Saša Obradović

Novo lice Radanova i Rita

Danas pre 4 sati
Madrid polazna tačka za novu podelu uloga u Crvenoj zvezdi Prerano je za bilo kakve zaključke; zapravo je više mesta za kritiku nego li za pohvale, ali viđeno u Madridu, u odloženom meču 19. kola Evrolige, simpatizerima Crvene zvezde daje za pravo… »

Crno-beli punom parom rade u Turskoj: Zdjelar i Obradović od sutra ponovo treniraju sa ekipom!

Kurir pre 1 dan
Baš kao što je i najavio pomoćni trener FK Partizan, g. Branimir Vukašinović, poslepodnevni trening je bio jakog intenziteta i predstavljao je dopunu jutarnjem treningu, čineći sa njim jednu celinu. Posle obaveznog zagrevanje, trening je bio… »

Laso skenirao Zvezdu: Potpuno su drugačiji kod Radonjića

Nova pre 1 dan
Trener košarkaša Real Madrida Pablo Laso oprezan je pred meč u Evroligi sa Crvenom zvezdom za koju kaže da je veoma borbena ekipa. Laso će opet imati Dejana Radonjića naspram sebe na klupi crveno-belih, a susret dva tima je privremeno odložilo… »

Obradović brzo na terenu, Zdjelaru oteklo stopalo

Sportski žurnal pre 2 dana
Jedna dobra i jedna loša vest za navijače Parnog valjka. Ivan Obradović nije teže povređen! Rezultat jučerašnjeg pregleda kolena razvukao je osmeh šefu struke Stanojeviću: levi bek će ubrzo na teren. Dakle, Slobodan Urošević će s… »

Projekat „Sigurnije škole i vrtići“ u Požarevcu

Danas pre 2 dana
Uz podršku Grada Požarevca potpisan je sporazum o saradnji između ovdašnje organizacije Crvenog krsta i Predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov“ za realizaciju aktivnosti na projektu „Sigurnije škole i vrtići“. Sporazum o saradnji potpisali… »

Bajbek konačno dobija šansu: Oslabljeni Partizan udara na Zaglebje (sastavi)

Srbija danas pre 3 dana
Prvi pripremni meč. Fudbaleri Partizana, danas od 13 časova igraju prvi pripremni meč u turskom Beleku. Rival je dobro poznati poljski klub Zaglebje koji crno-beli ne pamte po dobru. Uprkos povredama Ivana Obradovića i Saše Zdjelara, zbog kojih se… »

Fudbaleri Partizana otputovali u Belek na pripreme

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Trusku na primere za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki… »

Fudbaleri Partizana otputovali u Belek na pripreme

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Tursku na pripreme za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki… »

Fudbaleri Partizana otputovali u Belek na pripreme

Vesti online pre 5 dana
Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Trusku na primere za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki Banjak… »

Partizan odleteo na pripreme uz šest novih tinejdžera

Nova pre 5 dana
Fudbaleri Partizana otputovali su u Tursku na pripreme za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki Banjak, Svetozar… »

Vesti dana »