Sajam turizma

Turistički forum u Solunu okupio privrednike iz AP Vojvodine, Grčke i Republike Srpske

RTV pre 4 dana
SOLUN - Drugi Turistički forum Grčka-Srbija-Republika Srpska pod nazivom "Otkrijte nove turističke destinacije" održan je u okviru Međunarodnog sajma turizma "Filoksenija" u Solunu. Organizatori su Grčko-srpske privredne komore za industriju… »

Uspešni poslovni susreti vojvođanskih i grčkih privrednika na Drugom turističkom forumu u Solunu

Kurir pre 4 dana
Drugi Turistički forum Grčka-Srbija-Republika Srpska pod nazivom „Otkrijte nove turističke destinacije“ održan je u subotu, 9. novembra 2019. godine u Кongresnom centru „Ioanis Velidis“, u okviru Međunarodnog sajma turizma „Filoksenia“ u… »

TOB na 35. Međunarodnom sajmu turizma u Solunu

Studio B pre 5 dana
Turistička organizacija Beograda predstavila je ponudu naše prestonice na najprestižnijem i najvećem sajmu turizma u Grčkoj Philoxenia 2019 koji je je 08. do 11. novembra održan u Solunu. Na sajmu Philoxenia je ove godine zabeležena rekordna poseta… »

U toku pripreme za 11. Sajam turizma u Kragujevcu

InfoKG pre 5 dana
Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma, 11. po redu, biće održan od 22. do 24. novembra na kragujevačkom sajmištu. U okviru ove trodnevne manifestacije biće održani i sedmi prodajni Sajam zimnice, brojni stručni i zabavni sadržaji. Na… »

Ljajić: Kinesko tržište važno za Srbiju, ali moramo da poboljšamo kvalitet

Novi magazin pre 10 dana
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić istakao je danas da je kinesko tržište višestruko važno za Srbiju, ali da je potrebno zadovoljiti nekoliko uslova, pre svega, obezbediti kvalitet, konkurentnost i kontinuiran plasman… »

I turizam prati modu, sajmovi osluškuju želje putnika

RTS pre 9 dana
U Londonu je završen jedan od najvećih svetskih sajmova turizma. Tamo je bila i Srbija. Uspešno smo se predstavili, a kući smo se vratili i sa novcem za nastavak digitalne kampanje na globalnom tržištu. Evropska turistička komisija dodelila Srbiji… »

Brnabić obilazi srpski štand na Ekspo Sajmu u Šangaju

Dnevnik pre 11 dana
ŠANGAJ: Predsednica vlade Ana Brnabić posetiće sutra nacionalni štand Srbije na Drugom kineskom međunarodnom sajmu izvoza Ekspo u Šangaju. Na štandu se predstavlja 10-ak srpskih kompanija, najviše iz prehrambene industrije, kao i iz oblasti IT… »

Brnabić sutra obilazi srpski štand na EXPO Sajmu u Šangaju

Blic pre 10 dana
Predsednica vlade Ana Brnabić posetiće sutra nacionalni štand Srbije na Drugom kineskom međunarodnom sajmu izvoza EXPO u Šangaju. Na štandu se predstavlja 10-ak srpskih kompanija, najviše iz prehrambene industrije, kao i iz oblasti IT, turizma… »

Zatišje pred buru: Spremite se, kineski turisti će tek početi da dolaze

Večernje novosti pre 11 dana
U prvih šest meseci ove godine već je 81,3 miliona kineskih turista putovalo van zemlje. KINESKI putnik je glavna tema na ovogodišnjem najvećem svetskom turističkom sajmu WTM koji je počeo u Londonu, jer se turistički radnici "plaše" da je… »

Kinesko tržište spremno za uvoz, moramo iskoristiti prilike

SEEbiz pre 11 dana
ŠANGAJ - „Gospodarski odnosi Hrvatske i Kine već neko vrijeme idu uzlaznom putanjom. Otvorenost kineskog tržišta uvozu prilika je koju moramo još bolje iskoristiti. Prošlogodišnja trgovinska razmjena premašila je milijardu dolara, što je dokaz… »

Vesti dana »