Saša Janković

„Otac“ u Teatru

Ritam grada Kg pre 1 dan
Sutra od 20 časova, u Knjaževsko-srpskom teatru igra se predstava, „Otac“, koju je po drami švedskog pisca Augusta Strindberga režirao Marko Misirača. U glavnim ulogama se pojavljuju Miodrag Pejković kao Kapetan, Katarina Janković, kao njegova… »

Vladimir Lučić: Sloboda igra modernu košarku, ali će momci tek pokazati koliko mogu

Mozzart sport pre 19 dana
Trener užičkog kluba podvlači da su za sjajne rezultate Era najzaslužniji Raša Radovanović, Saša Turović, Goran Tošović i Slobodan Blek Janković. Nakon prvog kruga takmičenja, u domaćoj košarkaškoj ligi, slobodno se može konstatovati da je… »

Pokloni za decu i najvrednije

Vesti online 20.12.2019
U Srpskom kulturnom centru je završetak uspešne klupske sezone obeležen božićnom proslavom. Robert Jovanovski je okupljenim članovima izložio sve aktivnosti SKC koje su organizovali. Iz dugog spiska, Jovnovski je izdvojio samo bitne manifestacije… »

Svečano otvaranje stalne postavke Legata Nikole Koke Jankovića u sredu u 12 sati

RT Kragujevac 10.12.2019
Stalna postavka Legata Nikole Koke Jankovića, vajara koji je svu svoju zaovstavštinu poklonio Kragujevcu, svečano će biti otvorena sutra u 12 sati. Kako je najavljeno, otvaranju će prisustvovati brojne zvanice iz Srpske akademije nauka i umetnosti… »

Knjige Filmskog centra predstavljene u Banjaluci

RTV 27.11.2019
BANJA LUKA - Knjige "Kritički vodič kroz srpski film, 2000 - 2017" i "The Best Serbian Films of the 21st Century", autora Đorđa Bajića, Ivana Velisavljevića i Zorana Jankovića, predstavljene su u Banjaluci. Promocija je održana 23. novembra u… »

Janković: Ombudsman mora da ispita BIA

Danas 23.11.2019
Zaštitnik građana Zoran Pašalić pokrenuo postupak kontrole MUP-a ali ne i BIA u vezi sa hapšenjem uzbunjivača Aleksandra Obradovića Zaštitnik građana Zoran Pašalić pokrenuo je postupak kontrole MUP-a zbog načina na koji je uhapšen uzbunjivač… »

Branislav Trifunović nagradu „Pravi muškarac“ posvetio Aleksandru Obradoviću

Danas 19.11.2019
Centar E8 uručio nagradu"Pravi muškarac" Povodom Međunarodnog dana muškaraca Centar E8 je u EU info centru dodelio godišnju nagradu „Pravi muškarac“. Ove godine nakon Renata Grbića, Saše Jankovića, Marčela, Marka Somborca, Zorana Kesića… »

Branislav Trifunović dobitnik nagrade "Pravi muškarac"

N1 Info 18.11.2019
Glumac Branislav Trifunović je ovogodišnji dobitnik nagrade "Pravi muškarac" čiji su dobitnici "modeli ponašanja i pozitivni primeri muškosti za mladiće i dečake". Omladinska organizacija "Centar E8" koja dodeljuje tu godišnju nagradu, najavila… »

Branislav Trifunović dobitnik nagrade „Pravi muškarac“

Danas 18.11.2019
Glumac Branislav Trifunović je ovogodišnji dobitnik nagrade „Pravi muškarac“ čiji su dobitnici „modeli ponašanja i pozitivni primeri muškosti za mladiće i dečake“. Omladinska organizacija „Centar E8“ koja dodeljuje tu godišnju… »

Ljubav pobeđuje sve

Vesti online 15.11.2019
Predstavom „Hipnoza jedne ljubavi“, Aleksandar Saša Jovanović je još jednom uspeo nemoguće – da organizuje predstavu koju su mnogi želeli, a da nisu ni znali da postoji. Komad urađen po tekstu Dušana Kovačevića videla je publika u prepunoj… »

Vesti dana »