RIK

Sanda Rašković Ivić: U Srbiji pratimo telenovelu „Dijana i Neša“, predstava u Velikom Trnovcu režirana da se dobije na…

Danas pre 5 sati
Jasno je da je ova priča sa izborima u Velikom Trnovcu režirana da se dobije na vremenu. „Od momenta kada RIK objavi rezultate ima četiri meseca vremena za sastavljanje vlade. Što kasnije se to desi, to Vučić više vremena kupuje. Cela njegova… »

“Ne davimo Beograd” i “Moramo” šalju kontrolore na novo glasanje u Velikom Trnovcu

Južne vesti pre 5 sati
U trenutku kada cela Srbija ponovo čeka nove izbore u Velikom Trnovcu, koji su zakazani za četvrtak, 30. jun, iz Pokreta “Ne davimo Beograd” pozivaju RIK i Republičko Tužilaštvo da rade svoj posao i pobrinu se da se izborni proces posle skoro 3… »

RIK dodelio mandate članovima u nacionalnim savetima

RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Republička izborna komisija usvojila je danas rešenja o dodeli mandata članovima u nacionalnim savetima slovačke nacionalne manjine i češke nacionalne manjine. Na današnjoj sednici predsednik Republičke izborne komisije Vladimir… »

Ne davimo Beograd i Moramo šalju kontrolore na izbore u Veliki Trnovac

Danas pre 6 sati
Pokret Ne davimo Beograd i izborna lista koalicije Moramo će na ponovljenim izborima na biračkom mestu u Velikom Trnovcu imati svoje kontrolore i time dati doprinos odbrani regularnosti izbornog procesa, saopštio je danas taj pokret. Oni su istakli da… »

NDBG i „Moramo“ šalju kontrolore na izbore u Veliki Trnovac

Nova pre 7 sati
Pokret Ne davimo Beograd i izborna lista koalicije Moramo će na ponovljenim izborima na biračkom mestu broj 6, u Velikom Trnovcu imati svoje kontrolore i time dati doprinos odbrani regularnosti izbornog procesa, saopštio je NDBG. „Pokret Ne davimo… »

RIK usvojio odluke o naknadama za rad na biračkim mestima

Danas pre 7 sati
Republička izborna komisija (RIK) usvojila je danas odluke o naknadama za rad na biračkim mestima na kojima su glasali birači sa Kosova, kao i naknadama troškova za biračka mesta na kojima je došlo do ponavljanja glasanja. Na današnjoj sednici… »

RIK dodelio mandate članovima u nacionalnim savetima

Telegraf pre 7 sati
RIK 21. marta primio dopis od predsednice nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine. Republička izborna komisija usvojila je danas rešenja o dodeli mandata članovima u nacionalnim savetima slovačke nacionalne manjine i češke nacionalne… »

"Uradili smo sve što je u našoj moći": Predsednik RIK-a o ponavljanju izbora u Velikom Trnovcu: Imenovan novi birački odbor

Blic pre 1 dan
Predsednik Republičke izborne komisije (RIK) Vladimir Dimitrijević izjavio je, povodom ponavljanja izbora u Velikom Trnovcu, da je RIK uradila "sve što je u njenoj moći" i imenovala novi sastav biračkog odbora na tom biračkom mestu, i da se nadaju… »

Veliki Trnovac: Anđeli i đavoli izbornog mesta broj 6

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, 27. jun 2022. Povodom novog ponavljanja izbora u Velikom Trnovcu zakazanom za 30. jun, predsednik Republičke izborne komisije (RIK) Vladimir Dimtrijević kaže da je imenovanjem novog biračkog odbora RIK uradila sve što je u njenoj moći i… »

Predsednik RIK-a o izborima u Velikom Trnovcu: Nadamo se da ćemo u četvrtak uspeti da završimo to glasanje

Danas pre 1 dan
Predsednik Republičke izborne komisije (RIK) Vladimir Dimitrijević izjavio je danas, povodom ponovljenih izbora u Velikom Trnovcu, da je RIK uradila „sve što je u njenoj moći“ i imenovala novi sastav biračkog odbora na tom biračkom mestu, i da… »

Vesti dana »