Saša Janković

RTS u Melburnu: Novak trenira, čeka potez vlasti i žreb za AO

RTS pre 7 dana
Novak Đoković trenira u Rod Lejver areni i priprema se za početak učešća na Australijan openu. Novak čeka žreb za prvi grend slem sezone, ali i odluku vlasti o deportaciji. Novinar Saša Janković navodi da u Australiji traju spekulacije o… »

Đorđe Jovanović za hotsport: Napadač sumirao utiske iz jesenjeg dela sezone, a dotakao se i ponuda!

Hot sport pre 7 dana
Ponedeljak je izabran kao idealan termin za start priprema ekipe Čukaričkog. Izabranici Saše Ilića okupili su se na Banovom Brdu prvi put u 2022. godini. Mladi stručnjak je izvršio prozivku na kojoj su se pojavili: Nemanja Belić, Đorđe Petrović… »

Čukarički počeo pripreme, matijašević istakao: Ozbiljno od starta, osam bodova viška nisu garancija za Evropu

Alo pre 7 dana
Šef stručnog štaba "brđana" Čukaričkog Saša Ilić izvršio je prvu prozivku u 2022. godini. Tu su „starosedeoci“, golmani: Nemanja Belić, Đorđe Petrović i Novak Mićović, odbrambeni igrači: Viktor Rogan, Strahinja Tanasijević, Uroš… »

Čukarički startuje: Samo jedan odlazak sa Banovog brda! (foto)

Hot sport pre 8 dana
Čukarički startovao! Šef stručnog štaba Čukaričkog Saša Ilić izvršio je prvu prozivku u 2022. godini. Tu su „starosedeoci“, golmani: Nemanja Belić, Đorđe Petrović i Novak Mićović, odbrambeni igrači: Viktor Rogan, Strahinja… »

Brđani ponovo na okupu: Čukarički ponovo na okupu, jedini cilj Evropa!

Kurir pre 8 dana
Šef stručnog štaba Čukaričkog Saša Ilić izvršio je prvu prozivku u 2022. godini. Tu su „starosedeoci“, golmani: Nemanja Belić, Đorđe Petrović i Novak Mićović, odbrambeni igrači: Viktor Rogan, Strahinja Tanasijević, Uroš Drezgić… »

Čukarički počeo pripreme bez osmorice fudbalera

Sport klub pre 8 dana
Šef stručnog štaba Čukaričkog Saša Ilić izvršio je prvu prozivku u 2022. godini, ali nažalost zbog zdravstevnih problema nije mogao da računa na sve svoje igrače. Na prvom treningu su bili: golmani: Nemanja Belić, Đorđe Petrović i Novak… »

Rejting-efendije

Politika pre 11 dana
Dok je najveći deo Balkana zaista pripadao jednoj monarhiji i despotiji, na njenom dvoru su službovali i činovnici čija je zadaća bila da glasno odobravaju sve poteze vlastodršca. Takvi su se, znaju to Andrićevi čitaoci, zvali evet-efendije… »

Novak se javio iz karantina, usmeni protest iskazan ambasadoru Australije

RTS pre 11 dana
Na zahtev advokata Novaka Đokovića, Federalni okružni i porodični sud odložio je do ponedeljka odluku po njegovoj žalbi na ukidanje vize za ulazak u Australiju. Đokoviću je sinoć ukinuta viza sa obrazloženjem da nije bilo dovoljno dokaza za… »

Saša Janković za RTS: Premijer Morison sakuplja političke poene na Đokoviću

RTS pre 11 dana
Pravni tim najboljeg tenisera sveta uložio je žalbu o kojoj će sud odlučivati tek u ponedeljak. Do tada Novak ostaje u imigracionom hotelu u Melburnu. Novinar Saša Janković koji živi u Australiji smatra da iza svega stoji politička odluka. Na… »

Autopark predstavlja novogodišnji singl

Balkan Rock pre 15 dana
Autopark desetim po redu novogodišnjim singlom pod nazivom “Umor rešava stvari umesto tebe” rekapitulira prethodnu godinu i najavljuje izlazak petog albuma “La Reunion” za 2022. godinu. Pesmu je radio provereni tim u sastavu: Berček, Bratuša… »

Vesti dana »