Saša Janković - vesti

Smeta im Palma

Večernje novosti pre 39 minuta
Predsednici DS i PSG Dragan Šutanovac i Saša Janković odrekli su se nagrade "Najevropljanin", čiji su laureati bili ranijih godina, nakon što je to priznanje dodeljeno Draganu Markoviću Palmi
PREDSEDNICI DS i PSG Dragan Šutanovac i Saša Janković odrekli su se nagrade "Najevropljanin", čiji su laureati bili ranijih godina, nakon što je to priznanje dodeljeno predsedniku Skupštine Jagodine Draganu Markoviću Palmi,... »

Palma o Jankoviću: On se raspao još u povoju

Vesti online pre 1 sat
B92: Palma o Jankoviću: On se raspao još u povoju
Na lidera PSG Sašu Jankovića gledam kao na propalog političara i on me ne interesuje, poručio je predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma.
- Uopšte me ne interesuje Saša Janković, ja ga gledam kao propalog političara. Juče postao, danas nestao. On se raspao još u povoju. Gde god vide nekoga da im se ne svidi, udarili bi mu kokavac - rekao je Marković, ovogodišnji... »

Šutanovac i Janković vratili nagradu "Najevropljanin"

Danas pre 2 sata
Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac i lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković vratili su nagradu „Najevropljanin“. Šutanovac je nagradu dobio u 2010. za uspešno sprovedenu reformu Vojske Srbije, i naveo da ne želi da učestvuje u „manipulisanju evropskim vrednosima“ u trenutku kada... »

Janković: PSG će da podrži Đilasa ako se kandiduje

Beta pre 6 sati
Predsednik Pokreta slobodnih gradjana Saša Janković izjavio je danas da su svi organi tog pokreta potvrdili rešenost da podrže Dragana Djilasa u slučaju da se kandiduje za gradonačelnika Beograda na predstojećim izborima. "Pokret će podržati kandidaturu Dragana Djilasa za gradonačelnika Beograda i... »

Odgovor SNS-a Saši Jankoviću

Večernje novosti pre 5 sati
Gradski odbor Srpske napredne stranke oglasio se saopštenjem povodom izjave Saše Jankovića
Gradski odbor Srpske napredne stranke oglasio se saopštenjem povodom izjave Saše Jankovića. Saopštenje prenosimo u celosti. Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštava da uopšte nismo iznenađeni Jankovićevom podrškom... »

O Vučiću negativno koliko o Jankoviću i Jeremiću

Studio B pre 6 sati
Najveći broj negativnih tekstova u štampanim medijima u periodu od jula do septembra napisan je o Aleksandru Vučiću – 56, skoro koliko o Saši Jankoviću – 39 i Vuku Jeremiću – 20 zajedno.
To je pokazala analiza naslovnih strana štampanih medija u Srbiji, odnosno najnoviji „Kvartalni medijametar“, koji će sutra biti predstavljen javnosti. Istraživanje pokazuje da generalno najveći broj tekstova na naslovnicama u... »

Janković: Podrška Đilasu

Mondo pre 7 sati
Pokret slobodnih građana (PSG) je čvrsto rešen da podrži Dragana Đilasa ukoliko on odluči da se politički angažuje na izborima u Beogradu, izjavio je danas predednik tog Pokreta Saša Janković.
Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Na konferenciji za štampu Janković je poručio da će PSG nastaviti da razvija saradnju Narodnom strankom i pozvao sve demokratske snage da se ujedine. On je pozvao i DS, DJB, Pokret "Ne davimo... »

Dragan Šutanovac i Saša Janković vratili nagrade Najevropljanin

Insajder pre 7 sati
Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac i predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković vratili su nagradu "Najevropljanin" koju im je uručena prethodnih godina. Juče su priznanja "Najevropljanin", koja tradicionalno dodeljuje Prva evropska kuća, dodeljena predsedniku Privredne komore Srbije Marku Čadežu, glavnom urbanisti Beograda Milutinu Folići i predsedniku Skupštine opštine Jagodina Draganu Markoviću Palmi.
Šutanovac je u saopštenju naveo da ne želi da učestvuje u "manipulisanju evropskim vrednostima" u trenutku kada EU ima najnižu podršku građana od 2000. "Nikada nisam želeo da se takmičim s bilo kim u tome ko je 'najevropljanin',... »

Janković: PSG će podržati Đilasa ako odluči da se kandiduje

Insajder pre 7 sati
Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković rekao je da će taj pokret podržati Dragana Đilasa ako se kandiduje za gradonačelnika.
Janković je, na konferenciji za novinare, rekao da se taj pokret zalaže za jačanje saradnje sa Narodnom strankom i ostalim partnerima sa kojima je već uspostavio saradnju. On je pozvao i Demokratsku stranku, Dosta je bilo i... »

Palma dobio nagradu "Najevropljanina", a Šutanovac i Janković je vratili

Prva pre 7 sati
Dragan Šutanovac, predsednik DS, i lider PSG Saša Janković vratili nagradu "Najevropljanin", koju su dobili u 2010. godini.
Šutanovaj ne nagradu dobio za uspešno sprovedenu reformu Vojske Srbije, a Janković, koji je nagradu dobio kao yha[titnik građana. Šutanovac je u saopštenju koje je preneo N1 naveo da ne želi da učestvuje u "manipulisanju... »

Mogu li novac i nova tehnologija spasiti planetu?

B92  pre 1 sat  još 28 povezanih

Milorad Mažić sudi večiti derbi

Beta  pre 6 sati  još 22 povezane

Filipović najavio oproštaj od Svetske lige

Vesti online  pre 1 sat  još 22 povezane

Skupština završila rad, i sutra o amandmanima

RTV  pre 1 sat  još 20 povezanih

Milojević: Nema razloga da budemo rasterećeni

Beta  pre 10 sati  još 20 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.