Rodžer Federer

"Novak nije sjajan primer"

B92 pre 3 sata
Rene Stabs, bivša broj jedannu dublu, smatra da nije iznenađenje što Novak Đoković nije u konkurenciji za fer-plej nagradu. ATP na kraju svake sezone dodeljuje tradicionalno nagrade, a Đoković ni 18. put neće biti laureat priznanja "Stefan… »

Kako je Federer i dalje najplaćeniji?

B92 pre 1 dan
Legendarni Rodžer Federer, iako se penzionisao pre dva meseca, i dalje zarađuje najviše u svetu "belog sporta". Posle duge saradnje sa "Najkijem", Rodžer je 2018. potpisao desetogodišnji ugovor sa "Uniklom", vredan čak 100 miliona dolara. Nakon što… »

Nadal ne prestaje o federeru: Jesam više igrao sa Novakom, ali Rodžer je…

Hot sport pre 2 dana
Rodžer Federer je u septembru odigrao i svoj poslednji teniski meč, a njegov dubl sa Nadalom na Lejver Kupu je definitivno obeležio ovu tenisku godinu. Mnogi su bili u suzama, među njima i španski as, a naravno, o švajcarskom teniseru će se tek… »

Nadal: Više sam igrao sa Đokovićem nego sa Federerom, ali...

B92 pre 2 dana
Španski teniser Rafael Nadal osvrnuo se još jednom na Rodžera Federera, koji je pre dva meseca otišao u penziju. Švajcarac je rekao zbogom belom sportu na Lejver kupu u Londonu, na kojem je igrao i Nadal. Nadal smatra Federera svojim najvećim… »

Sramota se ponavlja – Novaka ponovo nema među kandidatima za veliku nagradu!

Sputnik pre 2 dana
Novak Đoković, najbolji teniser Srbije, ni ove godine nije među kandidatima za nagradu „Stefan Edberg“ koja se dodeljuje za fer-plej ponašanje. U poslednjih 18 godina nagradu „Stefan Edberg“ osvajali su samo Rodžer Federer i Rafael Nadal… »

ATP ponovo zaobišao Novaka

B92 pre 3 dana
Novak Đoković ni ove godine neće dobiti priznanje ATP za fer-plej. Kao što je poznato, ATP svake godine na kraju sezone dodeljuje tradicionalne godišnje nagrade u nekoliko kategorija. Tako se redovno bira i najkorektniji teniser, a nagrada nosi ime… »

Kakav to problem ATP ima sa đokovićem: Srbin opet nije u konkurenciji za poznato priznanje!

Hot sport pre 3 dana
Ponovo ga nisu nominovali. Najbolji srpski teniser Novak Đoković, ponovo nije u konkurenciji za nagradu Stefan Edberg, koja se dodeljuje za fer-plej. Ovo priznanje, dodeljuje se već godinama, za sportsko ponašanje tokom jedne sezone, a Đoković se ni… »

ATP nastavlja da se bruka Đoković ponovo preskočen za nagradu koju osvajaju samo njegovi ljuti rivali

Alo pre 3 dana
Svaki put kada pokušaju da ga unize, on im višetruko vrati tamo gde je najvažnije – na terenu! Novak Đoković nije se našao među kandidatima za nagradu „Stefan Edberg“, koja se dodeljuje teniserima za fer-plej, visok nivo profesionalizma… »

Nadal opet menja priču Rafa kako vatar duva: Ponizio Novaka zbog Federera

Alo pre 5 dana
Rafael Nadal nije baš čovek od reči... Nije prvi put da Nadal voli da promeni priču i da izgovori reči koje misli da su u tom trenutku prikladne. Pre svega nekoliko dana rekao je da Novak njegov najveći rival. Sada se sve opet promenilo. MEČ KOJI… »

Federer sve duguje Švajcarskoj: Evo zašto neće da otvara akademiju!

Hot sport pre 6 dana
Rožer Federer je ove jeseni i zvanično okončao svoju prebogatu karijeru, i odlučio da i pored velike želje, posluša svoje telo i ostavi profesionalni sport. To naravno ne znači da smo završili sa gledanjem Švajcarca, kako na egzibicijama, tako i… »

Vesti dana »