Sanda Rašković Ivić

Sanda Rašković Ivić u javnosti prvi put posle tragedije: Političarka na premijeri predstave (foto)

Mondo 15.03.2022
Sanda Rašković Ivić se nakon smrti sina Jovana pojavila na premijeri predstave "Godine vrana" u Narodnom pozorištu. Sanda Rašković Ivić se nakon smrti sina Jovana pojavila na premijeri predstave "Godine vrana" u Narodnom pozorištu. Vest o smrti… »

Sandu policija probudila, ona se skamenila od šoka! Sin Jovan patio zbog raskida!

Srbija danas 20.01.2022
Političarku Sandu Rašković Ivić probudila je jutros rano policija odmah nakon izlaska na teren gde je na pločniku zatekla beživotno telo njenog sina Jovana u lokvi krvi. Jovan Ivić se jutros ubio skokom sa petog sprata zgrade u kojoj je živeo… »

Krenuo stopama oca i dede: Sin Sande Rašković Ivić studirao filozofiju

Nova 20.01.2022
Jovan Ivić (25), sin političarke Sande Rašković Ivić, tragično je preminuo jutros u Beogradu, a o mladiću njegovi poznanici imaju samo reči hvale. Jovan potiče iz ugledne akademske porodice, a studirao je filozofiju. Jovan je, kao što su mediji… »

Političarka za smrt sina saznala od policije: Probudili je a kad je ušla u Jovanovu sobu zatekla prizor od kog je zanemela

Kurir 20.01.2022
Političarku Sandu Rašković Ivić navodno je probudila jutros rano policija odmah nakon izlaska na teren gde je na pločniku zatekla telo njenog sina Jovana u lokvi krvi. Podsetimo, Jovan Ivić se jutros ubio skokom sa petog sprata zgrade u kojoj je… »

Kurir saznaje: Sin političarke Sande Rašković Ivić nađen mrtav

Kurir 20.01.2022
J. I. (30), sin političarke Sande Rašković Ivić, nađen je jutros mrtav u Beogradu, saznaje Kurir. Prema prvim informacijama, on je nađen na pločniku ispred zgrade u kojoj je živeo u centru Beograda. 00:15 Ovde je pronađeno telo sina Sandre… »

Sin Sande Rašković bio poznat u hrvatskim medijima: Dalmaciju nazivao srpskom pokrajinom, a ovako majka govorila o njemu

Kurir 20.01.2022
Jovan I. (30), sin potpredsednice Narodne stranke Vuka Jeremića, Sande Rašković Ivić izvršio je samoubistvo, nezvanična su saznanja. A evo kako je nekada pričala njegova majka o njemu i kakvim je postupcima izazivao buru u javnosti Sanda Rašković… »

Tragično preminuo sin političarke Sande Rašković Ivić

Nova 20.01.2022
Sin političarke Sande Rašković Ivić tragično je preminuo jutros u Beogradu. Kako saznajemo, mladić je studirao filozofiju. Prema prvim informacijama, Hitna pomoć je prilikom dolaska na teren mogla samo da konstatuje smrt. Inače, Sanda Rašković… »

Sin Sande Rašković Dalmaciju nazivao srpskom pokrajinom Jovan Ivić se zamerio Hrvatima, uzburkao društvene mreže jednom…

Alo 20.01.2022
Jovan Ivić (25), sin potpredsednice Narodne stranke Vuka Jeremića, Sande Rašković Ivić izvršio je samoubistvo, kako se nezvanično saznaje. A evo kako je nekada pričala njegova majka o njemu i kakvim je postupcima izazivao buru u javnosti. Sanda… »

Mediji: Sin srpske političarke pronađen mrtav

Vesti online 20.01.2022
J. I. (25), sin političarke Sande Rašković Ivić, nađen je jutros mrtav u Beogradu. Prema prvim informacijama, on je nađen na pločniku ispred zgrade u kojoj je živeo u centru Beograda. Srpski mediji prenose da je mladić skočio sa zgrade, a… »

Sin Sande Rašković Ivić pronađen mrtav

Radio 021 20.01.2022
Dvadesetpetogodišnji sin političarke Sande Rašković Ivić pronađen je mrtav, ispred zgrade u Beogradu u kojoj je živeo. Preminuli mladić studirao je filozofiju, prenosi nova.rs. Kako javljaju beogradski mediji, Hitna pomoć je po dolasku na teren… »

Vesti dana »