Rodžer Federer

Novak sve bliže federeru: Đoković i dalje prvi, rekord Nadala - 800. uzastopna nedelja među najboljih deset

Kurir pre 9 sati
Srpski teniser Novak Đoković i dalje je zauzima prvo mesto na ATP listi, a iza njega je Španac Rafael Nadal koji je počeo 800. uzastopnu nedelju medju najboljih deset na svetu. Đoković na prvom mestu ima 12.030 bodova, dok Nadal ima 9.850. Niko u… »

Rodžer ovo nije očekivao: Zverev okrenuo leđa Federeru!

Srbija danas pre 10 sati
Nemac napustio Švajcarca. Nemački teniser Aleksandar Zverev, trenutno se nalazi na sedmoj poziciji ATP rang liste najboljih tenisera sveta. Upravo on, odlučio je da napusti menadžersku agenciju „TEAM8“, čiji je jedan od vlasnika Rodžer Federer… »

Zverev napustio Federera

Sport klub pre 12 sati
Aleksandar Zverev, sedmi teniser sveta, odlučio je da napusti menadžersku agenciju „TEAM8“, čiji je jedan od vlasnika Rodžer Federer. Nemački as je prošle godine rešio da prekine saradnju sa ACE grupom i njegovim dugogodišnjim agentom… »

ATP lista: Đoković i dalje prvi, rekord Nadala – 800. uzastopna nedelja među najboljih deset

Danas pre 13 sati
Srpski teniser Novak Đoković i dalje je zauzima prvo mesto na ATP listi, a iza njega je Španac Rafael Nadal koji je počeo 800. uzastopnu nedelju među najboljih deset na svetu. Đoković na prvom mestu ima 12.030 bodova, dok Nadal ima 9.850. Niko u… »

ATP: Đoković šest nedelja od Federera, rekord Nadala

B92 pre 13 sati
Srpski teniser Novak Đoković i dalje zauzima prvo mesto na ATP listi, a iza njega je Španac Rafael Nadal koji je počeo 800. uzastopnu nedelju u Top 10. Đoković na prvom mestu ima 12.030 bodova, dok Nadal ima 9.850. Srbin je 304. nedelju svetski broj… »

ATP lista: Nole za šest nedelja ruši Federera, Nadal danas ušao u istoriju (foto)

Srbija danas pre 13 sati
Đoković ubedljivo prvi. Srpski teniser Novak Đoković i dalje zauzima prvo mesto na ATP listi, a iza njega je Španac Rafael Nadal koji je počeo 800. uzastopnu nedelju u Top 10. Đoković na prvom mestu ima 12.030 bodova, dok Nadal ima 9.850. Srbin je… »

Đoković digao bunu u australiji - ima 6 zahteva: Stao je uz 47 zatočenih tenisera, dok Nadal i Federer ćute!

Mondo pre 1 dan
Još jedna potvrda ko je vođa. Još jedna potvrda ko je vođa. Srpski teniser Novak Đoković još jednom je pokazao da je pravi vođa, iako više nema "fotelju" u ATP Savetu igrača, nego su tamo Rodžer Federer, Rafael Nadal i drugi... Zbog problema s… »

Objavljen Novakov raspored za 2021. i napad na nove rekorde

Nova pre 1 dan
Novak Đoković kreće polako u novu tenisku sezonu, a prvi veliki cilj je Australijan open, za koji su pripreme prilično nezahvalne. U vreme pandemije koronavirusa, dve nedelje će Novak provesti u karantinu u Australiji, uz složen proces priprema sa… »

ATP turnir u Roterdamu najverovatnije bez publike

B92 pre 2 dana
Ričard Krajiček, direktor turnira u Roterdamu, izjavio je da će turnir ove godine biti najverovatnije održan bez prisustva publike. Takmičenje je po kalendaru planirano da bude održano od 1. do 7. marta, a organizatori su se nadali da bi mogao da se… »

Bivši broj jedan iskreno: Novak, Rafa i Federer su najbolji u istoriji, ali se jedan ipak izdvaja

Telegraf pre 2 dana
- Njih trojica su sigurno najbolji u istoriji. Novak Đoković je najkompaktniji, fizički trpi prilično mnogo - izjavio je Ferero. Bivši broj jedan na ATP turu, Huan Karlos Ferero, priznao je da su Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer tri… »

Vesti dana »