Sanja Marinković

Ti si igračka sa kojom volim da SE igram, kao kućni ljubimac si mi! Čorba ponižavao Maju kao nikada, a njen potez sve…

Kurir pre 2 dana
Maja Marinković ponovo je bila ponižena od strane Milana Jankovića Čorbe, pa i nakon što mu je zapretila da ako nastavi, neće više pričati sa njom, istog trenutka je pogazila svoje reči. - Meni se druženje svodi sa tobom na tvoje psihičko… »

(Video) "molila me je da je poljubim,: pa je krenuo pakao" Danijel ne želi da ćuti! Miljana ga cinkarila, a zbog onoga što…

Blic pre 2 dana
Miljana Kulić i Danijel Višić izneli su ceo slučaj svog raskida pred voditeljem Draganom Marinkovićem Macom u "Zadruzi". - Cele večeri je pričao gluposti, da treba da budem domaćica, pričao da muškarci koji kuvaju i peru nisu muškarci. Lupetao… »

Psovao mi je sestre i majku Miljana cinkarila Danijela, on nije ćutao: Skidala mi je gaće, molila da je poljubim, krenuo je…

Kurir pre 2 dana
Miljana Kulić i Danijel Višić izneli su ceo slučaj svog raskida pred voditeljem Draganom Marinkovićem Macom. - Cele večeri je pričao gluposti, da treba da budem domaćica, pričao da muškarci koji kuvaju i peru nisu muškarci. Lupetao, lupetao, ja… »

Slavlje u domu atijasa! Anabela priredila iznenađenje Andreju: Pevačica objavila fotku i pokazala kako uživaju! (foto)

Kurir pre 5 dana
Anabela Atijas i Andrej Atijas uživaju u ljubavi, a sada se pevačica oglasila na svom Instagram profilu povodom njegovog rođendana. Naime, ona mu je priredila iznenađenje, pa ga je odvela u spe centar gde su se odmarali i uživali. Anabela je objavila… »

Može da ga želi i spopada, ali ga ja imam! Miljana uverena da cimerka hoće da joj preotme budućeg muža! Odmah oplela po…

Kurir pre 5 dana
Miljana Kulić u rijalitiju započela je vezu sa Danijelom Višićem, a već je javno izjavila da želi da se uda za njega. Ipak, sada su krenuli novi problemi "u raju". Naime, Miljana tvrdi kako su pojedine devojke bacile oko na njenog "budućeg muža"… »

Miljana konačno prihvatila da ostaje i bez Danijela, evo koja zadrugarka joj preotima Višića (foto(

Alo pre 5 dana
Miljana je nakon turbulentne veze sa Zolom, utehu pronašla u Danijelovom zagrljaju, ali čini se da ni ta romansa neće dugu potrajati. uplovila je nedavno u vezu sa Danijelom Višićem, a već je javno izjavila da želi da se uda za njega. pak, sada su… »

Miljana ima konkurenciju: Kulićeva tvrdi da joj ova zadrugarka otima budućeg muža

Blic pre 5 dana
Miljana Kulić uplovila je nedavno u vezu sa Danijelom Višićem, a već je javno izjavila da želi da se uda za njega. Ipak, sada su krenuli novi problemi "u raju". Naime, Miljana tvrdi kako su pojedine devojke bacile oko na njenog "budućeg muža"… »

Nikolina Kovač priznala sve o ljubomornim scenama sa Sašom: Rekla sam mu da se razvodimo!

Vesti online pre 6 dana
Pevačica je istakla da od ljubavi živi i da želi da joj se konstantno poklanja pažnja. Ove subote u emisiji ”Magazin In” na televiziji ”Pink”, kod autorke i voditeljke emisije Sanje Marinković, gostovale su samo dame. Na temu ”Koje su to… »

Miljana Kulić konačno sve priznala o vezi sa Danijelom, nakon nje ustao Višić i otkrio nešto što je šokiralo sve…

Alo pre 5 dana
U toku je emisija, a Miljana otkriva sve što interesuje gledaoce, kao i uvek bez ustručavanja. Počela su pitanja novinara, a prvo pitanje imao je Darko Atanasijević za Miljanu Kulić. Kome u Beloj kući najviše smeta tvoja veza sa Danijelom i to što… »

Kapore, dolazi ovamo! Razvodimo se! Nikolina Kovač otkrila koliko ju je Saša jednom prilikom iznervirao: Malo sam ljubomorna!

Kurir pre 5 dana
Nikolina Kovač bila je gost kod Sanje Marinković, a tom prilikom je ispričala anegdotu sa početka odnosa sa Sašom Kaporom. Budući da je pevačica Nikolina Kovač već punu deceniju u braku Sašom Kaporom, osvrnula se na jendu anegdotu s početka… »

Vesti dana »