RIK

Stonsi objavljuju “izgubljenu” pesmu snimljenu sa Pejdžom

Nova pre 1 dan
Davno zaboravljena pesma Rolingstonsa, koju je bend snimio u oktobru 1974. godine sa gitaristom i vođom benda Lez Zeppelin, konačno će biti objavljena u septembru, pišu britanski mediji. Pesmu “Scarlet”, navodno nazvana po imenu Pejdžove ćerke… »

DJB: Tužba pred Upravnim sudom

Danas pre 2 dana
Pokret Dosta je bilo (DJB) saopštio je danas da je posle prigovora, Upravnom sudu podneo i tužbu kojima obara „falsifikovane, protivzakonite rezultate falsifikovanih izbora“. Pokret podseća da je Republička izborna komisija 5. jula objavila… »

V. Šešelj: Predstavnici SRS u RIK-u ostajali usamljeni kad god bi ukazivali na neke nepravilnosti

Beta video pre 3 dana
BEOGRAD - ``SRS se borila preko svojih predstavnika u RIK-u, ali oni su ostajali usamljeni kad god bi ukazivali na neke nepravilnosti``, rekao je predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.… »

Poslanici DJB poslali dopunu izveštaja Savetu Evrope

Danas pre 3 dana
Poslanici Dosta je bilo (DJB) poslali su dopunu izveštaja Savetu Evrope i obavestili ih o pravnom nasilju koju vlast sprovodi zahvaljući nedozvoljenom političkom pritisku na sve državene institucije koje bi morale biti nezavisne u svom radu… »

Nova vlada će biti formirana najkasnije do 25. avgusta

Danas pre 5 dana
Predsednik Srbije na konferenciji za medije u Predsedništvu Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da će razgovori o formiranju nove vlade biti završeni najkasnije do 25. avgusta, ali da ne isključuje da će to biti završeno i… »

Nova vlada će biti formirana najkasnije do 25. avgusta

Pravda pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da će razgovori o formiranju nove vlade biti završeni najkasnije do 25. avgusta, ali da ne isključuje da će to biti završeno i ranije. Prema njegovim rečima, od 15. ili 16. jula će krenuti u… »

Sramna presuda: Upravni sud legalizovao izbornu krađu?!

Pravda pre 5 dana
Veće Upravnog suda se upravo upisalo na strub srama. Na žalbu da je zapisnik falsifikovan i da sadržaj džaka ne odgovara zapisniku, ove sudije su presudile da to nema veze jer je zapisnik uredno potpisan od članova biračkog odbora. U džaku… »

DJB poziva na razrešenje troje sudija Upravnog suda, tvrdi da legalizuju izbornu krađu

Danas pre 5 dana
Pokret Dosta je bilo (DJB) najavio je da će podneti predstavku disciplinskom tužiocu Visokog saveta sudstva s predlogom za razrešenje sudija Upravnog suda Zorana Reljića, Minje Bikicki i Jelice Pajović zbog kako su naveli, pokušaja legalizacije… »

RIK objavio konačne rezultate, ali nije stavio tačku na sumnje u regularnost

N1 Info pre 6 dana
Više od dve nedelje bilo je potrebno Republičkoj izbornoj komisiji da sabere, utvrdi i obelodani konačne rezultate parlamentarnih izbora. Raspored mandata ostao je gotovo nepromenjen u odnosu na preliminarne rezultate, a konačno je rešena dilema o… »

Matematika RIK: Vučić, Dačić i Šapić osvojili 102% glasova

Nova pre 6 dana
Republička izborna komisija sinoć je najzad objavila konačne rezultate parlamentarnih izbora, ali su prilikom pisanja saopštenja njegovi autori napravili ozbiljne gafove. Naime, RIK je objavio da je SNS osvojio milion glasova manje nego što je to… »

Vesti dana »