Saša Janković - vesti

Govoriš o razočaranju nakon 5. oktobra, a tada si bio u vlasti: Tadićeva najbliža saradnica oplela po Saši Jankoviću

Telegraf pre 4 sata
Izgubiš od Vučića za 40 odsto, a proglasiš se liderom, napisala je Marina Komad
Marina Komad, savetnica za medije Borisa Tadića, predsednika SDS-a, žestoko je oplela po Saši Jankoviću, lideru PSG na Tviteru. Naime, ona je u svojim komentarima oštro kritikovala, kako je navela, njegovu neprincipijalnost.... »

"PSG je prvi odbacio ideju o razgraničenju"

B92 pre 14 sati
B92: "PSG je prvi odbacio ideju o razgraničenju"
Lider PSG Saša Janković ocenio je da “na etnički isprepletenom Balkanu" jedino demokratska i evropska budućnost znači mir i prosperitet za ljude.
On je istakao i da politika predsednika Srbije Aleksandra Vučića ne sme građane "koštati budućnosti". "Krah amaterskog pokušaja Aleksandra Vučića da postane istorijska ličnost crtanjem novih granica po Balkanu ne sme se završiti... »

Rakić Ðilasu i ostalima:Samo nas nemojte vi braniti…

Studio B pre 15 sati
Predsednik Srpske liste Goran Rakić pozvao je Ðilasa, Jankovića, Jeremića i Obradovića, koje naziva kvazi patriotama, da prestanu da štite interese Srba na Kosovu.
U saopštenju dostavljeno medijima, Rakić kaze da očigledno da oni svojim pričama više odmažu nego što pomažu Srbima, „navodno štiteći njihove interese iz svojih luksuznih vila“. „Mi apsolutno i bezrezervno verujemo u svoje... »

U trci za Majdanpek do sada četiri liste

Politika pre 17 sati
Opštinska izborna komisija Majdanpeka do juče je proglasila tri izborne liste – SNS-a, PUPS-a i SPS-a, a danas će to verovatno uraditi i u slučaju Dveri
Za lokalne izbore u Majdanpeku 2. septembra svoje liste podneli su Srpska napredna stranka, Partija ujedinjenih penzionera Srbije i Socijalistička partija Srbije dok će boje opozicije braniti samo pokret Dveri. Moguće je da im se... »

Šapić: Sami ćemo na izbore da izmerimo snagu

Blic pre 17 sati
Za razliku od mnogih u opoziciji, od Srpske napredne stranke nisam dobio podršku ni za izbor za higijeničara odeljenske zajednice, izjavio je lider Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić. On je tako odgovorio na primedbu novinarke N1 da bi vlast mogla da bude zadovoljna njegovim stavom... »

PSG: Jedino demokratska i evropska budućnost znači mir

Novi magazin pre 1 dan
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković ocenio je danas da "na etnički isprepletenom Balkanu" jedino demokratska i evropska budućnost znači mir i prosperitet za ljude i da politika predsednika Srbije Aleksandra Vučića ne sme građane "koštati budućnosti".
"Krah amaterskog pokušaja Aleksandra Vučića da postane istorijska ličnost crtanjem novih granica po Balkanu ne sme se završiti nastavkom kosovskog konflikta. Samo demokratske vlasti u Beogradu i Prištini moći će da postignu... »

Izjava dana: Ko provali Šapića…

BizLife pre 1 dan
Foto: N1 screenshot Osnivač Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić prilikom gostovanja na N1 odgovara na primedbu da bi vlast mogla da bude zadovoljna njegovim stavom o nesaradnji sa ostalim opozicionim strankama pre izbora. “Od SNS-a nisam dobio podršku ni za izbor za higijeničara... »

VIDEO: Još jedan auto izgoreo zbog tehničkog

Auto blog pre 1 dan
Treća po redu paljevina automobila iz protesta zbog strogih propisa ispravnosti vozila na tehničkom pregledu. Kamenorescu Saši Jankoviću iz Požege i Đurđu Milanoviću iz okoline Jagodine, koji su zapalili svoja kola upravo se pridružio i Mihajlo Stamenković iz sela Stajkovca blizu Vlasotinca! Nova... »

(Video) Još jedan auto izgoreo zbog tehničkog: Kad je shvatio da više ne može da vozi svog fijata, Mihajlo je napunio kola senom i polio ih benzinom!

Kurir pre 1 dan
Treća po redu paljevina automobila iz protesta zbog strogih propisa ispravnosti vozila na tehničkom pregledu.
Kamenorescu Saši Jankoviću iz Požege i Đurđu Milanoviću iz okoline Jagodine, koji su zapalili svoja kola upravo se pridružio i Mihajlo Stamenković iz sela Stajkovca blizu Vlasotinca! Nova stroga pravila tehničkog pregleda dovele... »

Janković: Opasna izjava o razgraničenju

Danas pre 4 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković ocenio je danas da je izjava predsednika države Aleksandra Vučića o razgraničenju sa Albancima najopasnija još od devedesetih godina i tadašnjeg huškanja na rat.
Da li smo svesni šta znači kad predsednik, čovek koji se izdaje za predsednika države, kaže kako treba da se razgraničimo sa Albancima? Da li je svestan da Albanci žive i u Beogradu, da Albanci žive i u Novom Sadu, da žive i u... »

©2018 Netmark d.o.o.