Sanja Ilić

"Takvi ne odlaze": Irfan Mensur se potresnim rečima oprostio od kuma Sanje Ilića

Večernje novosti 11.03.2021
U RADIO televiziji Srbije održana je komemoracija povodom smrti kompozitora Aleksandra Sanje Ilića, koji je u 70. godini preminuo od posledica virusa korona. Članovi porodice, prijatelji i kolege opraštili su se od velikog umetnika u medijskoj kući… »

Komemoracija Sanji Iliću! Kolege i porodica u suzama - Ivica Dačić došao da oda počast prijatelju (foto)

Srbija danas 11.03.2021
Naš poznati muzičar biće sahranjen sutra na Novom groblju. Danas se održala komemarcija muzičaru Aleksandru Sanji Iliću u holu RTS-a. Sin Andrej, brojne kolege i prijatelji prisustvovali su komemoraciji, a od poznatih ličnosti tu su se našli i… »

Komemoracija Sanji Iliću: Svi su uz njegovog sina Andreja prvi stigli Ivica Dačić, Neda Ukraden, Lokica, Radoš Bajić…

Kurir 11.03.2021
Danas se održava komemoracija preminulom kompozitoru, muzičaru i osnivaču grupe Balkanika, Sanji Iliću. Aleksandar Sanja Ilić preminuo je u 70. godina usled posledica infekcije korona virusom. Na komemoraciji govoriće Sanjin kum, glumac Irfan… »

Ponovo je sa svojom zlatom: Tuga na komemoraciji Sanji Iliću, Irfan Mensur poručio u suzama: On ne može da ode (video)

Kurir 11.03.2021
Danas se održava komemoracija preminulom kompozitoru, muzičaru i osnivaču grupe Balkanika, Sanji Iliću. Aleksandar Sanja Ilić preminuo je u 70. godina usled posledica infekcije korona virusom. Na komemoraciji govoriće Sanjin kum, glumac Irfan… »

Komemoracija Sanji iliću: Neutešne kolege i prijatelji, i trenutak u kojem su i najhrabriji zaplakali (foto)

Mondo 11.03.2021
Brojni prijatelji i kolege neutešni. Brojni prijatelji i kolege neutešni. Komemoracija povodom smrti kompozitora, muzičara i osnivača grupe "Balkanika", Alekandra Sanje Ilića, održava se danas u holu RTS-a, gde je više od 30 godina bio muzički… »

Irfan Mensur u suzama odbija da se oprosti od kuma i prijatelja: Počela komemoracija Sanje Ilića, prijatelji i porodica odaju…

Alo 11.03.2021
Muzičar, kompozitor i osnivač grupe "Balkanika", preminuo je u 70. godini od posledica koronavirusa. Komemoracija povodom smrti kompozitora Aleksandra Sanje Ilića počela je se danas u holu Radio televizije Srbije. Članovi porodice, prijatelji i… »

Komemoracija Sanji Iliću: Kolege i prijatelji se okupili da odaju poslednju počast velikom umetniku (foto)

Večernje novosti 11.03.2021
DANAS se održava komemoracija preminulom kompozitoru, muzičaru i osnivaču grupe Balkanika, Sanji Iliću. Aleksandar Sanja Ilić preminuo je u 70. godina usled posledica infekcije korona virusom. Među prvima na komemoraciju stigli su Sanjin sin Andrej… »

Sin Andrej neutešan, njegove suze svedoče o bolu: Zbog ovih reči legendarnog glumca cela sala je jecala! (foto/video)

Alo 11.03.2021
Komemoracija povodom smrti kompozitora Aleksandra Sanje Ilića počela je danas u holu Radio televizije Srbije. Čuveni srpski kompozitor, muzičar i frontmen grupe preminuo je 7. marta u 70. godini, nakon što je pre nekoliko dana hospitalizovan zbog… »

Danas je komemoracija povodom smrti kompozitora Sanje Ilića!

Svet plus 11.03.2021
Komemoracija povodom smrti kompozitora Aleksandra Sanje Ilića održaće se danas u holu Radio televizije Srbije. Ostavio je neizbrisiv pečat i u primenjenoj muzici, u mnogim pozorišnim predstavama i mjuziklima, filmovima i TV serijama, tokom karijere… »

Danas komemoracija Sanji iliću: Poslednji pozdrav legendarnom muzičaru

Večernje novosti 11.03.2021
KOMEMORACIJA povodom smrti kompozitora Aleksandra Sanje Ilića održaće se danas u holu Radio televizije Srbije. Muzičar, kompozitor i osnivač grupe "Balkanika", preminuo je u 70. godini od posledica virusa kovid-19. Članovi porodice, prijatelji i… »

Vesti dana »