Saša Janković - vesti

Ulazi u NUNS i Danas oblepljeni plakatima

Insajder pre 1 sat
Ulaz u zgradu u Resavskoj 28, gde su sedišta Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS), i ulaz u redakciju Danasa oblepljen je plakatima na njima piše: „’slobodni’, ’nezavisni’ i ’nepristrasni’ novinari agencije NUNS, odnosno Danasa, ispod čega je navedeno 10 navodnih „pitanja porodice Gojković za Sašu Jankovića“.
Iako je odluka porodice Gojković, čiji je sin pronađen mrtav 1993. u stanu Saše Jankovića, da se ne oglašava u medijima, kako UNS nezvanično saznaje, oni nemaju veze sa izlepljenim plakatima. UNS je saopštio da je slučaj prijavio... »

Beli odgovorio Đilasu: Dragane, samo recite, zinulo mi je du*e za tvoje glasove i ja ću povući kandidaturu

Večernje novosti pre 2 sata
Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli odgovorio je u svom stilu Draganu Đilasu, Vuku Jeremiću i Saši Jankoviću na prozivke da je Vučićev čovek
Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli odgovorio je u svom stilu Draganu Đilasu, Vuku Jeremiću i Saši Jankoviću na prozivke da je Vučićev čovek. „ Pošto vredno i redovno opozicija baca spin da sam Vučićev, neka... »

Beli oštro odgovorio Đilasu: Zinulo vam du*e za mojim glasovima! (video)

Telegraf pre 2 sata
Maksimović je preko svog tviter naloga poslao javnu poruku Đilasu
Na optužbe da je čovek SNS na predstojećim beogradskim izborima Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli žestoko je odgovorio Draganu Đilasu. SNS o slučaju belgijskog novinara: Saša Janković izmišlja i obmanjuje,... »

Janković: Dan nakon pobede u Beogradu tražićemo parlamentarne izbore

Danas pre 4 sata
Lider PSG gostovao u emisiji "U Beogradu danas", koju zajednički realizuje TV Šabac i naš list Prvog dana nakon pobede na beogradskim izborima, zatražićemo raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora na nivou Republike, poručio je Saša Janković, lider pokreta Slobodnih građana, u novoj emisiji „U Beogradu danas“, koju zajednički realizuje TV Šabac i naš list.
On je kazao da je siguran da će nakon izbora stvarne demokratske opozicione snage stati zajedno i sarađivati, kako bi prekinule nesreću koja nas je sve zadesila, kao i da Beograd ima obavezu prema ostatku Srbije da napravi prvi... »

SNS o slučaju belgijskog novinara: Saša Janković izmišlja i obmanjuje, Đilasovi nemaju ništa drugo da ponude

Telegraf pre 20 sati
Kako kažu, Janković "po svom starom običaju slaže čim zine" i napada Srbiju na svakom koraku i optužuje je čim mu se ukaže prilika
Srpska napredna stranka saopštila je danas da je Saša Janković ponovo obmanuo građane Srbije "izmislivši gnusnu laž da je neko proterao belgijskog novinara iz naše zemlje". REM na inicijativu RTS-a zabranio spot liste "Aleksandar... »

Skandalozne uvrede na račun aktivista SNS-a

Studio B pre 20 sati
Univerzitetski profesor i bivši saradnik Saše Jankovića, profesor Dušan Teodorović, objavio je na Tviteru fotografiju sa aktivistima SNS-a, u tekstu ih upoređujući sa Schutzstaffel, ili skraćeno, SS divizijama nacističke Nemačke.
Profesor je bukvano napisao: Schutzstaffel- Paravojna organizacija Nacističke partije osnovana je 1929. godine. Kako se zove ova paravojna organizacija?, upitao je Teodorović i ispod teksta postavio fotografiju sa aktivisima... »

SNS: Đilasov Janković ponovo izmišlja i obmanjuje

Večernje novosti pre 23 sata
B92: SNS: Janković ponovo obmanuo građane
Srpska napredna stranka saopštila je danas da je Saša Janković ponovo obmanuo građane Srbije "izmislivši gnusnu laž da je neko proterao belgijskog novinara iz naše zemlje"
Srpska napredna stranka saopštila je danas da je Saša Janković ponovo obmanuo građane Srbije "izmislivši gnusnu laž da je neko proterao belgijskog novinara iz naše zemlje". Kako kažu, Janković "po svom starom običaju slaže čim... »

SNS:Đilasov Janković ponovo izmišlja i obmanjuje

Studio B pre 23 sata
Srpska napredna stranka saopštila da je Saša Janković ponovo obmanuo građane Srbije „izmislivši gnusnu laž da je neko proterao belgijskog novinara iz naše zemlje“.
Kako kažu, Janković „po svom starom običaju slaže čim zine“ i napada Srbiju na svakom koraku i optužuje je čim mu se ukaže prilika, iako je bivši državni činovnik kojeg je ta ista država „debelo plaćala za nerad“. „Danas se još... »

SNS oštro reagovala na izjavu Saše Jankovića: Još jednom je obmanuo građane Srbije

Srbija danas pre 23 sata
Naprednjaci saopštili da se ponovo pokazalo da lideri opozicije nemaju šta da ponude na predstojećim izborima
Srpska napredna stranka saopštila je da je lider PSG Saša Janković danas jednom slagao i ponovo obmanuo građane Srbije. - Prema svom starom običaju da slaže čim zine, ali i da napadne državu Srbiju na svakom koraku i optuži je... »

Ana Brnabić danas na sastanku sa Brankicom Janković iz Udruženja poslovnih žena Srbije

Srbija danas pre 1 dan
Važan sastanak
Predsednica Vlade Ana Brnabić sastaće se danas sa poverenicom za zaštitu ravnopravnosti Brankicom Janković i članicama Udruženja poslovnih žena Srbije. Foto: Srbija Danas / Saša Džambić Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju s medijima, na sastanku će se... »

©2018 Netmark d.o.o.