Sara Jovanović

Srce će mi prepući od sreće: Sara Jo podelila prelepe vesti, a fotografija je tako emotivna

Blic pre 6 dana
Sara Jovanović objavila je na Instagramu divne vesti. Naime, njena kuca Nora, mali džek rasel, se okotila i dobila dva šteneta. Sara je baš vezana za svog ljubimca i gotovo da nigde ne ide bez nje, a sada je objavila fotografiju iz doma, na kojoj grli… »

Sara Jovanović pohvalila se preslatkim štencima i raznežila pratioce! (FOTO)

Vesti online pre 7 dana
Pevačica Sara Jovanović pre dve godine kao rođendanski poklon dobila je kucu Noru, dugodlakog džek rasela od kog se ne odvaja. Naime, Sara već duže vreme živi sa svojim partnerom Milkom Babićem, a nezaobilazan član njihove porodice je svakako… »

Sara Jo podelila radosne vesti: Čestitke samo pljušte (foto)

Večernje novosti pre 7 dana
MLADA pevačica Sara Jovanović objavila je na Instagramu divne vesti. Naime, njena kuca Nora, mali džek rasel, se okotila i dobila dva šteneta. Sarita je baš vezana za svog ljubimca i gotovo da nigde ne ide bez nje, a sada je objavila preslatku… »

Sara Jo objavila srećne vesti! Slavlje u domu - bebaaa! Čestitke samo pljušte, ništa slađe nećete videti!

Srbija danas pre 7 dana
Preslatke su! Mlada pevačica Sara Jovanović objavila je na Instagramu divne vesti. Naime, njena kuca Nora, mali džek rasel, se okotila i dobila dva šteneta. Sarita je baš vezana za svog ljubimca i gotovo da nigde ne ide bez nje, a sada je objavila… »

Dodeljena sajamska priznanja na ovogodišnjem Sajmu knjiga

Pirotske vesti pre 14 dana
Žiri za dodelu sajamskih priznanja, u sastavu Nadica Kostić, dr Suzana Jovanović, Ljubiša Ćirić i Aleksandar Šarović, odlučio je da ove godine: Nagradu ŠARA za najbolji estetsko-tehnološki tretman knjige dodeli izdavačkoj kući IND MEDIA –… »

Romi u Vojvodini: Koliko se neguje romski jezik?

Dojče vele pre 15 dana
Koliko se koristi i neguje romski jezik? Ima li diskriminacije? pitali smo u multinacionalnoj i multijezičnoj Vojvodini. U školama se time bave pedagoški asistenti, a tu su i mediji. Sara Popović, Marina Jovanović i Stevana Džaferović su učenice… »

(Video): Sara Jo se skinula u kupaći i toliko trese i vrcka da je u ovako izazovnom izdanju niste videli

Blic pre 17 dana
Pevačica Sara Jovanović, poztatija kao Sara Jo, podelila je na društvenoj mreži Instagram fotografiju u kupaćem kostimu o kojoj svi pričaju, a onda je na svoj Insta "stori" podelila i video kako zanosno igra u provokativnom izdanju. Pevačica je… »

Sara Jo se skinula u kupaći! Pokazala vrelo telo, sve se ocrtava! (foto)

Pravda pre 18 dana
Pevačica Sara Jovanović i njena najbolja drugarica Dunja Jovanić otputovale su u Crnu Goru, gde uživaju u prelepom ambijentu sa pogledom na more. Našle su malo vremena za odmor u moru obaveza i iskoristile priliku da se osunčaju. Samo što su stigle… »

Sara Jovanović mami uzdahe u Crnoj Gori (FOTO)

Vesti online pre 17 dana
Pevačica Sara Jovanović i njena prijateljica Dunja Jovanić otputovale su u Crnu Goru i odmah obavestile svoje pratioce na društvenim mrežama. Seksi Sara nije gubila vreme već se odmah skinula u minijaturni kupaći kostim i vrelu fotku objavila na… »

Sara Jo se skinula u kupaći! Pokazala vrelo telo, sve se ocrtava! (foto)

Pravda pre 17 dana
Pevačica Sara Jovanović i njena najbolja drugarica Dunja Jovanić otputovale su u Crnu Goru, gde uživaju u prelepom ambijentu sa pogledom na more. Našle su malo vremena za odmor u moru obaveza i iskoristile priliku da se osunčaju. Samo što su stigle… »

Vesti dana »