Roterdam

Na tragu kokaina iz Kolumbije: Karteli koje vode Srbi preuzeli tržište droge u Austriji

Danas pre 4 dana
Na tragu belog praha koji putuje od Kolumbije preko Atlantika, u evropske luke kao što su Antverpen i Roterdam, da bi kasnije stigao do korisnika širom Austrije, kriminalne grupe okupljene oko Srba – organizovane kao ozbiljne korporacije, uveliko su… »

U petak počinje filmski festival Otvoreni predeli

XXZ magazin pre 17 dana
Rudnik. U takmičarskom programu biće prikazano 18 filmova autora iz 13 zemalja - Holandije, Španije, Velike Britanije, Finske, Italije, Srbije, Austrije, Nemačke, Francuske, SAD, Indonezije, Kanade i Kolumbije. Ulaz na sve projekcije je slobodan. Svih… »

Performans Koreokroma premijerno izveden u Luksemburgu

Dnevnik pre 18 dana
Spomen-zbirka Pavla Beljanskog obaveštava da je premijera profesionalnog umetničkog performansa „KoreoKroma“ (ChoreoChroma) održana 22. i 23. jula u Belvalu, u Luksemburgu, u okviru zvaničnog programa tamošnje Evropske prestonice kulture – Eš… »

Luka Roterdam obustavila kontejnerski prevoz u i iz Rusije

RTV pre 22 dana
HAG - Holandska luka Roterdam saopštila je danas da je odlučila da zaustavi brodski kontejnerski transport u i iz Rusije, javlja agencija Tas s. "Kontejnerski transposrt u i iz Rusije se zaustavlja", navodi se u saopštenju za javnost luke Roterdam.… »

Luka Roterdam obustavila kontenjerski prevoz u i iz Rusije

Blic pre 22 dana
Holandska luka Roterdam saopštila je danas da je odlučila da zaustavi brodski kontejnerski transport u i iz Rusije, javlja agencija Tas s. „Kontejnerski transposrt u i iz Rusije se zaustavlja“, navodi se u saopštenju za javnost luke Roterdam.… »

Ministar Vulin ispratio sportiste pripadnike MUP-a na Svetsko prvenstvo policajaca u Roterdam

Euronews pre 24 dana
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas, prilikom ispraćaja pripadnika Sportske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova na „Svetske policijske i vatrogasne igre" u Roterdamu, od 22 do 31. jula 2022. godine, da je… »

Vulin ispratio sportiste u roterdam: Uveren sam u značajne rezultate, Srbija ulaže u sport (foto)

Večernje novosti pre 24 dana
MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas, prilikom ispraćaja pripadnika Sportske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova na „Svetske policijske i vatrogasne igre" u Roterdamu, od 22 do 31. jula 2022. godine, da je… »

"Otvoreni predeli": Objavljen takmičarski program

XXZ magazin 11.07.2022
Novi filmski festival na planini Rudnik. Svih 15 filmova iz inostrane produkcije imaće svoje srpske premijere na festivalu. Ova ostvarenja prethodno su prikazivana na nekim od najznačajnijih svetskih festivala kao što su Berlinale, Roterdam, Visions du… »

Trčali za vršnjake u Bijeljini

Vesti online 20.06.2022
Udruženje Srpsko omladinsko prijateljstvo (SOP) Roterdam organizovalo je Kros RTS-a, a više desetina dece od četiri do 14 godina, između ostalih i deca koja pohađaju Srpsku dopunsku školu u Roterdamu, trčalo je na terenima Atletskog kluba Fortijus… »

Belgija milosrdnija, u Holandiji velika drama VIDEO

B92 14.06.2022
Fudbaleri Belgije i Holandije ostvarili su pobede u četvrtom kolu Grupe 4 Lige A Lige nacija. Belgija je pobedila Poljsku na gostovanju rezultatom 1:0. To je bio dosta bolji rezultat za domaćina, koji je pre nekoliko dana od istog protivnika izgubio sa… »

Vesti dana »