Rtanj

Spasena devojka povređena na Rtnju

Dnevnik 25.09.2021
SOKOBANjA: Gorska služba spasavanja pronašla je i transportovala do bolnice devojku povređenu na planini Rtanj. Ona je pala i zadobila teške povrede, prenosi Kurir. Gorska služba je reagovala na poziv za pomoć vatrogasaca iz Sokobanje.… »

Gorska služba spasavanja i vatrogasci u zajedničkoj akciji: Spasli devojku teško povređenu na planini Rtanj

Kurir 25.09.2021
Pripadnici Gorske službe spasavanja, zajedno sa vatrogascima iz Sokobanje, pronašli su i transportovali do vozila Hitne pomoći devojku povređenu na planini Rtanj. Ona je pala sa zidića kapelice na vrhu Rtnja i zadobila teške povrede. Tu je došla… »

Nezgoda na rtnju Devojka povređena!

Alo 25.09.2021
Gorska služba spasavanja pronašla je i transportovala do bolnice devojku povređenu na planini Rtanj. Ona je pala i zadobila teške povrede. Gorska služba je reagovala na poziv za pomoć vatrogasaca iz Sokobanje.… »

Pala i zadobila teške povrede: Gorska služba spasavanja pronašla povređenu devojku na Rtnju

Srbija danas 25.09.2021
Gorska služba je reagovala na poziv za pomoć vatrogasaca iz Sokobanje. Gorska služba spasavanja pronašla je i transportovala do bolnice devojku povređenu na planini Rtanj. Ona je pala i zadobila teške povrede. Gorska služba je reagovala na poziv za… »

Zaječarska okružna liga: Kraljevica dočekuje Šljivar

Glas Zaječara 24.09.2021
Za vikend su na programu utakmice 6. kola Zaječarske okružne lige. Graničar putuje za Osnić, Kraljevica dočekuje Šljivar, Radnički igra protiv Rtnja, dok Kosova putuje za Boljevac. U okviru 6. kola Zaječarske okružne lige, Graničar putuje za… »

Zaječarska okružna liga: Šljivar poražen od Omladinca, Graničar samo do boda

Glas Zaječara 20.09.2021
Za vikend su odigrane utakmice 5. kola Zaječarske okružne lige. Radnički je savladao Slogu, Rudar i Kraljevica podelili bodove, Šljivar poražen od Omladinca, dok je Graničar remizirao sa Trebičem. U okviru 5. kola Zaječarske okružne lige… »

Zaječarska okružna liga: Graničar gostuje Trebiču, Šljivar dočekuje Omladinac

Glas Zaječara 17.09.2021
Za vikend su na programu utakmice 5. kola Zaječarske okružne lige. Radnički gostuje Slogi, Kraljevica igra protiv Rudara, Šljivar dočekuje Omladinac, dok Graničar gostuje Trebiču. U okviru 5. kola Zaječarske okružne lige, Radnički gostuje Slogi… »

Zaječarska okružna liga: Radnički deklasirao Veliku Jasikovu, novi poraz Šljivara

Glas Zaječara 14.09.2021
Za vikend su odigrane utakmice 4. kola Zaječarske okružne lige. OFK Rtanj deklasirao Šljivar, Kraljevica poražena od Rtnja, Radnički iz Lubnice deklasirao je Veliku Jasikovu, dok je Rudar poražen od Omladinca. U okviru 4. kola Zaječarske okružne… »

Kažu da je Rtanj baza vanzemaljaca i da ima neobična energetska polja: Novinarka Kurira osvojila vrh najmagičnije planine…

Kurir 12.09.2021
Ma koliko o penjanju na Šiljak čitali i njegovih slika videli ono što ima možete osetiti samo dok idete stazama koje nisu lake, ali su vredne svake muke. Maltene savršen oblik piramide. Neobična energetska polja koja deluju isceliteljski. Podzemni… »

Magija rtnja: Uspon na jednu od najlepših srpskih planina svaki avanturista mora da oseti

Kurir 12.09.2021
Ma koliko o penjanju na Šiljak čitali, i njegovih slika videli, ono što on ima možete osetiti samo dok idete stazama koje nisu lake, ali su vredne svake stope. Maltene savršen oblik piramide. Neobična energetska polja koja deluju isceliteljski… »

Vesti dana »