Saša Janković - vesti

Rukovodstvo vojvođanskog odbora Pokreta slobodnih građana podnelo ostavke

Radio 021 pre 6 minuta
Rukovodstvo vojvođanskog odbora Pokreta slobodnih građana podnelo je ostavke na godišnjoj skupštini održanoj za vikend.
Prema tvrdnjama "Novosti", oni su to učinili jer su bili nezadovoljni stavom lidera PSG Saše Jankovića da se ne priključe "Savezu za Srbiju" Dragana Đilasa, ali i načinom na koji se donose odluke u pokretu. Kako navodi list,... »

Napustili Sašu Jankovića: Rukovodstvo vojvođanskog odbora Pokreta slobodnih građana podnelo ostavke

Kurir pre 6 sati
Ostavke su podneli Nebojša Milenković, Branislav Grubački i Zorana Šobot Matić iz severne Pokrajine, kao i Rešad Hodžić koji je bio zadužen za ogranak u raškoj oblasti
BEOGRAD - Rukovodstvo vojvođanskog odbora Pokreta slobodnih građana podnelo je ostavke na godišnjoj skupštini održanoj za vikend, nezadovoljno stavom lidera Saše Jankovića da se ne priključe "Savezu za Srbiju" Dragana Đilasa, ali... »

Fudbaler lumpovao na splavu: Matić napio Jankovića

Kurir pre 23 sata
Boško Janković ne skrašava se kada boravi u Beogradu.
Željan noćnog provoda, alkohola i dobre muzike, bivši fudbaler čim je doputovao u srpsku prestonicu iz Ciriha, odmah je zapucao na jedan splav, gde je bančio do jutra. Nekadašnjeg reprezentativca zatekli smo kako se provodi na nastupu Saše Matića u društvu prijatelja.... »

PSG: Moguća tehnička saradnja sa svim opozicionim strankama

Danas pre 2 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković izjavio je danas da je tehnička saradnja tog pokreta sa svim opozicionim strankama moguća na stvaranju uslova za fer i slobodne izbore, dok je politička saradnja moguća samo sa onim strankama slične orijentacije.
Sa ovim režimom, predočio je Janković na prvoj skupštini PSG, osim na odbrani zemlje protiv spoljnog agresora ukoliko se to dogodi, ne može biti saradnje ni po jednom drugom pitanju. Podsećajući na saradnju sa Demokratskom... »

Janković: Želimo čvrst politički savez

Radio 021 pre 2 dana
Lider PSG Saša Janković izjavio je da PSG želi tehničku saradnju sa svim opozicionim organizacijama radi stvaranja uslova za fer i slobodne izbor.
Kako je rekao, najbližu političku saradnju žele sa onima sa kojima dele iste ili slične vrednosti. "Želimo da stvorimo čvrst politički savez sa organizacijama zasnovanim na sličnim vrednostima i političkim opredeljenjima kako bi... »

Jovanov: Janković svesno opstruiše ili ne razume situaciju

Večernje novosti pre 3 dana
Saša Janković ponovo je pokazao da, ili svesno opstruiše borbu Aleksandra Vučića da spase šta se spasti može, ili ne razume situaciju u kojoj se Srbija nalazi po pitanju KiM, ocenio je Milenko Jovanov
BEOGRAD - Lider Pokreta nezavisnih građana Saša Janković ponovo je pokazao da, ili svesno opstruiše borbu Aleksandra Vučića da spase šta se spasti može, ili ne razume situaciju u kojoj se Srbija nalazi po pitanju Kosova i... »

Jovanov opleo po Jankoviću: On svesno opstruiše ili ne razume situaciju

Srbija danas pre 3 dana
Janković je, na pres konferenciji, pozvao predsednika Vučića da "izađe" sa predlogom rešenja pitanja KiM
Lider Pokreta nezavisnih građana Saša Janković ponovo je pokazao da, ili svesno opstruiše borbu Aleksandra Vučića da spase šta se spasti može, ili ne razume situaciju u kojoj se Srbija nalazi po pitanju Kosova i Metohije, ocenio... »

Kao Luna i Sloba! Ovako je protekao susret bivših ljubavnika s Farme: Baneta i Kaće Živković (foto)

Srbija danas pre 3 dana
Auh...
Atraktivna pevačica Katarina Živković nakon dužeg vremena srela je svog bivšeg dečka Branislava Baneta Jankovića sa kojim je emotivnu vezu započela tokom učešća u rijalitiju ''Farma''. Da se prisetimo, njihova veza je tada uzdrmala javnost kao danas Luna i Sloba što... »

Janković (PSG) zbog toka istrage ubistva Ivanovića pita o sposobnosti i volji vlasti

Beta pre 4 dana
Lider Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Saša Janković upitao je danas da li je odsustvo bilo kakvog pomaka u istrazi, kako je rekao, političkog ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića zimus u Kosovskoj Mitrovici, "rezultat nesposobnosti ili nedostatka političke volje". "Jedno od... »

Ðurić: Janković pokazao političku nezrelost

Studio B pre 4 dana
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Ðurić smatra da je Saša Janković je još jednom demonstrirao neznanje i političku nezrelost pozivajući predsednika Srbije da javno istupi sa predlozima za rešenje kosovsko-metohijskog pitanja.
foto printskrin Tanjug/arhiski snimak Janković je na konferenciji za novinare rekao da su, kada je u pitanju rešavanje pitanja KiM, svi u Srbiji dali svoje viđenje rešenja, a da to nije uradio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.... »

CAJT: Srbija razmišlja da odustane od EU

Danas  pre 12 sati  još 1 povezana

Demostat: Plate u Srbiji na začelju Evrope

Danas  pre 12 sati  još 1 povezana

Skupština: Rasprava o više od 600 amandmana

B92  pre 54 minuta  još 2 povezane

Đuzepe Konte predložen za novog premijera Italije

Blic  pre 11 sati  još 3 povezane
©2018 Netmark d.o.o.