Saša Radulović

Saša Radulović: "EU želi da uređuje političku scenu u Srbiji!"

Pravda pre 13 sati
Saša Radulović je bio gost u emisiji "Upitnik" na RTS-u, a tokom razgovora se osvrnuo na izborne uslove. "Smatramo da stranci ne bi trebali da prisustvuju dijalogu. Želeli smo i na pregovore sa EU predstavnicima, ali nas oni NISU POZVALI! To je jedan… »

Lutovac i Dačić se verbalno sukobili o dva koloseka međustračkog dijaloga

Danas pre 1 dan
Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac osporio je večeras predsedniku Skupštine Srbije Ivici Dačiću da postoji međustrančaki dijalog na dva koloseka navodeći da su razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima bez učešća… »

Lutovac i Dačić se verbalno sukobili oko dva koloseka medjustračkog dijaloga

Novi magazin pre 1 dan
Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac osporio je večeras predsedniku Skupštine Srbije Ivici Dačiću da postoji medjustrančaki dijalog na dva koloseka navodeći da su razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima bez učešća… »

Ludilo „dijaloga“ na RTS: Dačić, Lutovac i Potemkinova sela

Nova pre 1 dan
Dijalog o izbornim uslovima bez posrednika, u srpskom parlamentu zvanično je počeo, dok su za dijalog sa evropskim posrednicima u toku pripreme. U emisiji Upitnik na Radio televiziji Srbije na temu govorili su predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić… »

Istraživanje: SNS i dalje ubedljivo vodi, sledi SPS

B92 pre 2 dana
Beograd -- Da se izbori održavaju danas SNS i dalje bi bila partija s najviše podrške od čak 60 odsto, pokazalo je najnovije istraživanje agencije Faktor plus. Istraživanje je rađeno pre objave o ujedinjenju SNS-a i SPAS-a, pa se na spisku nalazi i… »

Istraživanje: SNS i dalje ubedljivo vodi,sledi SPS

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Da se izbori održavaju danas Srpska napredna stranka (SNS) i dalje bi bila partija s najviše podrške od čak 60 odsto, pokazalo je najnovije istraživanje agencije Faktor plus. Istraživanje je rađeno pre objave o ujedinjenju SNS-a i SPAS-a… »

Otupljivanje napadačke opozicije

Danas pre 11 dana
Aleksandar Vučić je u dvostrukom svojstvu, i kao predsednik države i kao lider vladajuće partije, obavio razgovor o izborima „bez prisustva stranaca“ sa vođama oštrih antivladinih akcija Boškom Obradovićem i Sašom Radulovićem, i time je… »

Završen dijalog političkih stranaka: Sastanak trajao četiri sata, Vučić se na početku obratio učesnicima (foto/video)

Večernje novosti pre 15 dana
Foto: N. Skenderija Na skupu su učestvovali lider Dveri Boško Obradović, predsednici ĐB Saša Radulović, DSS Miloš Jovanović i POKS Žika Gojković, Aleksandar Šešelj (SRS)... Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je, prema saznanjima… »

Dijalog traje više od tri sata, Vučić i Radulović otišli

Nova pre 14 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otišao je iz Skupštine Srbije gde je tri sata bio na sastanku u okviru međustranačkog dijaloga bez prisustva stranaca. Vučić je morao da napusti sastanak pre nego što je završen zbog obaveza, a o tome su na… »

Počeo međustranački dijalog bez stranaca u Skupštini Srbije

Dnevnik pre 14 dana
BEOGRAD: U Skupštini Srbije počeo je prvi sastanak u okviru međustranačkog dijaloga koji se odvija bez prisustva stranaca, a prisustvuje mu i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Na sastanku su predstavnici vladajuće koalicije - SNS, iz SPS-a… »

Vesti dana »