Maji Gojković, predlaže se da se dijalog vodi u skladu sa pravilom o poveljivosti… »

Vesti dana »