Saša Janković - vesti

Janković gori od Veselinovića i Noga!

Alo pre 1 dan
Alo: Janković gori od Veselinovića i Noga!
U nedostatku politike i shvatajući da podršku naroda ne mogu da dobiju opozicionari nastvaljaju da rade ono što im ide najbolje - da pozivaju na krvoproliće i najavljjuu incidente!
Jedan od lidera Saveza za Srbiju Željko Veselinović pozvao je nedavno na silovanje premijerka Ane Brnabić. Ni dest dana nije prošlo Srđan Nogo, poslanik Dveri koje su takođe deo tog Saveza, zapretio je vešanjem na Terazijama... »

Građanski blok 381 ponovo ispred Predsedništva s pitanjima

N1 Info pre 2 dana
Pristalice Građanskog bloka 381 okupile su se danas u Pionirskom parku ispred Predsedništva Srbije u Beogradu, gde su postavili 30-tak tablica sa pitanjima građana predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
Skup ispred Predsedništva je protekao bez incidenata, a obezbeđivala ga je policija. Okupljeni na protestu nosili su transparent na kome je pisalo "Ko je ubio Olivera Ivanovića", dok su preostalim postavljenim pitanjima... »

Janković: Izostala kritika antimigracione politike Dveri

Danas pre 2 dana
Pokret slobodnih građana i Građanski blok 381 saopštili su da je u reagovanjima na izjavu funkcionera Dveri izostala nedvosmislena kritika antimigracione politike iz koje je, kako navode, izjava i proizašla.
Oni su naveli da smatraju uznemirujućom činjenicu to da je u reagovanjima na izjavu visokog funkcionera Dveri, pored notorne osude poziva na vešanja izostala i jasna i nedvosmislena kritika antimigrantske, rasističke politike iz... »

Tužilaštvo se ne oglašava povodom pretnji Sime Spasića članovima Građanskog bloka 381

Insajder pre 2 dana
Saša Janković, lider pokreta Građanski blok 381, čiji se članovi svakog petka okupljaju ispred Predsedništva Srbije i traže odgovor na pitanje ko je ubio Olivera Ivanovića, objavio je video na kom se čuje kako Simo Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu, preti okupljenima nabijanjem na kolac. Janković je na Tviteru preporučio republičkoj javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac da pogleda taj video. Više javno tužilaštvo u Beogradu nije odgovorilo Insajderu da li će zbog ovih
Samo dva dana nakon što je u jednoj emisiji na Jutjubu poslanik Dveri i član Saveza za Srbiju Srđan Nogo zapretio vešanjem premijerki Ani Brnabić i predsedniku Aleksandru Vučiću, Janković je objavio snimak u kome Simo Spasić... »

"Pretnja vešanjem je inkriminisana, a nabijanje na kolac?"

B92 pre 3 dana
B92: "Pretnja vešanjem je inkriminisana, a nabijanje na kolac?"
Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković “obratio” se na Tviteru republičkoj javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac.
On je objavio snimak na kom se nalazi Simo Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM, koji svakog petka, kada se simpatizeri PSG okupljaju ispred Predsedništva i pitaju ko je ubio Olivera Ivanovića,... »

Saša i njegove fotelje

Alo pre 3 dana
Alo: Saša i njegove fotelje
Ko bi rekao da će opozicioni lider Saša Janković tokom političke karijere najveću bitku voditi sa foteljama i prozorima.
Iako je obećavao da će dati sve od sebe kako bi građanima ponudio bolje sutra, ove sitnice ga uspešno sputavaju u toj borbi, koju, najčešće, vodi sam sa sobom. Na početku se nekima činilo da bi Janković mogao zasesti u fotelju... »

Mučnina

Danas pre 5 dana
Koliko je mučna bila predsednička kampanja Saše Jankovića 2017. godine videlo se uživo na „okruglom stolu“ opozicije, prvom događaju tog formata posle više decenija.
Jankoviću i njegovim pratiocima iz GB381, ljudi iz Demokratske stranke morali su da ustupe mesta za stolom, kako se opozicioni „novi ljudi“ koji po običaju kasne tamo gde su pozvani, ne bi osetili nedobrodošlim. Kako se Janković... »

"Rat" na Tviteru: Dragi Čedomire...

B92 pre 6 dana
B92: "Rat" na Tviteru: Dragi Čedomire...
Beograd -- Predsednik LDP Čedomir Jovanović i predsednik Nove stranke Zoran Živković razmenili su uvrede na Tviteru.
Povod za obračun na toj društvenoj mreži bio je tvit u kome je lider LDP ocenjivao političke domete NS. Naime, Jovanović je komentarisao broj delegata NS na konferenciji te partije u Šapcu. "Više radikala se tuklo sa (... »

Žestoka svađa Čede i Zorana, dohvatili se za guše, a onda se isprozivali se na mrtvo ime

Alo pre 6 dana
Alo: Žestoka svađa Čede i Zorana, dohvatili se za guše, a onda se isprozivali se na mrtvo ime
Lider LDP Čedomir Jovanović i predsednik Nove stranke Zoran Živković žestoko su se sukobili na Tviteru, a pale su i teške reči. Povod za javnu razmenu uvreda bio je tvit u kome je Jovanović kritikovao političke domete Nove stranke zbog, kako je naveo, malog broja delegata koji su prisustvovali konferenciji te stranke u Šapcu.
"Više radikala se tuklo sa Đorđom (Žujovićem) nego što je bilo delegata na Živkovićevoj konferenciji. Isto važi i za proteste Saše Jankovića. Samo ne za Mariniku (Tepić), ona je ipak bila u više partija nego što je bilo delegata... »

Opozicija traži ravnopravan tretman u medijima i promenu izbornog zakonodavstva

Cenzolovka pre 8 dana
Parlamentarna i vanparlamentarna opozicija u Srbiji traži ravnopravan tretman u medijima, posebno na javnom servisu, ali i promenu izbornog zakonodavstva radi ispunjenja uslova za fer i slobodne izbore, rečeno je danas na okruglom stolu stranka opozicije o izbornim uslovima.
Na sastanak učestvuju lideri stranaka i udruženja, medju kojima su Zoran Lutovac, Dragan Đilas, Saša Janković, Boško Obradović, Zoran Živković, Milan Stamatović, Miloš Jovanović, Borislav Novaković iz Narodne stranke i Borko... »

Jokić i Denver pobedili Golden Stejt (VIDEO)

Beta  pre 2 sata  još 13 povezanih

NBS: Pušten u rad sistem za instant plaćanja

Beta  pre 1 sat  još 12 povezanih

Han: Kosovo nije jedini uslov za ulazak Srbije u EU

RTV  pre 4 sata  još 9 povezanih

Džamal Kašogi: Saudijska Arabija priznala da je novinar ubijen

BBC News  pre 2 sata  još 9 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.